שרשור שאלות +

gray wolf

New member
תיק סטודנטית והמלצה למספרת תלתלים בת"א

היי בננות,
אני קוראת סמוייה כאן כבר, וואו, המון זמן, אפילו נהגתי לכתוב כאן כשהייתי בתיכון (וואו, לפני 6 שנים)
אני מתחילה אונ' באוקטובר ובקרוב אקנה לי מחשב חדש. וכמובן שמחשב חדש מצריך תיק, ולא סתם תיק, תיק טוב שיגן על המחשב (שהולך לעלות בערך 6000 שח), ויעזור לי להעריך את חייו.
אני מוכנה להשקיע בתענוג עד 400 שח, אבל הייתי שמחה פחות כי אני הולכת להיות סטודנטית תפרנית.

ושאלה הבאה, בא לי לעשות משהו חדש בשיער, סגנון הלבוש שלי הוא אירופאי וינטג'י (שנות ה20-30 כזה), אז חשבתי לעשות גם משהו דומה בשיער, העניין הוא שהשיער שלי סוג של מתולתל (יום כן, יום לא, יום למהלא), חשבתי על לעשות גוונים ולצבוע לג'ינגי (יש לי עור פנים בהיר ועיניים כחולות, זה יוצא אירופאי עם השיער ג'ינגי, היה לי כבר פעם).

השאלה שלי האם כדאי ללכת לספר מיוחד לתלתים (אולי אני אתפתה וגם אשנה קצת את התספורת, לא שיש הרבה איך, יש לי שיער די קצר) או מספיק ללכת לספר "רגיל? בכל מקרה אשמח להמלצה למספרה נעימה בצפון הישן/מרכז של תל אביב, שלא רק מטפלת בנשים זקנות ועשירות, מישהו עם ראש יצירתי, ושוב, לא נורא יקר.

תודה

מעצבי שיער שמתעסקים ב"קרייזי" קולורוס

היי חברים, אני חדשה בפורום, מה קורה? :) אני מחפשת מעצבי שיער באזור ראשון \ת"א \רחובות והסביבה שיש להם מבחר של צבעים אלטרנטיביים ויודעים מה הם עושים. מישהו מכיר?

אמברושס

New member
מחפשת חצאיות מיני עם כפלים

מה שנקרא - חצאיות school girl.
אהלן

אני לא בטוחה שזה המקום הנכון לשאול, אבל מקווה שאולי כן תדעו.
בזמן האחרון נראה שכל החצאיות באופנה הפכו לצמודות + בגיזרה הגבוהה. מה קרה לחצאיות המתנופפות שלא עוברות את הפופיק?

אני מחפשת משהו לא בסגנון שמוצאים בתומר בדיזי סנטר, בלי גולגלות או ניטים. רק שיהיה מיני, כפלים, ומראה בית-ספרי כזה.
משבצות, חלק, נקודות... די זורם בקטע הזה.

אני גרה כרגע בב"ש אז אם אתם יודעים על רשת שאפשר להשיג בה חצאית כזו, אני אשמח. אם לא, אולי אני אעשה גיחה לת"א לפני ראש השנה.
הרבה הרבה תודה לכם!

חנתולה

New member
חצאית כפלים שחורה

אם את רוצה יש לי אחת כזו, שאני לא משתמשת בה. אהיה מוכנה למכור אותה תמורת 70 ש"ח, היא כמו חדשה. זו אכן חצאית סטייל סקול גירל.
אבל אני מהמרכז:)

אמברושס

New member
אני אצטרך לראות מתי אני עושה גיחה למרכז

לבקר את ההורים, ואם זה עדיין רלוונטי אז לנסות לתאם איתך.
אחרת אני לא רוצה לומר סתם ולא להגיע. אבל תודה

איזו מידה את?

יש לי בבית חצאית כזאת שחורה במידה S אם אני לא טועה (אני צריכה לחפש. אוליי יש לי גם אחת ב-M)
אם מתאים לך אני יכולה להביא לך אותן (אני גם מהדרום אז אם נוכל להיפגש זה יהייה סבבה)

אמברושס

New member
אה תודה

אני מידה M. אז אם יש לך רק במידה S אני כנראה אהיה שמנמנה מדי בשביל להכנס לתוכה :)

סבבה אני אבדוק ואשלח לך מסר

בתחילת השבוע.
בכל מקרה יכול להיות שגם S יעלה עלייך כי החצאית עם גומי אבל קחי בחשבון שהיא מיני.

Blue Emptiness

New member
שרשור שאלות +

לשבוע זה.

אני מבקשת, אנא שרשור את כל השאלות לכאן.
שרשור אוף לא כולל פרסומים שלא עברו על ידיי או על ידי משי.

Kagg6

New member
נעלי דמוניה

הי

איפה בארץ אפשר לקנות נעלי דמוניה?

lolipop298

New member
קולר לצוואר

איפה אפשר לקנות קולר לצוואר עם ניטים ?
תודה

חנתולה

New member