שרשור שטחי על יופי אני אעלה תמונות של קאסט הסדרה ואתם תדרגו אותם מאחד עד עשר
S shaharEB New member 29/12/12 #1 שרשור שטחי על יופי אני אעלה תמונות של קאסט הסדרה ואתם תדרגו אותם מאחד עד עשר
M Miss cullen New member 30/12/12 #23 לא היא לא אותה אדם. זו קת'רין אני אומרת לך ! כשאגיע הביתה אחפש תמונה של אלנה !!! והיא פשוט שחקנית
M Miss cullen New member 30/12/12 #31 נכון. התמונה הקודמת נראית כמו: קת'רין מתחזה לאלנה. יש שם תמימות אבל משהו עדיין ערמומי בזווית של הפה הבטחתי תמונה של אלנה. לא שכחתי. אמצא כזו כשיהיו לי שתי דקות ! מבטיחה
נכון. התמונה הקודמת נראית כמו: קת'רין מתחזה לאלנה. יש שם תמימות אבל משהו עדיין ערמומי בזווית של הפה הבטחתי תמונה של אלנה. לא שכחתי. אמצא כזו כשיהיו לי שתי דקות ! מבטיחה
S shaharEB New member 30/12/12 #35 זו נינה זו אלנה http://www.google.co.il/imgres?q=el...25&ved=1t:429,r:15,s:0,i:130&biw=1366&bih=600
S silverMoon1 New member 31/12/12 #54 קת'רין כוסית על למרות שאני בחורה, פשוט בא לי לנשק אותה. חח אבל אני גם מתה על דיימון, אז כנראה שאני איפושהו בין לסבית לסטרייטית חחח
קת'רין כוסית על למרות שאני בחורה, פשוט בא לי לנשק אותה. חח אבל אני גם מתה על דיימון, אז כנראה שאני איפושהו בין לסבית לסטרייטית חחח