תאריך חדש למפגש כמו שכבר הבנתם, התאריך השתנה ל31.1 אותו מקום ואותה שעה נתראה
שיר m Well-known member 14/1/13 #1 תאריך חדש למפגש כמו שכבר הבנתם, התאריך השתנה ל31.1 אותו מקום ואותה שעה נתראה
D dori78 New member 14/1/13 #2 שאלה כתבת שנפגשים במוזס וגם שדנה מביאה דברים טעימים זה אומר שיושבים במוזס ואוכלים דברים אחרים? מותר גם להביא דברים טעימים?
שאלה כתבת שנפגשים במוזס וגם שדנה מביאה דברים טעימים זה אומר שיושבים במוזס ואוכלים דברים אחרים? מותר גם להביא דברים טעימים?
שיר m Well-known member 14/1/13 #3 שאלה מצויינת בגדול אוכלים (יותר שותים האמת ) במוזס, אבל דנה תמיד מגניבה איזו קופסה (ששש) ובטח שמותר להביא, אבל לא "לפתוח שולחן" כי זה באמת לא יהיה לעניין. אם בא לך להכין משהו קטן אז בכיף, אני רק אומרת מראש שחלקנו שומרי כשרות אז נא לא להיעלב
שאלה מצויינת בגדול אוכלים (יותר שותים האמת ) במוזס, אבל דנה תמיד מגניבה איזו קופסה (ששש) ובטח שמותר להביא, אבל לא "לפתוח שולחן" כי זה באמת לא יהיה לעניין. אם בא לך להכין משהו קטן אז בכיף, אני רק אומרת מראש שחלקנו שומרי כשרות אז נא לא להיעלב
שיר m Well-known member 16/1/13 #5 האמת שכבר הרבה זמן מתוכנן פה איזה מפגש אוכל... אולי באמת הגיע הזמן לעבור מדיבורים למעשים. נראה אחרי המפגש הזה
האמת שכבר הרבה זמן מתוכנן פה איזה מפגש אוכל... אולי באמת הגיע הזמן לעבור מדיבורים למעשים. נראה אחרי המפגש הזה
R ranch22 New member 20/1/13 #8 יתכן ואוכל לאגיע שירק, בקשה קצת אישית- בגלל שאני בתקופת מבחנים, ובכלל, ראית מה קרה לי במפגש ההוא... אני מבקשת אם תוכלי להזכיר לי טלפונית איזה יומיים מראש, יש מצב?
יתכן ואוכל לאגיע שירק, בקשה קצת אישית- בגלל שאני בתקופת מבחנים, ובכלל, ראית מה קרה לי במפגש ההוא... אני מבקשת אם תוכלי להזכיר לי טלפונית איזה יומיים מראש, יש מצב?