הדם והגברת.
"דם ואוצרות" - נראה שצדקתי. אכן הבזקים לעבר הולכים להיות חלק בסדרה. נו לפחות זה כנראה הולך להיות חלק קטן בכל פרק. הפרק הנוכחי גם לא ממש הבריק, ואני מרגיש גם שהיו לו בעיות קצב לא קטנות. הדמויות כרגע מאוד שטוחות, אבל נראה שהם מנסים לשנות את זה. בעיקר אצל 2 הגיבורים שלה. בנוסף יש קצת הרגשה שהפרקים קצת חוזרים על עצמם ורק היו 3 פרקים בינתיים. הפרק עצמו היה סביר, אבל שוב אני לא מרגיש שהסדרה ממש ממריאה. אני תוהה איך הרייטינג שלה. בכל מקרה, אם לא יהיה שיפור בקרוב לא נראה לי שאדבוק בה. ציון: 7.

"גברת וילסון" - בפרק השלישי גילינו כמה דברים, אבל מצד שני הייתה הרגשה שיש יותר חורים בעלילה. בפרק האחרון גילינו שיש גם אישה רביעית... נו מתברר שאלק הזה היה מאוד עסוק, ושכנראה לא הכנסייה ולא המדינה מחזיקות תיעודים של חתונות. אגב האם הבנתי נכון ואליסון וילסון בחרה להפוך לנזירה?
לטעמי החור הכי גדול בסדרה הוא כל מה שקשור לספרים של אלק. האם הם פורסמו או שהוא רק כתב אותם למגירה, כדי להתמודד עם הסיוטים שלו?
אה וגם מהחלק האחרון עדיין לא ברור לי אם לאליסון הייתה עבודה בהווה או לא. ציון: 5
ולגבי השורה התחתונה לגבי כל המיני סדרה - אני חושב שהייתי צריך לחסוך מעצמי צפייה בכולה. זה לא שהיא הייתה גרועה, אבל היא בהחלט לא הייתה מוצלחת מדי. היו לה את הרגעים שלה, אבל היא לא הייתה מספיק מעניינת ולעיתים היא הייתה משעממת. ציון כללי:6.