אוצרות וילסון.
"דם ואוצרות" - קודם כל סיקרן אותי לדעת למה דווקא את הסדרה הזאת יס החליטה לשדר כל כך סמוך לשידור שלה בארה"ב. אפילו סוכני שיל"ד, אחרי 5 עונות, לא קיבלה כזה יחס טוב מיס. מהדמויות בסדרה לא זיהיתי אף אחד מהשחקנים, חוץ מצ'בי צ'ייס שלמיטב ידעתי הוא לא כזה מפורסם... בכל מקרה - הפרק. בסה"כ הפיילוט היה לא רע, אבל משום מה כשקראתי את תקציר הסדרה חשבתי שהיא תהיה משהו כמו "שומרי האוצרות", אבל מהפרק הראשון נראה לי שדי טעיתי. התרשמתי שהיא הרבה יותר רצינית בטון שלה. מהדמויות שהוצגו בפרק לא הצלחתי להחליט כמה מהן הולכות להיות דמויות קבועות בסדרה(חוץ מהשתיים המרכזיות, כמובן), אז אני מניח שאני אמור לגלות את זה בהמשך העונה. לגבי העלילה בפרק... האם ככה זה הולך להיות כל העונה - סדרה בהמשכים כולל הבזקים לעבר מדי פעם בפעם בפרקים? בכל מקרה בסה"כ חשבתי שהפרק זרם טוב והיה מספיק מעניין, כדי שארצה לחזור גם לפרק הבא. עכשיו נשאלת השאלה - מפה הסדרה הולכת להידרדר או דווקא להפך? נחכה ונראה. ציון: 7.

"גברת וילסון" - אני חייב להגיד שהפרק הראשון לא ממש הרשים. האמת היא שהוא היה קצת משעמם. עכשיו לכאורה הסדרה מבוססת על החיים של סבתא של רות' וילסון שמגלמת את סבתא שלה, אבל אני בעיקר רוצה לדעת מהפרק בראשון כמה מזה אמיתי וכמה מזה מומצא. מבחינה עלילתית הפרק הצליח לעורר את סקרנותי להמשך, אבל מבחינת הזרימה שלו והעניין שלי בפרק עצמו הוא די כשל. קשה לי להחליט מה הסיבה בדיוק לתחושה הזאת, אבל זה מה שהרגשתי. בסופו של יום אני מתלבט האם אני מעוניין לצפות בהמשך. ציון:7.