שימו לב, לא לכתוב שום דבר מסגיר לפחות עד היום בלילה, ובאופן כללי כדי לא להרוס לאנשים שמתכננים לראות מאוחר יותר בVOD
Garcia confessed that she was "really surprised" about the result.
"I guess I had a little more faith in myself," she said. "But everything happens for a reason, and I have to keep telling myself that."
Garcia, who vowed to reverse the effects of her makeover by "dyeing [her] hair black and taking off the heels", promised to keep pursuing a music career.
"I'm getting right back into making my own music because one thing I really hated is that we were singing somebody else's music," she said. "It's going to be rock and roll and it's going to be badass, as tough as a guy. It's not going to be girly."
ג'נל מודה, היא הייתה באמת מופתעת מהתוצאות, "אני מניחה שהייתה לי קצת יותר אמונה בעצמי, אבל דברים קורים מסיבה מסוימת, ואני חייבת להמשיך להגיד את זה לעצמי.
ג'נל שנשבעה להפוך את משמעות המייקאובר "צביעת השיער לשחור והורדת העקבים" מבטיחה להמשיך עם הקריירה המוזקלית שלה. (אוקיי המהפך שלה באמת היה נושא רציני
"אני חוזרת לעשות מוזיקה שלי, אם יש דבר אחרת שממש שנאתי זה שהיינו שרים מוזיקה של מישהו אחר, זה הולך להיות רוקנרול וזה הולך להיות 'באד אסס'', קשוח כמו בחור."
Garcia added: "I feel like a lot of what I've been doing [on X Factor] is girly with the make-up and the hair, and that wasn't necessarily me. My goal coming in was [to] put rock music back on the radio, and that's exactly what I'm going to fight for until I croak."
ג'נל מוסיפה - "הרגשתי כאילו הרבה ממה שעשיתי באקס פקטור היה מאוד גירלי עם הרבה מייקאפ וכל השיער, זה לא היה בהכרח אני. המטרה שלי הייתה לבוא ולהחזיר קצת מוזיקה רוק לרדיו, וזה בדיוק מה שאני הולכת להילחם עליו, לפחות עד שאשבר."
קצת על הצד של סיימון -
Cowell told E! News: "I knew I was going to keep Paige, which meant that [Demi] wouldn't have had to make the decision. I thought, 'Bearing in mind they're both your artists, I want to see which one you're going to destroy career-[wise]'.
"אני ידעתי שאני הולך לשמור על פייג', מה שאומר שדמי לא תצטרך לעשות כל החלטה. אני חשבתי לעצמי, שתיהן זמרות שלך, אני רוצה לראות, לפחות מבחינתך, לאיזה אחת מהן את הולכת להרוס את הקריירה.
"It was just fun to see her squirming. She thought she was going to get out of it and I said, 'You're not'."
However, Lovato stood by her decision, saying: "I picked Paige because I genuinely think that Jennel is just more talented. I think Paige has more star quality, which is going to help her, but Jennel definitely didn't deserve to go home."
"זה היה כיף לראות את דמי מתפתלת, היא חשבה שהיא הולכת לצאת מזה, ואני פשוט אמרתי 'את לא."
אחרי הכל, דמי עדיין עומדת מאחורי ההחלטה שלה "אני בחרתי בפייג' בגלל שבכנות חשבתי שג'נל יותר מוכשרת. אני חושבת שלפייג' יש יותר איכויות של כוכבת, מה שהולך לעזור לה, אבל לג'נל בוודאות לא הגיע ללכת הביתה.
אז מה דעתכם