תי רשרש כמה רעש באוטו ,יום טוב לכולם

shamrockh

New member
אופפפפפפפפפפפפפפפ
!|!!

יווווווווווווווווווווווווווווווווווו איךךךךךךךךך בא לי להשתולל על המדפסת!!!!!!!!!!
יצא לי לראות בעבר אנשים תופסים כריזות על מדפסת כזו או אחרת בסרטונים
ותמיד חשבתי לעצמי שהם מפגרים !
אבל לא !!!!! הם לאא ! בטח יש סיבה !
לפני כמה ימים לקחו את המדפסת שלי כדי להחליף לה איזה חלק והמיקום שלה במשרד זה מאחוריי
מאז שהחזירו לא יודע מה עשו שם כל הזמן מרעישה עם צליל רצוף "NNNNNNNNNNNNN"
אומנם נמוך אבל אין מה לעשות ! זה מוציא אותי מדעתי! ארצה או לא זה עשה לי חור בראש ומוציא אותי מפוקוס ,אני לא מסוגל להתרכז בשום דבר אחר חוץ מברעש המחורבן הזה!!

אתה כנראה עצבני על דברים אחרים

ולכן זה מעצבן אותך או שאתה טיפוס עצבני

shamrockh

New member
אשי

לבוא ולהגיד שאני הטיפוס הכי רגוע בעולם, אז אשקר
יש לי גם רגעים כאלה כמו לרובנו.
ובנוסף חא מכחיש שעש דברים אחרים מסביב מציקים, ומדובר בלחצים של עבודה כן
אבל בכל זאת זה לא בדיוק מה שאני מפיל על המדפסת, זה כן מציק באוזן, לא מכירה את הסיטואציות האלה של רעש שכמעט לא שומעים וזה נקלט לך לאוזן? ואז פתאום מגיעה למצב שכמעט לא שומעת שום דבר אחר ממנו, לשם דוגמא אחרת, ברז מטפטפת למשל

פ ש ו ט מציק!
קיצר הצלחתי לסבול את זה עד הצהריים עד שנשבר, ניתקתי מחשמל והתחברת למדפסת אחרת דרך הרשת האלחוטית, רק שזו האחרונה נמצאת במשרד אחר , ולא ! לא מדובר בשני משרדים שקיר מפריד ביניהם, אלא בצידו השני של הבניין.
ולא הכי כיף להלות כל היום רוחנג׳אי בגלל הדפסה כזו או אחרת , מזל שיש פקידה עושה פטרולים על הציר שבין שני המשרדים!

מוכר

למרות שעם הזמן לומדים לקחת דברים בפרופרציות , אני בטוחה שזה נובע מלחץ ! טוב שכבית את המדפסת גם אם תצטרך ללכת להביא את ההדפסות לדעתי זה פחות מציק מצפצוף שמונע ממך להתרכז .
אני פעם הייתי פתיל קצר עם הזמן למדתי לספור עד 10 ושצריך עד 20 לא לוקחת ללב וגם אם מישהו ממש מעצבן אותי אני לא ממש מגיבה מקסימום מבקשת ממנו שנסיים את השיחה
חוזרת אליו אחרי ששנינו נרגעים וזה לרוב מסתדר וגם אם לא לפחות אני שומרת על הבריאות הנפשית שלי , ואני גם לא נעלבת היו לי מקרים שמישהו שמולי ממש התפלא מהתגובה שלי
ובעיני אני יוצאת גדולה גם מקצועית וגם שומרת על האינטרסים שלי וכמובן שזה לא גורע במעמד ובכבוד שלי

תנסה להרגע לצאת להפסקה לנשום שום דבר לא בורח והכל יחכה לך העבודה לא בורחת
תרגיש טוב

shamrockh

New member
מציע לאפל שישפרו את המקלדת

באייפון לגדולי אצבעות כמוני ואז אולי יהיו לי פחות שגיאות כתיב

מזכיר את הקטע

שבו הבגאז׳ האחורי של הרכב שלי לא הצליח להיסגר
ואז האוטו מתחיל לזהות שיש איזה דלת פתוחה ו... טיט טיט טיט טיט (מתחיל לאט) ואז טיטיטיטיטיטיטיט... מה עם לנסוע עם רעש כזה עד נקודת המוסך של החברה?
אל תדמיין אפילו

למעלה