תפוזים לחצות

shaharEB

New member
תפוזים לחצות

* כל שבוע,כל אחד יכניס לרשימה הפרטית שלו שיר מהשירים המופלאים של לינקין D:
כל אלבום של כל חבר בפורום יכול להכיל עד 5 שירים
יחד נוכל ליצור את האלבום של הפורום

לא חייבים להתחייב ל- 5 שירים (אבל לא להגזים).
ואתם לא חייבים לדרג את חמשת השירים שלכם, אלא רק לשים אותם ברשימה

בהצלחה

זה המצב בינתיים :

שרון - Lqpark
Waiting for the end
Lost in the echo
Shadow of the day
Crawling

גלי - NuLy
From the inside
Easier to run

ליאור - Lior Dorenbous
waiting for the end
new divide
robot boy
leave out all the rest
faint

דלית - LPMCR
Breaking the habit

אנדריי - andre93
breaking the habit
in the end
numb
from the inside
iridescent

מאור - PureSHIT
Leave Out All The Rest
Somewhere I Belong
A Place for my Head

ליאור - Guinness09
One Step Closer
Dont Stay
Somewhere I Belong
Pushing Me Away
Lying From You

צינצילה2
What Ive Done
From The Inside

שחר - shaharEB
From the inside

שימו

אלו מכם שכבר סגרו 5 שירים, אתם יכולים לשנות את רשימת השירים שלכם עד שהשרשורים האלו ייסגרו לגמרי :* !

Lqpark

New member
סוגר חמישיה

אז בחרתי בינתיים שיר מכל 4 אלבומי הסטודיו חוץ מאחד (מטאורה).
חשבתי לא מעט על איזה שיר עלי להכניס ושמעתי כמה מהמובילים לטעמי.
גיליתי לאט לאט שאף אחד מהשירים במטאורה לא היה קשור אלי במיוחד, כולם טובים, כולם חזקים, אבל עם אף אחד מהם לא היה לי סיפור מיוחד או אישי.

עכשיו אני מבין שכנראה מה שקשר אותי ללהקה הזאת לאו דווקא המילים אלא גם הרבה בגלל המוזיקה וה- VOCAL שהיה ממש ממש לטעמי עם ליריקה לא רדודה.

אז ככה אחרי הרבה חשיבה החלטתי לתת את הקול האחרון שלי לשיר שהכי נעוץ לי בראש מהאלבום הזה, השיר שישר חשבתי עליו באינסטינקט הראשוני, זה שאולי קצת מסמל את הישנוניות שלי:

אני נעשיתי כל כך חסרת תחושה (עד ש)אני כבר לא יכול להרגיש אותך שם,
נהייתי כל כך עייף, כל כך הרבה יותר מודע.
אני הופך להיות כזה,
כל מה שאני רוצה לעשות זה להיות יותר כמוני ולהיות פחות כמוך.

NUMB - השיר החמישי והאחרון.

PureSHIT

New member
שמתי לב למשהו בזכות המשחק הזה

תמיד לקחתי את HT ומטאורה בתור מקשה אחת, שאי אפשר להפריד ביניהם או להשוות ביניהם ובלהבלהבלה...

בקיצור,
Hybrid Theory טוב ממטאורה.
שרון אתה פלצן, אבל "גיליתי לאט לאט שאף אחד מהשירים במטאורה לא היה קשור אלי במיוחד, כולם טובים, כולם חזקים, אבל עם אף אחד מהם לא היה לי סיפור מיוחד או אישי" - קלעת בול. כן היה לי חיבור כזה עם Somewhere I Belong ו-From The Inside... ובאמת בחרתי ב-SIB מקודם, אבל מעבר אליו אני לא מסוגל לבחור עוד שירים מהאלבום הזה לחמישיה שלי, לא על חשבון השירים שיש ב-HT.

בקיצור, בגלל נפילת האסימון הפלצנית משהו הזאת, ההתלבטות שהייתה לי עם FTI ו-Numb נגמרה.

In The End - במקרה(או שלא?), לא שמעתי את השיר הזה המון זמן... איכשהו לקראת השחרור שלי בזמן שהייתי ביחידה יצא לי לשמוע אותו מהאמצע ובהתחלה לא קלטתי איזה שיר זה, אבל ממש התלהבתי ממנו. הקשבתי עוד קצת וזה היה ITE.
שיר גדול שהביא את לינקין פארק לאיפה שהיא היום. אם לא הוא, מי היה זוכה לשמוע אחר כך את נאמב או להתלהב בכלל ממטאורה? אולי Crawling היה מצליח להביא מאסת מעריצים ללינקין פארק, אבל לא באותה דרך של ITE, שפשוט כל העולם שמע. כולל אפילו האחיות שלי. אתם קולטים שאשכרה היה לי פוסטר של לינקין פארק בחדר, ושלא אני תליתי אותו?

Crawling - לא מסוגל להרחיב עליו, לא מסוגל שלא לבחור בו.

Leave Out All The Rest
Somewhere I Belong
A Place for my Head
In The End
Crawling

יאפ, אני יכול לחיות עם זה.

סוף חפירה.

PureSHIT

New member
תצטרכו לסלוח לי על איזה אי דיוק קטן

מסתבר ש-Crawling יצא לפני In The End.
הייתי ילד בן 10 והתחלתי להעריץ את לינקין רק שנתיים אחרי! רדו לי מהתחת.

Lqpark

New member
את האמת, אני משחרר לא מעט בזמן האחרון

2 הבחירות האחרונות טובות מאור, In The End בהחלט צריך להיות ברשימה. במיוחד אני מסכים עם העוצמה העולמים של השיר, באמת כולם שמעו אותו.

אם הייתי יכול לשים עוד שיר אז בהחלט In The End היה מתחרה עם Iridescent ראש בראש (כן כן! Iridescent! השיר הזה שלא ידענו אין לאכול אותו נמצא חזק אצל כולנו! השיר הזה חדר לי חזק לנשמה!)

רציתי לקחת את הפייבוריט שלי מכל אלבום ככה ש- Crawling הוא המלך הבלתי מעורער של הייבריד ועם כמה ש- In The End טוב הוא עדיין לא עושה את מה ש-Crawling עושה לי כשאני שומע אותו.
לכל שאר חברי הפורום כנראה זה ששמענו אותו כבר כל כך הרבה פעמים הוריד לכולם קצת ממנו.

ללא ספק אם הוא היה יוצא עכשיו עם Living Things כולם כולל כולם היו מכניסים אותו ראשון לרשימה.

shaharEB

New member
אוףף אני לא יודעת מה להחליט

יש לי 8 שירים ,ואני צריכה להעיף 4 מהם ><' ?!

shaharEB

New member

papercut
crawling
in the end
a place for my head
forgotten
easier to run
faint
somewhere i belong

למעלה