נסיעה טובה וגלישה מהנה בפורום!
מהוד השרון לאוניברסיטת חיפה היום - זמני נסיעה שרשור הכוונה ומודיעין 18/07
הגולשים מתבקשים שלא להשיב לשאלות בשרשורי הכוונה קודמים ולא לשרשר הודעות שאינן קשורות לשרשור ההכוונה.
שאלות שלא תשורשרנה כהלכה - תמחקנה מן הפורום ללא אזהרה.
נא לשרשר שאלות הכוונה אך ורק לכאן ונשמח לעזור כמיטב יכולתנו.
על מנת ששאלתכם תהיה בולטת, ולמען הנוחות, נא הקפידו לשרשר אותה להודעה ראשית זו, ולא לשאלה או תשובה אחרת.
הקפידו לשרשר את שאלתכם לשרשור בתאריך הרלוונטי.
נא ציינו נקודות מוצא ויעד מדוייקות ככל האפשר.
אם דרוש לכם מידע אודות מחיר הנסיעה ומשך זמן הנסיעה - ציינו זאת בעת כתיבת השאלה.
אין צורך להשתמש באייקון- זה פשוט מיותר.
הגעה לאוניברסיטהמהוד השרון לאוניברסיטת חיפה היום - זמני נסיעה
שלום, אני צריכה להגיע היום מהוד השרון לאוניברסיטת חיפה, להיות בשעה 13:00 באוניברסיטה, בבנין ׳רב תכליתי׳ ( אין לי מושג מה זה אומר).
אז הנה השאלות שלי- אני יודעת שהדרך הקצרה להגיע לחיפה היא לקחת רכבת מהוד השרון, השאלה שלי היא - כמה זמן בממוצע מחכים בת״א לרכבת לחיפה? כדי לקחת את זה בחשבון בחישוב הזמנים שלי. בנוסף, באיזו תחנה עליי לרדת בחיפה? אני יודעת שיש ארבע או חמש(אני ממש לא מהאזור וממש לא טובה בהתמצאות).
שאלה הבאה - אלו קווי אוטובוס מגיעים מתחנות הרכבת בחיפה לאוניברסיטה, אשמח לשמוע על כל הקווים שאתם מכירים, בדגש על המהירים יותר, וכמובן כמובן - כמה זמן לוקח להם.
שאלה נוספת - האם יש אוטובוסים שמגיעים לחלקים שונים באוניברסיטה? כלומר, היא מספיק גדולה כך שיש יותר מתחנה אחת? כמו שכתבתי, אני צריכה להגיע לבנין הרב תכליתי, מה האוטובוס שמגיע הכי קרוב לשם?
אחרי כל הנתונים הללו- אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין באיזו שעה אצטרך לצאת מהוד השרון בכדי להגיע בזמן.
ושאלה אחרונה - מחיר האוטובוסים הפנימיים בעיר הוא 6.60 ש״ח, נכון?
ולאחר המגילה הארוכה - אודה מאוד למי שיוכל לענוות לי במהרה, בהתחשב בה שאני צריכה לצאת ממש בקרוב.
הרבה תודה!
יום טוב
לא כ״כ הבנתי את תשובתךהגעה לאוניברסיטה
היי,
אני לא יודע מה הדרך המהירה להגיע מהוד השרון לחיפה בדוגרי
כאשר תגיעי לחיפה, תרדי במרכזית חוף הכרמל (אם זה תחנת רכבת את צריכה לצאת מהרכבת לכיוון התחנה המרכזית ולא הים - יש שתי יציאות). משם את הולכת לתחנה. שם את צריכה לקחת קו 146 או 46.
רב תכליתי זו התחנה האחרונה של האוטובוס באוניברסיטה. יש לו שלוש תחנות: בניין ראשי, בניין רבין ותחנת מעונות. תרדי בתחנת המעונות וזה ממש ליד התחנה. בתחנה של המעונות את יורדת ותשאלי כבר. קשה לי להסביר לך פה מעל דפי האינטרנט.
המחיר של האוטובוס בחיפה הוא 6.60.
בהצלחה!
תלוי מאיפה בהוד השרון את מגיעהלא כ״כ הבנתי את תשובתך
אין תחנת רכבת ׳מרכזית חוף הכרמל׳, לא? באיזו תחנת רכבת עליי לרדת?
וכמה זמן נסיעה זה מתחנת הרכבת לאוניברסיטה? תודה
אני עולה על רכבת בהוד השרון סוקולובתלוי מאיפה בהוד השרון את מגיעה
אם את קרובה לאחת מתחנות הרכבת (סוקולוב או נורדאו או פתח תקווה-סגולה, שלמעשה משמשת אזורים של הוד השרון), עדיף לנסוע בשתי רכבות: רכבת לתל אביב והחלפה בתל אביב-האוניברסיטה לחיפה. זמן הנסיעה המתוכנן מצוין באתר האינטרנט של "רכבת ישראל".
אם את נמצאת קרוב לדרך רמתיים (למשל ליד הדר/אזור הספורטן או מרכז הוד השרון ליד רחוב הבנים-דרך מגדיאל), אני חושב, שעדיף לנסוע לחיפה בקו 947 "אגד" לחוף הכרמל.
אני חושב, אבל לא בטוח, שמחיר הנסיעה גם נמוך יותר. מחירי הנסיעות באתרים "אגד", "רכבת ישראל" או בפורטל המודיעין של התחבורה הציבורית www.bus.gov.il
אם את עולה על רכבת את צריכה לרדת בתחנתאני עולה על רכבת בהוד השרון סוקולוב
באיזו תחנה בחיפה עליי לרדת?
וכמה זמן ייקח לי באוטובוס מתחנת הרכבת בחיפה עד לאונברסיטה?
תחנת חיפה חוף הכרמלאני עולה על רכבת בהוד השרון סוקולוב
באיזו תחנה בחיפה עליי לרדת?
וכמה זמן ייקח לי באוטובוס מתחנת הרכבת בחיפה עד לאונברסיטה?
אין לי מושג איך יותר נוח לך להגיע לחיפהמהוד השרון לאוניברסיטת חיפה היום - זמני נסיעה
שלום, אני צריכה להגיע היום מהוד השרון לאוניברסיטת חיפה, להיות בשעה 13:00 באוניברסיטה, בבנין ׳רב תכליתי׳ ( אין לי מושג מה זה אומר).
אז הנה השאלות שלי- אני יודעת שהדרך הקצרה להגיע לחיפה היא לקחת רכבת מהוד השרון, השאלה שלי היא - כמה זמן בממוצע מחכים בת״א לרכבת לחיפה? כדי לקחת את זה בחשבון בחישוב הזמנים שלי. בנוסף, באיזו תחנה עליי לרדת בחיפה? אני יודעת שיש ארבע או חמש(אני ממש לא מהאזור וממש לא טובה בהתמצאות).
שאלה הבאה - אלו קווי אוטובוס מגיעים מתחנות הרכבת בחיפה לאוניברסיטה, אשמח לשמוע על כל הקווים שאתם מכירים, בדגש על המהירים יותר, וכמובן כמובן - כמה זמן לוקח להם.
שאלה נוספת - האם יש אוטובוסים שמגיעים לחלקים שונים באוניברסיטה? כלומר, היא מספיק גדולה כך שיש יותר מתחנה אחת? כמו שכתבתי, אני צריכה להגיע לבנין הרב תכליתי, מה האוטובוס שמגיע הכי קרוב לשם?
אחרי כל הנתונים הללו- אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין באיזו שעה אצטרך לצאת מהוד השרון בכדי להגיע בזמן.
ולאחר המגילה הארוכה - אודה מאוד למי שיוכל לענוות לי במהרה, בהתחשב בה שאני צריכה לצאת ממש בקרוב.
הרבה תודה!
יום טוב
הדרך הפשוטה (וגם הזולה) ביותר:מהוד השרון לאוניברסיטת חיפה היום - זמני נסיעה
הרבה תודה!
יום טוב
ירושלים: מעמק רפאים ל:המרכז הרפואי ירושלים שרשור הכוונה ומודיעין 18/07
הגולשים מתבקשים שלא להשיב לשאלות בשרשורי הכוונה קודמים ולא לשרשר הודעות שאינן קשורות לשרשור ההכוונה.
על מנת ששאלתכם תהיה בולטת, ולמען הנוחות, נא הקפידו לשרשר אותה להודעה ראשית זו, ולא לשאלה או תשובה אחרת.
ירושלים - עמק רפאים לדיסקיןירושלים: מעמק רפאים ל:המרכז הרפואי ירושלים
ברח' דיסקין 9 .
תודה
תודה רבה!ירושלים - עמק רפאים לדיסקין
קו 14 ולרדת בתחנה של גן סאקר.
שלום לחברי הפורום המופלאים שרשור הכוונה ומודיעין 18/07
אפשר בכל קו לרכבת מרכזשלום לחברי הפורום המופלאים
איך מגיעים מאיזור קניון רמת אביב בחמישי בבוקר (סביבות 9 וקצת) לכורזין בגבעתיים? האם יש קו ישיר?
תודה מראש!
תודהאפשר בכל קו לרכבת מרכז
(171 מתוך רמת אביב או 601, 606, 501 ועוד מדרך נמיר), ומרכבת מרכז קו 55.
אפשר גם ישירות בקו 33 מהקניון עד סוף רחוב הרא"ה ברמת גן, ומשם ברגל.
לא חשוב: מתל-אביב לקריית מטלון (פ"ת). שרשור הכוונה ומודיעין 18/07
חברתך גרה בתחנה המרכזית?לא חשוב: מתל-אביב לקריית מטלון (פ"ת).
רק אם למישהו יש תשובה "בשליפה מהמותן", ובלי לבזבז לעצמו זמן! כי אני *סתם* מסוקרנת:
חברה שלי צריכה להגיע מהתחנה המרכזית בתל-אביב, היום, לקריית מטלון (פתח-תקווה - קרוב לצומת גהה), ושואלת כמה זמן זה ייקח לה.
אחי אמר שתיסע בקו 51, ושתשאל פרטים במוקד הארצי 7878* (על קיומו לא ידעתי).
האומנם קו 51 היָּשָן עדיין פועל במסלול זה כמו בעבר??
בתודה,
מיכל.
אה ולשאלתך כן 51 שריר וקייםחברתך גרה בתחנה המרכזית?
רוב הסיכוי שלא כדאי לה בכלל לעבור בתחנה המרכזית.
תוכלי לספר לנו מאיפה היא מגיעה?
וואו. ואחי אמר לה שכשהוא היהאה ולשאלתך כן 51 שריר וקיים
ולוקח לו כשעה, תלוי במצב הפקקים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.