E3

קרנפול

New member
סייברפאנק מקבל תאריך השקה

16 באפריל 2020
גם העלו עמוד בסטים ובגוג להזמנה מוקדמת.
כולם מתלהבים מהשחקן שבסוף הטריילר, אני מקווה שזה לא תהיה הסיבה היחידה להתלהב מהמשחק..

https://www.youtube.com/watch?v=qIcTM8WXFjk

מישהו 2

New member
E3

לוח זמנים:

פאנל Google: (היה כבר)
פאנל EA Play: יום שבת (8.6) שעה: 19:00
פאנל Xbox: יום ראשון (9.6) שעה: 22:00
פאנל Bethesda: יום שני (10.6) שעה: 03:00
פאנל Devolver Digital: יום שני (10.6) שעה: 04:30
פאנל Ubisoft: יום שני (10.6) שעה: 22:30
פאנל Square Enix: יום שלישי (11.6) שעה: 03:30
פאנל Nintendo Direct: יום שלישי (11.6) שעה: 18:30

חחח דווקא ממש מגניב שהוא שם.

אבל אם הייתי צריך הוכחה סופית שהמשחק הולך להיות טראש עם כתיבה מעפנה קיבלתי אותה.

אנשים שמצפים שזה הולך להיות ברמה של המכשף הולכים להתבאס קשות.

עדיין בטח אקנה בהשקה כי זה יהיה אחד המשחקים הכי מדוברים של 2020 אבל הם איבדו אותי מזמן.. בטח אחרי שיש לנו את בלודלאיינס 2.

מישהו 2

New member
Google

מה דעתכם על Google Stadia, הרשת שלילית מאוד לגבי סטרימינג
האם זה יצליח או יכשל לדעתכם?

סוני ומייד מתאחדות בקטע הזה אז אין סיכוי.

סוני כמובן צריכה שירות ענן טוב לא רק בשביל סטרימינג אלא גם אינטלגנציה מלאכותית והם עשו טוב לבחור במיקרוסופט כי אין עליהם בתחום.

ומייק כמובן צריכה מחלקות אחרות של סוני (בלי קשר למשחקים)

אז הם הולכים לדרוס את גוגל.
לגוגל יהיה נתח מסוים והשירות הזה לא יינטש כמו גוגל פלוס אבל הוא נטשתי מאוד.

אנחנו מדברים על משהו שגם בעוד 15 לא יחליף את הקונסולית הביתיות.

זה מוצר למיינסטרים שלא רוצים לרכוש קונסולית. וגם שהוא יהיה מיינסטרמים עדיין יהיו קונסולית.

סין והודו הן מדינות ענק שאני לא רואה סטרימינג מצליח בהן אבל קונסולית דווקא כן. אין שום סיבה שבעולם שמייק וסיני יוותרו על קונסולית לפני מיצוי השווקים הללו.

קרנפול

New member
אפילו במדינות טכנולוגיות- סטרימינג הוא לא אופציה בהרבה

מן המקומות, צריך רשת של שרתים שקרובים למקום, ובצד של הלקוח - צריך תשתית מתאימה (בטכנולוגיה של היום - זה מינימום כבלים או סיב אופטי).
גם לא כל המשחקים בכלל מתאימים לסטרימינג, הז'אנרים ששולטים היום זה משחקים שדורשים תגובה מהירה, בין אם זה מובה, אסטרטגיה וכל שכן יריות.

לא תהיה בעיה לתת למערב 720p/1080 p ופה הכלב.

אני לא רואה את גוגל מתקשה לתת לרוב המערב כולל ישראל גיימפלי טוב ב720/1080p הבעיה היא שזה לא הולך לספק את הארד קור ובטח לא 15 שנים קדימה. שהסטרימינג יוכל לתת משחקי ps5 ב4k לרוב המערב הps5 כבר יהיה רחוק מלהיות רלוונטי

זה מוצר שיידבר רק לאמא של הקאזואלים..וחברות כמו סוני מייק גוגל ולדעתי גם אמזון ואפל בהמשך בונות על זה שיש שוק קאזואלי ענקי.

שישחק במשחקי קור ב720p/1080 p

לדעתי מייק ואמזון ישלטו בשוק הזה עוד 10 שנים וסיני תמשיך לשלוט הקונסולית הביתיות.

מישהו 2

New member
לדעתי זה היה ממש מאכזב

זה היה בדיוק כמו בשנה שעברה, אותם המשחקים עוד הילו ופורזה
איפה כל הסטודיויים שמיקרוסופט קנו? למה הם לא מעיזים להגיד פעם אחת די היילו בו נביא משהו חדש ומרענן כמו שקורה אצל סוני?

לטעמי נינטנדו ניצחו את e3

פאקינג הגיבורים של dq3/4/8/11 הגיעו לסמאש שבשבילי זה מגהטון והסיבה היחידה שארכוש את סמאש.

זלדה 2 נראה נהדר ואפל. דילגתי על זלדה האחרון אבל אין מצב שאדלג על הזלדה הזה שמשפר הכל.

הבלעדי של פלטיניום נראה נהדר וגם no more heroes 3.

שאר התערוכה היתה מעפנה לדעתי.

מישהו 2

New member
תכננתי למכור את הסוויץ'

אחרי התערוכה אמרתי שאני אחכה עם זה קצת
אני רוצה לנסות את הפוקימון החדש, ולשחק את הדרגון קווסט 11 על הסוויץ'
גם משחקים כמו ספיירו ו- my friend pedro נראים כמו משחקים שהייתי מעדיף לשחק על הסוויץ'
&nbsp

מה עם מריו מייקר 2 ופייר אמבלם?

אם אתה אוהב מריו דו מימדי למריו מייקר 2 יהיה סינגל פלייר של מאה שלבים ואחכ אינספור שלבים להורדה+ הכנת שלבים בעצמך.

פייר אמבלם לבד יהיה שווה תסוויץ בעיקר אם יש לך נסיעות של חצי שעה ומעלה כל יום.

מישהו 2

New member
הסוויץ' לא מכשיר סקסי לשלוף בציבור

טאבלט גדול , מגושם כפתורים לא הכי נוחים
קניתי אותו בשביל הניידות אבל בסוף סדר העדיפויות בנסיעה הוא לראות משהו בנטפליקס בסמארטפון מאשר לשחק בסוויץ

חח אולי הוא לא סקסי אם הלכת על האדום כחול.

אני חושב שהאפור נורא סקסי :) ואני חושב שהכל עניין של למצוא את המשחק המתאים.

משימה בפייר אמבלם תקח לך 20/40 דקןת תוסיף את זה שבטח תכשל 10 פעמים בכל משימה לפני שתעבור אותה.

אחלה משחק לנסיעות.

בכל מקרה ההמלצה היא לא למכור כי אולי בחופשות ממש תרצה את הקונסולה.

קרנפול

New member
השאלה מתי נראה את זלדה הבא?

הם רק אמרו שהוא בפיתוח...
המשחק היחיד שעניין אותי בתערוכה שלהם הוא זלדה לינק מתעורר- שקיבל סוף סוף תאריך יציאה.
לי יש בסוויץ' לבנתיים רק משחקים של נינטנדו, זלדה ומריו אודיסי,
אני מתלבט אם לקנות Okami HD על המחשב או על סוויץ'.
כשאין לי גישה למחשב ולפלייסטיישן -זה נחמד לקחת את הסוויץ' ולהתקדם עוד קצת בזלדה, אבל באמת מבחינת ניידות היא לא כזה מתאימה להוצאה לדרך.

למעלה