How do you measure, measure a year?
שם: איילת
תאריך לידה: 17.9.1992
מיקום בארץ\בעולם: סאנידייל.
אממ... חיפה.
סטטוס (תלמיד\חייל\סטודנט\עורך דין\אלוהים): חיילת.
מידת נעליים: נראה לי ש-42.
צבע אהוב: סגול.
בעל חיים: פינגווין וזאב.
עוד פרט מיוחד\מיותר שבא לכם לציין:
מתוך שלושת הספרים, קראתי את... כולם.
והאהוב עליי משלושתם הוא... HG.
הדמות האהובה עליי היא... קטניס.
וחוץ ממנה, גם... פיטה, פיניק, גייל.
פיטה או גייל? פיטה.
כשסיימתי את הספר הראשון, הכי רציתי ש... לא רציתי שהוא יסתיים כמו שהוא יסתיים, אבל לא היה לי מאוד חשוב שקטניס ופיטה יהיו ביחד. רק קיוויתי שזה יסתיים עיותר טוב ממה שזה הסתיים ביניהם שם.
הגעתי לסדרה דרך... שמעתי הרבה המלצות וממש רציתי לקרוא אותו, ואז כשאחותי השאילה מחברה של הביקשתי לקרוא גם.
צפיתי בסרט והוא היה... \ לא צפיתי בו : צפיתי בסרט ולא ממש התלהבתי. אבל בתור יציאה זו הייתה אחת היציאות הכי כיפיות שהיו לי אי פעם, אז אני חייבת לו.
אני מחכה בקוצר רוח לצאת הסרט הבא \ נראה לי שהפעם אוותר: דיי התאכזבתי מהראשון ואת הספר שלו אני אוהבת הרבה יותר, אבל אני כן רוצה שהשני ייצא כבר.
עוד ספרים אהובים עליי: הספרים של רובין הוב (אבל עוד לא קראתי את כולם. למרות אני מתכננת ואני מקווה גם לתרגם את אלה שלא תורגמו). סדרת שיר של אש ושל קרח של ג'ורג' מרטין, הארי פוטר, הספרים של גאי גבריאל קיי (אותה הערה כמו על רובין הוב).
וסדרות: אפשר לרשום איזה טופ 10? יש הרבה שאני מרגישה צורך לציין (אבל הסדר לא כל כך מכוון): באפי, דוקטור הו, דולהאוס, אנג'ל, פיירפליי, מלאך שחור, חברים, טורצ'ווד, בנות גילמור, קומיוניטי, שרלוק (טוב, 11. איכשהו. בסדר? השמטתי עוד סדרות שאני ממש אוהבת
).
וסרטים: מלחמת הכוכבים (בעיקר האחרון בטרילוגי ההישנה, אבל בכללי, כל הטרילוגיה הישנה. ואני מחבבת גם את החדשה, אבל הרבה פחות), האוונג'רס ו- Rent.
וסתם עוד משהו שאהוב עליי ובא לי לציין זאת:
הגעתי לפורום דרך... נראה שזה כי את פרסמת אותו.
וחוץ ממנו, תמצאו אותי גם בפורומים... בעיקר בפורום גלי, קצת באיך פגשתי את אמא, קצת בהארי פוטר, טיפה בעל טבעי. דיי הזנחתי המון פורומים נוספים.
סתם עוד משהו שבא לי לציין על עצמי
מסר לאומה:
ותמונה לסיום: