Wake Up Call!

N o R i K o

New member
Wake Up Call!

חברים, אני יודעת שעיצומו של החורף ולאף אחד אין כוח לצאת מהפוך ולכתוב הודעות וכאלה...

אבל...
הפורום ממש גוסס
באמת, עצוב לי להיכנס לכאן, כי בטח רובכם יודעים שאני בתקופת מבחנים שתמישך עד סוף ינואר...
מה שאומר שלצערי אין לי את הזמן והרעיונות הנדרשים לפתיחת פעילות חדשה בכל יום
אבל כנראה שגם לכם אין הרבה זמן...
אבל אולי רעיונות?

אז בימי שני יש לנו את פינת המשחטה
שעובדת די יפה במטרה שלה לסנן דמויות ולבחור את המועדפות עלינו... בעניין סיכום הדמויות, ראיתי שכשזה נוגע לדמויות המשניות אין לנו הרבה יותר מדי לומר
כך שבינתיים, עד ההדחות הגדולות, דחינו את העניין...
בימי רביעי יש את שרשור ה
ובשישי סכמ"ש בחסות מעין...

אבל אילו רעיונות יש לכם לשאר הימים בשבוע?
משחקים, שעשועים, גם דברים שהם
וחברתיים וגם דברים אחרים... כל דבר שיכול להרים קצת את הפורום שלנו מהתרדמת העמוקה שהוא שקע אליה

אם מישהו רוצה לקחת לידיו פינה הוא מוזמן, וגם אם לא, ספרו לי על הרעיונות שלכם ואני אפתח את הפינות, רק... הראו נוכחות, תראו לנו שאתם עדיין כאן, עדיין אוהבים ומתלהבים ועדיין מתרגשים לקראת צאת הסרט הבא...

ראו את זה גם כשרשור התפקדות, ספרו לנו אם אתם כאן!

שיהיה המשך שבוע נעים ומנצנץ, ושהסיכויים תמיד יהיו לטובתכם

pennylane11

New member

אני במהלך התקופה העמוסה ביותר שהייתה לי בחיים, והיא אמצע כיתה י"א, אני דיי גוססת לאיטי ולכן נעדרת מעט, אבל מבטיחה שאני פה תמיד בשבילכם ואנסה לחשוב על עוד דברים לעשות כי אני יודעת שגם אתם פה!

Black Stain

New member

אני גם פה.. אני יודעת שאין לי הרבה דברים חדשניים להביא לפורום אבל אני עושה כמיטב יכולתי כי המקום חשוב לי
יהיה בסדר עברנו את אפוקליפסת 2012 נעבור גם את זה

Sexy Darren

New member
כאן וחיה!

נויייייייייייייי אני לא יכולה לתאר כמה אני מצטערת שלא הייתי בפורום, האמת שלא הייתי בתפוז בכלל כ"כ הרבה זמן :-O

יש לי רעיון טוב מאוד! אולי תחזירי את פינת האירוחים? אני מוכנה להיות אחראית אליה

למעלה