סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

2Dirrty4U

New member
סופ"שששששששששש

משהו טוב שקרה השבוע: בספונטני סגרתי טיסה ללונדון

משהו רע שקרה השבוע: שנים שאני לא באה לבנק ודווקא ביום שאני צריכה את הבנק בשביל לקנות כרטיסים - יש תור של עשר אלף איש כאילו מחלקים שם כסף בחינם ושני פקידים שלוקחים את הזמן בכיף שלהם ושותים לי בין לבין אייס ארומה!!!!!!
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אממ.. וואלה שום דבר מיוחד
התחדשות השבוע: כרטיסי טיסה
סרט השבוע: הטיהור 2: לשרוד את הלילה - סרט נחמד, צריכה בהזדמנות לראות גם את הראשון. עין רעה 2 - סרט מעפן ומשעמם. טעות בכיוון 6: מפלט אחרון - רעיון נחמד לסרט, מעביר את הזמן בסבבה. להחזיק מעמד שני לילות - אני חושבת שנרדמתי לקראת סוף הסרט. נראה אותך שוטר - זה לא שהיו לי ציפיות גדולות מהסרט אבל הוא אפילו לא היה כזה מצחיק כמו ששחשבתי שיהיה, מאכזב.
שיר השבוע: Calvin Harris - Open Wide ft. Big Sean
מאכל השבוע: שניצל בבגט עם צ'יפס, החיים הקשים בעבודה
תמונת השבוע: הרגע הזה שחברה שלך רוצה להרביץ למישהו עם הכפכף שלה ומבקשת להשאיל ממך את הכפכף שלך בשביל לרוץ אחריו עם הכפכף שלה ביד.... וזה...
תכניות לסופ"ש: לישון
אחר (או: מסר חשוב לאומה): לישוןןןןןןן

ערן1987

New member
איזה כיף לך, תהני הרבה!

מתי את טסה ולכמה זמן?
&nbsp
אז רגע, ישנת בסוף?

2Dirrty4U

New member
תודה רבה

בפברואר לשבוע וקצת...
האמת שרציתי כבר חודש הבא אבל לחברה שטסה איתי זה לא הסתדר אז דחינו את זה לפברואר ברגע האחרון.
&nbsp
אני אוהבת לקבוע דברים כאלו בספונטי

תחילת שבוע שעבר אני שולחת לחברה הודעה בווטסאפ "בא לי חו"ל", היא עונה לי "יאללה בואי" - שבוע אחרי זה סגרנו טיסה

ערן1987

New member
עדיף מאוחר מלעולם לא

אני מת לטוס לאיזו חופשה בחו"ל אבל אין לי כסף אפילו לסופ"ש במלון סוג ת' בתל אביב

2Dirrty4U

New member
אני כבר מזמן הגעתי למסקנה

שיותר זול לטוס לחו"ל מאשר לצאת לנופש בארץ...

DAN1EL

New member
כן.

גשם, תאי טלפון אדומים, הומור, נימוס ומבטא בריטי, בירה באמצע היום, מוזיקה טובה, מוזיאונים מדהימים, חנויות ספרים, רכבת תחתית ואם אפשר גם את הריח של לונדון.
&nbsp
או שפשוט תקחי אותי אתך!

DAN1EL

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: גיליתי שקיבלתי מלגה חלקית לשכר הלימוד בגלל המילואים. סוף סוף משהו טוב יוצא מזה...
משהו רע שקרה השבוע: אם כרגע אני לא זוכר סימן שלא היה משהו חשוב.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להספיק דברים.
התחדשות השבוע: אין.
סרט השבוע: ראיתי את:
"השכן הקסום שלי טוטורו"
- של מיאזאקי. חמוד מאוד.
"האיש עם אגרופי הברזל"
- של RZA. חשבתי שיהיה מגניב, אבל זה לא היה מוצלח במיוחד. לפחות לוסי ליו הורסת כרגיל.
"שלום לשפה"
- הסרט האחרון של גודאר. זה די מדהים שבעשור התשיעי לחייו עדיין אין בצרפת במאי יותר בועט, רדיקלי ומרדני ממנו.
"סרז' היפה"
- של שברול. צפייה שנייה, במסגרת הלימודים.
Family Plot
- הסרט האחרון של היצ'קוק. איזה כיף שהוט עושים מרתון שלו. תירוץ נוסף לעוף על היצ'קוק.
זה לא ברמה של יצירות המופת שלו משנות החמישים והשישים, אבל זה עדיין סרט מתח אפקטיבי ומהנה.
"האיש שידע יותר מדי"
(גרסת 1956) - וואו, לא ראיתי את זה שנים, והיה כל כך כיף! אדיר. אין אין אין על היצ'קוק של הפיפטיז והסיקסטיז.
"מארני"
- עוד מאסטרפיס של היצ'קוק, וטיפי הדרן בתפקיד מדהים.
סדרת השבוע: אין.
ספר השבוע: "בורחסטיין" של סרחיו ביסיו.
שיר השבוע: שני השירים החדשים של מארק רונסון, Real Thing של tUnE-yArDs, השירים החדשים של פרינס ואזליה בנקס, וכמובן - YFB של לורד.
אלבום השבוע: של אזליה בנקס.
מאכל השבוע: הסופגניות חזרו!
וכבר אכלתי שתיים!

ציטוט השבוע: אין לי.
תמונת השבוע: אין.
תכניות לסופ"ש: לא לצאת מהבית, בייסיקלי.

אחר (או: מסר חשוב לאומה): איזה כיף שמארק המלך חוזר!

ערן1987

New member
איזה טוב זה שמגיעות מלגות בהפתעה

מקווה שזה מכסה לך סכום יפה מהשכ"ל.
&nbsp
אתה יודע שאף פעם לא ראיתי את טוטורו? איזה ביזיון.
&nbsp
סופגניות

ערן1987

New member
באיחור קליל..

משהו טוב שקרה השבוע: אם לא יתפקשש משהו ברגע האחרון אז השבוע אני אמור לחתום על חוזה חדש בעבודה אחרי שקודמתי וקיבלתי העלאה בשכר.. יאיי

&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: לא נראה לי שהיה משהו
&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: גיסתי והאחיין שלי חוזרים מארגנטינה אחרי 3 שבועות ואני מת לראות אותם! התגעגעתי בעיקר לקטנצ'יק הזה

&nbsp
התחדשות השבוע: קיבלתי מ-eBay את Making Mirrors המצוין של גוטייה ואת Girl הכיפי של פארל וויליאמס. זהו, אני חושב

&nbsp
סרט השבוע: "בין כוכבים", החדש של כריסטופר נולאן המלך. סרט טוב מאוד, לא משעמם לרגע למרות האורך שלו (כמעט 3 שעות!), סרט חכם שלא מוותר לצופים לרגע אחד. זה לא איזה סרט אקשן עם פיצוצים, המינון הזה יחסית נמוך, אבל הוא עושה עבודה מעולה מהרבה בחינות. ועם זאת, זה לא סרט שהוא וואו. מוצלח מאוד, מהנה, אפילו טיפל'ה מרגש באיזה רגע או שניים, אבל הוא לא מתעלה על זה כמו שהוא עשה בסרטים אחרים שלו. בקיצור, ממליץ מאוד. רק מה, מקום 12 ב-IMDB? הגיקים האלה, תאמינו לי, אי אפשר לסמוך עליהם.
&nbsp
סדרת השבוע: "הצילו! אני לא יודע לבשל" - story of my life

&nbsp
ספר השבוע: נאדה
&nbsp
שיר השבוע: Uptown Funk האדיר של מארק רונסון וברונו מארס. אין דברים כאלה!
&nbsp
אלבום השבוע: שמעתי הרבה מוסיקה השבוע והבחירה קשה. ועם זאת, אתן את התואר הזה ל-Pure Heroine של לורד. אלבום מעולה, אחד הטובים של 2013, שגורם לי לחכות בקוצר רוח לאלבום הבא שלה. יאללה, מתי יוצא הפסקול של "משחקי הרעב" החדש?

&nbsp
מאכל השבוע: הו הו, איזה שבוע מלא בכל טוב! חברה שלי ואני תפסנו יוזמה, סוף סוף, ובמשך 4 ערבים השבוע (3 מהם רצופים) הכנו משהו לאכול! זה כיף ומהנה ובסוף אפילו טעים חח.. הכנו סלט רוקפור טעים (למרות הצבע החיוור
), חזה עוף עם רוטב קארי שקצת סיבך אותנו אבל יצא סבבה בסה"כ והשיא היה באנופי, שזה מעין סכרת קטנה בכל ביס
ואתמול בערב הכנתי מלוואח פיצה שיצא סבבה למרות שהשתמשתי ברוטב עגבניות פשוט ולא ברוטב פיצה כמו בד"כ, פשוט הוא התקלקל ):
&nbsp
ציטוט השבוע: מתוך "בין כוכבים" (זה לא בדיוק ספויילר כי זה גם מופיע בטריילר וגם בתקציר)
מת'יו מקונוהי: "אני אחזור.."
הבת שלו (בסרט, בוכה): "מתי?"
אני:

&nbsp
תמונת השבוע: not this time
תכניות לסופ"ש: חוץ מהסרט לא עשיתי שום דבר מיוחד, הייתי בבית ונרקבתי. תענוג.
&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): בא לי כבר לראות את "משחקי הרעב"!

RihannaNavy

New member
אה

בכ"מ הוא כבר עלה לאינטרנט. האהובים עלי:
כל השירים של לורד(כולל מלטדאון והשיר עם מיגל למרות שיש לה שורה וגם זה בקושי)
The Leap
Kingdom
All My Love
Plan the escape
כל השאר חמודים+-

DAN1EL

New member
שיר השבוע

הוא כזה תותח, באמת אין דברים כאלה.
&nbsp
מזל טוב על הקידום וההעלאה!

&nbsp
אני גם מקווה לראות את "בין כוכבים" בקרוב.
אני שומע עליו רק דברים טובים כל הזמן.
&nbsp
ותתחדש שוב, יא זונת אי-ביי.

למעלה