באיחור קליל..
משהו טוב שקרה השבוע: אם לא יתפקשש משהו ברגע האחרון אז השבוע אני אמור לחתום על חוזה חדש בעבודה אחרי שקודמתי וקיבלתי העלאה בשכר.. יאיי

משהו רע שקרה השבוע: לא נראה לי שהיה משהו

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: גיסתי והאחיין שלי חוזרים מארגנטינה אחרי 3 שבועות ואני מת לראות אותם! התגעגעתי בעיקר לקטנצ'יק הזה

התחדשות השבוע: קיבלתי מ-eBay את Making Mirrors המצוין של גוטייה ואת Girl הכיפי של פארל וויליאמס. זהו, אני חושב

סרט השבוע: "בין כוכבים", החדש של כריסטופר נולאן המלך. סרט טוב מאוד, לא משעמם לרגע למרות האורך שלו (כמעט 3 שעות!), סרט חכם שלא מוותר לצופים לרגע אחד. זה לא איזה סרט אקשן עם פיצוצים, המינון הזה יחסית נמוך, אבל הוא עושה עבודה מעולה מהרבה בחינות. ועם זאת, זה לא סרט שהוא וואו. מוצלח מאוד, מהנה, אפילו טיפל'ה מרגש באיזה רגע או שניים, אבל הוא לא מתעלה על זה כמו שהוא עשה בסרטים אחרים שלו. בקיצור, ממליץ מאוד. רק מה, מקום 12 ב-IMDB? הגיקים האלה, תאמינו לי, אי אפשר לסמוך עליהם.

סדרת השבוע: "הצילו! אני לא יודע לבשל" - story of my life

ספר השבוע: נאדה

שיר השבוע: Uptown Funk האדיר של מארק רונסון וברונו מארס. אין דברים כאלה!

אלבום השבוע: שמעתי הרבה מוסיקה השבוע והבחירה קשה. ועם זאת, אתן את התואר הזה ל-Pure Heroine של לורד. אלבום מעולה, אחד הטובים של 2013, שגורם לי לחכות בקוצר רוח לאלבום הבא שלה. יאללה, מתי יוצא הפסקול של "משחקי הרעב" החדש?

מאכל השבוע: הו הו, איזה שבוע מלא בכל טוב! חברה שלי ואני תפסנו יוזמה, סוף סוף, ובמשך 4 ערבים השבוע (3 מהם רצופים) הכנו משהו לאכול! זה כיף ומהנה ובסוף אפילו טעים חח.. הכנו סלט רוקפור טעים (למרות הצבע החיוור
), חזה עוף עם רוטב קארי שקצת סיבך אותנו אבל יצא סבבה בסה"כ והשיא היה באנופי, שזה מעין סכרת קטנה בכל ביס
ואתמול בערב הכנתי מלוואח פיצה שיצא סבבה למרות שהשתמשתי ברוטב עגבניות פשוט ולא ברוטב פיצה כמו בד"כ, פשוט הוא התקלקל ):

ציטוט השבוע: מתוך "בין כוכבים" (זה לא בדיוק ספויילר כי זה גם מופיע בטריילר וגם בתקציר)
מת'יו מקונוהי: "אני אחזור.."
הבת שלו (בסרט, בוכה): "מתי?"
אני:

תמונת השבוע: not this time
תכניות לסופ"ש: חוץ מהסרט לא עשיתי שום דבר מיוחד, הייתי בבית ונרקבתי. תענוג.

אחר (או: מסר חשוב לאומה): בא לי כבר לראות את "משחקי הרעב"!