O omer719 New member 12/11/12 #2 סיסי מוצאת את הבגד המושלם! מגזימה ואומרת - This onesie could be the best thing that has ever happened to me. הסרבל הזה יכול להיות הדבר הטוב ביותר שאי פעם קרה לי! בכלל לא עפה
סיסי מוצאת את הבגד המושלם! מגזימה ואומרת - This onesie could be the best thing that has ever happened to me. הסרבל הזה יכול להיות הדבר הטוב ביותר שאי פעם קרה לי! בכלל לא עפה
נ נוש14 New member 12/11/12 #17 חחח חשה עצמה נמר האמת שנראה לי שהיא טיפוס מה זה כיפי בחיים האמיתיים, היא לא ממש נראית כמו הכלבה שעשו ממנה
חחח חשה עצמה נמר האמת שנראה לי שהיא טיפוס מה זה כיפי בחיים האמיתיים, היא לא ממש נראית כמו הכלבה שעשו ממנה
M Moses The Fish New member 13/11/12 #19 זה הבגד שדמי הכינה לה ליום רביעי דמי גם החליטה שהיא תשיר את שיר הנושא של "ינטל" כי זה ערב דיוות, ואם היא תהיה בבוטום 2 אז שיר ההצלה שלה יהיה איים סו אקסייטד של הפויינטר סיסטרז * --- * לצחוק על כל דבר מכוער/חסר טעם שהוא רעיון של דמי זה פשוט קל מדי.
זה הבגד שדמי הכינה לה ליום רביעי דמי גם החליטה שהיא תשיר את שיר הנושא של "ינטל" כי זה ערב דיוות, ואם היא תהיה בבוטום 2 אז שיר ההצלה שלה יהיה איים סו אקסייטד של הפויינטר סיסטרז * --- * לצחוק על כל דבר מכוער/חסר טעם שהוא רעיון של דמי זה פשוט קל מדי.
נ נוש14 New member 13/11/12 #24 מממהההההה?? היא לא באמת הולכת ללבוש את הדבר המזעזע הזה בלייב שואו נכון? חשבתי שזה פיג'מה, כמו האוברולים האלה שהיינו לובשים בתור פיג'מה כשהיינו ילדים
מממהההההה?? היא לא באמת הולכת ללבוש את הדבר המזעזע הזה בלייב שואו נכון? חשבתי שזה פיג'מה, כמו האוברולים האלה שהיינו לובשים בתור פיג'מה כשהיינו ילדים
O omer719 New member 13/11/12 #31 אני לא סגור עד כמה זה בקטע ציני כי זה כל כך נכון... זה פשוט נהיה כבר ככה. אני באמת לא יודע כמה מעורבות יש להם, כאילו כמה הם מטילים וטו נגיד על ביצועים או הופעה, אבל הם נותנים הרגשה כאילו זה ממש ככה.
אני לא סגור עד כמה זה בקטע ציני כי זה כל כך נכון... זה פשוט נהיה כבר ככה. אני באמת לא יודע כמה מעורבות יש להם, כאילו כמה הם מטילים וטו נגיד על ביצועים או הופעה, אבל הם נותנים הרגשה כאילו זה ממש ככה.
M Moses The Fish New member 13/11/12 #22 אגב אני ממש מאוכזבת שהיא עדיין בלונדינית (ועדיין בתוכנית, אבל לא משנה) - דמי אמרה שהיא צובעת לה בחזרה לחום!
אגב אני ממש מאוכזבת שהיא עדיין בלונדינית (ועדיין בתוכנית, אבל לא משנה) - דמי אמרה שהיא צובעת לה בחזרה לחום!
נ נוש14 New member 12/11/12 #10 או מיי גאד איזו גמישות חחח אני ממש מקווה שהיא לא הולכת לעשות תרגילי קרקע בביצוע הבא שלה. רק זה חסר לנו...
או מיי גאד איזו גמישות חחח אני ממש מקווה שהיא לא הולכת לעשות תרגילי קרקע בביצוע הבא שלה. רק זה חסר לנו...