O omer719 New member 18/11/12 #2 סיסי מנסה לוק חדש... זה כנראה טוב יותר מהדפס הנמר המוגזם מהלייב הקודם
O omer719 New member 18/11/12 #3 ליריק מרגיעים! For the record....LYRIC 145 Will be Staying together as a Group!! Hope the World is Ready! עכשיו אחרי שהם הכריזו רישמי שהם לא יתפרקו... אפשר לישון בשקט!
ליריק מרגיעים! For the record....LYRIC 145 Will be Staying together as a Group!! Hope the World is Ready! עכשיו אחרי שהם הכריזו רישמי שהם לא יתפרקו... אפשר לישון בשקט!
A andre93 New member 18/11/12 #11 מקווה שיעשו מוסיקה טובה. משהו בסגנון של הביצוע הראשון שלהם. אז בטוח אשמע אותם.
S such an angel New member 19/11/12 #38 לא נראה לי שנשמע עליהם אבל אני מקווה שכן. וכמו ש Andre93 כתב פה, אם הם יעשו בסגנון של האודישן הראשון Party I'm USA זה יהיה מושלם! ואני באמת אשמע אותם !!!
לא נראה לי שנשמע עליהם אבל אני מקווה שכן. וכמו ש Andre93 כתב פה, אם הם יעשו בסגנון של האודישן הראשון Party I'm USA זה יהיה מושלם! ואני באמת אשמע אותם !!!
O omer719 New member 18/11/12 #4 מי קפץ לבקר אז מסתבר שלפני תחילת התוכנית כריס רנה, מקום שלישי בעונה הקודמת, שיעשע את הקהל של התוכנית בכמה משירו
מי קפץ לבקר אז מסתבר שלפני תחילת התוכנית כריס רנה, מקום שלישי בעונה הקודמת, שיעשע את הקהל של התוכנית בכמה משירו
D dilan angel New member 19/11/12 #27 כריס מי? רק הוכחה שלמרות שהגיע למקום גבוה אפחד לא זוכר.. שלא נדבר על מלאני אמרו
S such an angel New member 19/11/12 #40 בטח שכן! מלא זוכרים אותו! אני זוכרת אותו כי ממש אהבתי אותו ויש לי שיר מדהים שהייתי שומעת מלא וגם- בעיקר בגלל הסיפור המדהים שהיה לו
בטח שכן! מלא זוכרים אותו! אני זוכרת אותו כי ממש אהבתי אותו ויש לי שיר מדהים שהייתי שומעת מלא וגם- בעיקר בגלל הסיפור המדהים שהיה לו
O omer719 New member 18/11/12 #5 מי קפץ לבקר2 אז למי שמכיר אלו שניים מפרוייקט גלי, אחד מהם ניצח והשתתף בעונה הקודמת והשני הודח באמצע... אני בטוח שזה מאוד מרשים אתכם, במיוחד כשהם יחד עם טייט!
מי קפץ לבקר2 אז למי שמכיר אלו שניים מפרוייקט גלי, אחד מהם ניצח והשתתף בעונה הקודמת והשני הודח באמצע... אני בטוח שזה מאוד מרשים אתכם, במיוחד כשהם יחד עם טייט!