קצת חדשות

omer719

New member
בריטני תופיע באקס פקטור?!

אז לא בדיוק -
The video for will.i.am's new single, "Scream and Shout," featuring our girl Britney Spears will have its world premiere next Wednesday, Nov. 28 DURING The X Factor!

מדובר כנראה רק בהצגת הקליפ בהקרנת בכורה. מעניין אם זה במקום הופעה בתוכנית תוצאות או לא...

andre93

New member
זה משהו חדש...

כנראה הם יראו את הקליפ בסוף פרק ההופעות...

shaharEB

New member
היא כבר לא שרה ..יותר רוקדת .. חבל

מה היא עושה בהופעות לייב שלה ?

omer719

New member
פלייבק ?

אני לא יודע, אבל זה קורה אצל הרבה אמנים, אולי גם אצלה.

omer719

New member
מה שלחו לקלואי קארדשיאן?

אז מסתבר שקלואי קיבלה מכתב מעניין... שהכיל אבקה לבנה

Federal agents soon arrived on the scene and ultimately determined that the white powder was harmless. It is not yet known what was written in the letter.

An FBI investigation is ongoing to determine the intent behind the suspicious package.

אז נשלח לסטודיו של CBS מעטפה שמיועדת לקלואי, שמכילה אבקה לבנה, מיד הגיעו לשם סוכני FBI, ובמהרה הודיעו שהאבקה הייתה לא מזיקה, אבל הם ממשיכים לחקור.
בנוסף נאמר שזאת לא הפעם הראשונה שזה קורה, באוקטובר התקבלה מעטפה דומה שמיועדת לאחד הרקדנים מ'רוקדים עם כוכבים'.

מי מעוניין להלחיץ את קלואי?

such an angel

New member
לא שזה מגיע לה, אבל אני חייבת להגיד,

היא פשוט ג ר ו ע ה !
אי אפשר לתאר בכלל את כמה שהיא והליצן השני גרועים ומנחים בצורה עלובה ביותר !!!
איפה המנחה ההורס והחתיך הזה שאני לא זוכרת את שמו :X
משנה שעברה ???
הוא היה גם נראה טוב, גם חמוד, וגם עשה את העבודה כמו שצריך.
אם כברררררר כולם צועקים פה על להחליף מישהו, זה אתץ המנחים הגרועים בצורה עצובה..

omer719

New member
ביאטריס לא מרוצה מהבחירה של בריטני

X Factor USA contestant Beatrice Miller has said that she didn't like Britney Spears's choice of song for week three's live show.
On her song choice, Miller told E! Online: "I don't really like slow songs. I listen to Nirvana and Radiohead, not really the divas.

"My song was really boring, and I've been telling Britney that from day one. She just said, 'Get through it and try to connect with the song'. I don't think it really mattered to her that I didn't like it."

ביאטריס אומרת - "אני ממש לא אוהבת שירים איטיים, אני מקשיבה לנירוונה ורדיוהד, לא ממש ל'דיוות'. השיר שלי היה מאוד משעמם, ואמרתי את זה לבריטני מהיום הראשון. היא רק אמרה לי "תתגברי על זה ותנסי להתחבר לשיר" ואני לא חושבת שזה באמת שינה לה שלא התחברתי לשיר."

shaharEB

New member
מקווה שהיא תהיה יותר מרוצה מהבחירות

הבאות , חשבתי שהיא ובריטני התחברו

andre93

New member
היא נשמעת כאן עצבנית...

סדקים רציניים בין ביאטריס ובריטני?

lakilaki12

New member
היא צודקת.

לא רק היא לא הייתה מרוצה מהשירים, אלא רוב המתמודדים אמרו בראיונות שהם לא אהבו את השירים לערב הדיוות. אפילו ג'נל אמרה בראיון שהיא שנאה את בחירת השיר שלה. לביאטריס היה את האומץ לחשוף גם שלא המנטורים בוחרים את השירים, אלא המפיקים . ואת האמת, אני מסכים איתה. היא לא צריכה לשיר שירים איטיים - לא מתאים לה בכלל.

ולא נראה לי שיש בעיה בינה לבין בריטני, כי אמרה בטוויטר שלה שהיא פשוט לא אהבה את השיר, ושהיא לא התכוונה לפגוע בבריטני.
ממש חבל שככה כופים על המתמודדים לשיר שירים שהם לא מתחברים אליהם בכלל :\

such an angel

New member
הערב דיוות בכללי.. היה כישלון ענק !

כולם אבל כולל כולם הביאו ביצועים אחד יותר גרוע מהשני
חוץ מקאלי שהצילה את הערב..
זה היה רעיון ממש גרוע.

dilan angel

New member
לביאטריס יש ביצים

היא נראית ילדה כזאת חוצפנית (בגבול הטעם הטוב)
קצת חסרת טאקט אפשר לומר-

שזה לא דבר רע!
כולם שותקים ונותנים להפקה לשחק בהם
והיא , בגלל שהיא עדיין ילדה, לא כ"כ מבינה מה מותר להגיד ומה לא
אז היא חושפת הכל

וכן היא צודקת
הרי זה באאארור לכולם שצוות הפקה ענק עומד מאחורי הכל,
שלא באמת בריטני והיא יושבות מול המחשב ובוחרות שעות שירים (טחח)
הכל קבוע מראש
וזה מעצבן כי זה לא משקף את הכישרון האמיתי של חלקם (למשל ארין- שומדבר לא יעזור, אבל חבל על ליריק ועל ג'אנל)

such an angel

New member
נורא !:O

זה ממש לא בסדר שהמנטורים בחורים לקבוצות שלהם את השירים.
אם זה ממשיך ככה, אמבלם3 פשוט הולכים לקחת את הגמר הזה
לא שזה מה שיעביר אותם לגמר ספציפי כן
?
פשוט.. סיימון זה.. סיימון

למעלה