|
נ נוש14 New member 10/11/12 #13 איזו תמונה מקסימה חחח למה פייג' לא חמודה? אהבתי שהיא התאימה את הרטיה לפרסונה שלה. וזו רק אני או שג'נל ממש סקסית פה?
איזו תמונה מקסימה חחח למה פייג' לא חמודה? אהבתי שהיא התאימה את הרטיה לפרסונה שלה. וזו רק אני או שג'נל ממש סקסית פה?
S such an angel New member 11/11/12 #34 אני מתה לדעת מה לעזאזל היא חשבה שהיא לבשה בתוכנית הדחות ?! זה היה נוראייייייייייייייייי !!!!!!!!!
O omer719 New member 10/11/12 #3 כולם מצטלמים עם מישהו מוואן דיירקשן. לא בטוח מי, ולא בטוח מי רצה להצטלם עם מי מרוב התמונות -רק שלו- עם כל המתמודדים בערך. סתם נו כתוב שם את השם שלו... הארי משו.
כולם מצטלמים עם מישהו מוואן דיירקשן. לא בטוח מי, ולא בטוח מי רצה להצטלם עם מי מרוב התמונות -רק שלו- עם כל המתמודדים בערך. סתם נו כתוב שם את השם שלו... הארי משו.
S such an angel New member 11/11/12 #30 דווקא אני לא רואה ממש הבדל הארי הזה כזהההההההה מתוק אמאלה איך אני אוהבת את 1D ))
S such an angel New member 11/11/12 #31 חמוודותת ואיזה כיף להןן חחחחח אלי..או נראה לי קמילה אני חושבת כתבה בטוויטר שלה שפעם היא ניסתה להתגנס מאחוריי הקלעים כדי לפגוש אותם ושעכשיו זה פשוט קרה .. כאילו שהן לא צריכות כי הן כבר מאחוריי הקלעים D: זה העלה לי חיוך
חמוודותת ואיזה כיף להןן חחחחח אלי..או נראה לי קמילה אני חושבת כתבה בטוויטר שלה שפעם היא ניסתה להתגנס מאחוריי הקלעים כדי לפגוש אותם ושעכשיו זה פשוט קרה .. כאילו שהן לא צריכות כי הן כבר מאחוריי הקלעים D: זה העלה לי חיוך
R revicu New member 10/11/12 #11 אין ספק שוינו מגשים פה חלום ברכות על המקום השלישי אני הכי בעדו עד הגמר