עד עצם 1X01 1X02 צפייה חוזרת

Macphista

New member
עד עצם 1X01 1X02 צפייה חוזרת

והתחלנו בצפייה חוזרת של העונה הראשונה

העונה הנוסטאלגית...

בו המלכה הרעה הייתה מלכה רעה

שילגיה הייתה לוחמת

צ'רמינג היה יפה ושתוקה

ולגולד לא הייתה כרס

והשבוע- ההתחלה!
הצטרפו אלינו לדיון מעמיק בפרק הפיילוט

(ובטריילר האינפורטיבי מלפני עליית העונה- https://www.youtube.com/watch?v=Rga4rp4j5TY)

והמשיכו לחפור גם בפרק השני The Thing You Love Most בו נוכל להיזכר בגופיות של אמה ובדיעבד להבין what SwanQueen is all about

(אגב הפרומו לפרק השני ממש מתלהב מהביקורות אותו קיבל הפרק הראשון https://www.youtube.com/watch?v=T611OYjjpiE)

ו....
3....
2....
1....
לחפור!

Lion_Heart

Well-known member
אני חייב לאמר

שהפיילוט גרם לי להרים גבה ולאמר "הם לא רציניים, נכון?
...נכון?"
הדמות שאהבתי מההתחלה היתה ראמפל(פסיכי מההתחלה ) ואחריו היתה שילגי-ה
המלכה \רג'ינה היתה ...כמו כולם, קלישאה שמנסה לא להיות קלישאה בכך שהיא מתנהגת כמו קלישאה...כמה קלישאתי(אני הולך לאמר את המילה קלישאה 50 פעמים לראות אם היא תאבד כל משמעות)
וCHARMING...לא ממש היה בפרק הראשון ולכן אין לי מה לאמר עליו((כרגע-"צחוק מרושע")
אמה היתה...מה שהיא היתה אמורה להיות, ספקנית, שליחת הקהל בסיפור ,שאין לה שום סיבה להאמין ל"שטויות" שמספרים לה

Rachel47

New member
אני לא ראיתי את הפרומו

הספציפי הזה
למעשה שמעתי על הסדרה מהפרסומות של יס אז כשהתחלתי כבר היו כמה פרקים וראיתי ברצף ואז המשכתי בקצב של השידור
אבל אני חושבת שאם הייתי רואה את הפרומו הזה יש מצב שהייתי מוותרת
או שאולי ביס לא שמתי לב כמה הנרי מעצבן

בכל מקרה..אני בטוחה שכבר אמרתי שמהרגע הראשון רג'ינה הייתה האהבה שלי
כן ברור שכשראיתי את הפרק ראיתי עם הידיעה שהיא המלכה הרעה ולא הייתה שום סיבה שאני אוהב אותה כל כך כי תכלס..היא הרעה (למרות שהכי כיף לאהוב את הרעים..זה ידוע) אבל משהו בה תפס אותי
ומאז זה ככה

בכל מקרה אני זוכרת שבפעם הראשונה ממש התרגשתי מכל שניה על המסך

כולי כזה - שלגייה!!!!!!!
פרינס צ'ארמינג!!!!!
הו המכוער הזה (רמפל) בטח יעשה בעיות!!!!!!
הווו הם עומדים לקרוא לילדה אמה!!!! ג'יזס איזו סדרה מעולה!!!!!
(אני נשבעת שככה נשמעתי
)

מאוד אהבתי את החיבורים של האגדות ואת ההקבלות לעולם שלנו:
שלגיה נותנת לו את הספר כי רק האמונה בהפי אנדינג היא דבר חזק
רג'ינה אמא מאוד קשה עם המון דרישות ואפס הפגנת חיבה ויותר מזה היא בכלל לא מבינה שההתנהגות שלה רק מרחיקה את הילד שלה...
רובי וסבתא שלה! כמובן! רובי שרלילה

ג'ימני קריקט בתור הפסיכולוג

אני באמת זוכרת שכל פעם שהציגו דמות ממש התלהבתי ממה שעשו ממנו בסדרה

אמה שבאה מבחוץ ומה לה ולשטויות האלה
לא כזה התחברתי אליה בפרק הזה
אבל בגלל שמסבירים לנו שהיא חשובה וכ'ו אז זרמתי איתה

הקטע שגולד אומר את השם שלה
אחחח צמרמורת
איפה העונה הראשונה שגולד היה מצמרר והיה בזה משהו מעט מושך! איפה?!

הפרומו לפרק השני ממש לא נותן כלום הא? מצחיק..אבל להשתמש ברייטינג זה גם משהו חכם..זה פרומו שלם שלא מגלה כלום..מצד שני הייתי שמחה לראות פרומו אמיתי....לפי יוטיוב לא נראה שהיה כזה..וזה באמת מוזר..

אני אראה אותו שוב ואחפור עליו יותר מאוחר אני מקווה...

גם אני הייתי כמוך בהתלהבות!

אפילו עכשיו בצפייה שנייה התלהבתי מכל דבר! וואו, סנואו וייט חוזרת לחיים כמו בסיפור! וואו, משלבים יותר מאגדה אחת!(בגלל רמפל וג'פטו וג'ימיני קריקט).

וכשגולד אומר 'אמה, וואט אה ביוטיפול ניים.." גם אני הצטמררתי, מבינה למה אהבו אותו בעונה הזו.

Rachel47

New member
אני גם חושבת שהוא ממש מכוער

אבל יש משהו בקול הלוחש הזה ובזה שאתה מרגישה שיש לו המון המון כוח ועוד הרבה יותר מסתוריות שהופך אותו לדמות...מעניינת במינימום..
כן נראלי שניסו למכור אותו בתור גבר מושך
לא ליהוק מצויין לעניין

אבל כל ההוויה שלו כן מנסה...

וואו ! איזה פרק מעולה! ראיתי רק את הראשון

הימים בהם כולם שיחקו טוב, בעיניי סנואו וצ'ארמינג היו מהממים בפרק הזה, ג'ניפר מוריסון ממש שיחקה טוב את הסצנות השונות והמצבים בהתאמה(באמת! איך היא נהייתה גרועה כל כך בהמשך????) ואפילו הנרי היה נסבל!(איזה פצפון הוא! שכחתי שהוא היה כל כך קטן).
ג'יניפר הייתה מהממת בתור סנואו ומכוערת בתור מרי מרגרט, מה זו התספורת המזעזעת הזו?! אבל הימים בהם היא הייתה רזה ויפה..
היה מעניין להשות בין ההיריון המדומה שלה לבין ההיריון האמיתי שלה. וואו, הדגיש כמה נשים משתנות במהלך היריון ואיך לא חושבים על כל השינויים האלה בסדרות טלוויזיה, רק מוסיפים בטן וזהו..

יש לי דברים מצחיקים לספר על הצפייה הראשונה שלי בסדרה- קודם כל, לא הבנתי שרג'ינה היא האיוול קווין, חשבתי שזו אותה שחקנית אבל ממש לא הייתי בטוחה.. לא הבנתי את קו העלילה בהתחלה..
אותו דבר עם סנואו, ג'יניפר נראתה כל כך שונה בשתי הדמויות שלא זיהיתי.
דבר שני- הייתי בטוחה שהילד של סנואו וצ'ארמינג זה הנרי ולא הבנתי למה האמא הביולוגית שלו מעניינת אותנו בכלל, כשאמרו שהשם של התינוקת יהיה אמה אמרתי לעצמי "אה, גם לה קוראים אמה!" לא קלטתי שעליה מדובר...
הייתי קצת איטית בהתחלה.

טוב, אז זה פרק ראשון לסדרה מעולה! העלילה מרתקת למסך, השחקנים מצוינים, ההתחלה של אגדת שלגייה המוכרת והטוויסט של הקללה ממש מושך לראות מה יקרה בהמשך.
ממש הצחיקה אותי הסצנה בהתחלה עם אמה שהיא אומרת כאילו בחיוך את הדברים הרעים על הבחור שהיא "יצאה איתו", ואיך שהיא רודפת אחריו עם נעלי עקב(כל כך לא מתאים לה נעלי עקב!)

רג'ינה מפחידה מוות בפרק הזה! במיוחד אחרי שקלטתי שהיא המכשפה הרעה, איך היא אומרת לאמה שהיא תהרוס אותה גם אם זה היה הדבר האחרון שהיא תעשה! אני מבינה שהיא לא רוצה אותה בחיים של הנרי, אבל מצחיק שהיא אומרת שכאילו חוקית לאמה אסור ליצור איתו קשר, אבל ברור שאין בית משפט בסטוריברוק שיעצור אותה מלעשות את זה.. זה לא מקום אמיתי!

סנואו הייתה מהממת ולא מעיקה, אהבתי את האמירה שלה על להאמין בסוף טוב ואיך שהיא הכניסה לאמה בטעות על זה שהיא עזבה את הנרי..
וגם הכניסה לרג'ינה כשהיא אמרה שהוא ילד בודד, די האשימה אותה בזה.

רמפל מפחיייד! וגם גולד מעביר צמרצמורת.. בימים בהם הדמות שלו לא הייתה מעיקה וטרחנית! המשחק שלו כשסנואו וצ'ארמינג באים לראות אותו שווה איזה פרס! איך הוא מצליח להיות כזה פסיכי?

קיצר, העונה הראשונה הייתה מעולה, יוחזרו לאלתר אפיוני הדמויות של הפרק הראשון!

ואני באמת רוצה לציין לשבח את ג'ניפר מוריסון על הפרק הראשון, לא ברור לי מה קרה לה בהמשך, או שהוראות הבמאים בשבילה היו להיות קפואה וזו לא אשמתה..

מספיק חפירה, מחר אראה את פרק 2 ואחווה דעתי.

רק עכשיו קלטתי משהו!

הזאב שאמה ראתה בכביש הייתה רובי? כאילו, רד?
אבל אין קסם, אז זה לא הגיוני שהיא הופכת לזאב!
אבל אחרת, למה להראות לנו את זה?

Shiri from the block

Active member
זה לא יכול להיות רד.. בעונה השנייה ראינו בבירור איך היא מתמודדת עם הפיכתה לזאב ברגע שהקללה נשברה..

Rachel47

New member

זה היה הזאב שהצייד ראה בפרק שלו (8?)
וזו לא הייתה רד..רק זאב מהאיזור..

ממש ככה!

הנרי פתאום כזה קטן
וקצת פחות מעיק, אני זוכרת שממש חיבבתי אותו בהתחלה.
רג'ינה ממש הלחיצה אותי ובדמות של ראמפל התאהבתי מההתחלה, הקטע בכלא היה ממש גאוני!

Macphista

New member
מחשבות קצרות אחרי צפייה בפרק הראשון

1. צ'רמינג אומר שהוא דיבר עם חיות היער וכולן מזמזמות ונסערות בגלל הקללה המתקרבת. מאוד אהבתי שהחיות מדברות עם בני האדם בפרק הזה. מלבד ג'ימיני קריקט לא ראינו את זה יותר וזה די חבל. זה יכול היה להוסיף.
2. יו כולם נראים כל כך הרבה יותר צעירים! הנרי נראה כמו ילד חמוד ולא מטריד. סנואו/מרי מרגרט צעירונת יפהפיה, צ'רמיגנ לא מעיק.
3. אני חושבת שרג'ינה נראתה נורא בפרק הזה. העור שלה נראה בהיר מדי בצורה לא טבעית, כנראה בחירה לא נכונה של מייקאפ. השיער אולי גם קצר מדי... היא פשוט לא נראתה טוב לדעתי.
4. אה, ושוב, כרגיל, הסצנה בין אמה להנרי בטירה שלו נוראה. הטקסט שם לא מתאים (אישה מתייפחת בפני הבן שלה שלא הכירה עד כה על החיים שלה כילדה) והביצוע גם גרוע.

מממ
בגדול, כרגיל, אחלה פרק.

למעלה