זוכרות שאני מעבר לים היום התחלת

זוכרות שאני מעבר לים היום התחלת

אנגלית בצורה מסודרת בביס' . החלטתי להאריך את חופשתי בקנדה משהו כמו 3-4 חודשים נוספים, (תיכנון חזרה דצמ' ינואר כזה)..ו"לרתום"עצמי
למשימת שיפור האנגלית- חלום ישן
. אז היום היה היום הראשון בכיתה א'. נהניתי מאוד יום מלא מ9 בבוקר ועד 16 אחר הצהרים, במשך 5 ימים בשבוע..לומדת עם תלמידים מכל העולם בני גיל הילדים שלי...
חוויה. אז הקניות וכל שאר התיכנונים יחכו ונידחקו..הם בעדיפות שניה..
מזל שפירגנתי לעצמי וקניתי מספר פריטים לעצמי בטרם קיבלתי החלטה שכזו
.אני מרוצה מההחלטה.. מבטיחה כשחוזרת מיפגש אצלי בבית, עד אז אצפה עליכן מרחוק בהפסקות שאגנוב לעצמי כשאחזור הביתה מיום מלא של לשמוע, לדבר ולחשוב אנגלית..

דולי12

New member
בהצלחה בלימודי האנגלית. אני רואה

שאת לאט לאט מגשימה חלומות. תהני!

tair40

New member
איזה כיף הפירגון הזה שאת עושה לעצמך

כל הכבוד לך - ככה צריך להיות, להגשים חלומות, לקחת זמן לעצמך והכי חטוב שגם גם מרשה לעצמך להנות מזה.

maybesure

New member
אין עליך!

כל הכבוד על ההחלטה האמיצה - להשאר שם בחורף נשמע לי כמו אומץ לב
ובכלל להשאר זמן ארוך - מרתק.
וההרשמה ללימודים - בכלל כלבבי.

אגב.. אנגלית מדוברת תשתפר לך באופן טבעי אחרי כמה חודשים, צריך רק להיות בסביבת אנשים שדוברים רק אותה ואין ברירה

אבל אין כמו ללמוד מסודר ונכון.

ת ה נ י !!!

אמאדובה

New member
נהדר, בהצלחה בלימודים

אל תשכחי לדווח לנו על מזג האוויר ולשלוח תמונות מהשלג

כשנחזור אני מצפה ממך לנהל את המפגש באנגלית!

החלטה משובחת ביותר

חלק ממה קרצית ואני מאחלת לך להמשיך ולגלגל את הרעיונות לעוד הצלחות שכאלה.\
נעשה מפגש מדהים כשתחזרי על טהרת השפה האנגלית ואת תנהלי את הדיונים.
בהצלחה חברה

עברו 3 ימים אינטנסיביים ככה אגב תראה כל תקופת

הלימודים (כמה שאבחר כמובן). לקחתי על עצמי בהחלט אתגר ומשימה שדורשת הרבה מאוד מישמעת עצמית.. כן כן יש שיעורי בית ואני רצינית וגם "חנוונית"..
. מקפידה לשמור על כל כללי המישחק והנוהלים של לימודים. בסוף כל יום כאשר הבת שלי אינה במישמרת בעבודתה אני זוכה לטיפול אימהי מצידה- ארוחת צהרים טעימה, מגוונת, ונעימה לעין. רק מלראות את אופן ההגשה נעשים רעבים. מי שזו לא יודע הבת שלי קונדטורית מדופלמת כך שהמיטבח אינו זר לה. חלקי בעניין שטיפת כלים לאחר הארוחה... קטן עלי לא רציני
בפרט שזו פעולה שנעשיית כשאיני רעבה עוד..
כרגיל,מוסרת לכולכן ד"ש.. היו כמה ימים של טיפטוף גשם..אבל נעלמו ...ישובו כניראה בהקדם..בינתיים אני נהניית ממזג האויר הנעים ביותר.
חתימה טובה ,לכן לבני המישפחה..
וצום קל..עד כמה שניתן לאמר על דבר שכזה.."קל"..

כמה שאת נהנת

רואים בכל משפט, בכל מילה.
כל כך שמחה בשבילך.
מכינה לך שטיח אדום בעיר של סבא כשתגיעי באביב.
חתימה טובה ושנה טובה.

למעלה