חתולים מחפשים בית

LILI1234567

New member
גורה שחרחורת לא מקבלת אף פניה :(

כנראה גזענות??? כל שאר החתולים שהיו כאן מצאו בית אחרי פחות משבוע!! אפילו הלא ידידותיים מבינהם.. היא כ"כ מקסימה, ידידותית ואוהבת לשחק משתוקקת לתשומת לב!
ונשבר לי הלב מהמחשבה שלא מקבלת את היחס המגיע לה.. חייבת למצוא לה בית אם לא מתאפשר אז אשמח לשיתוף על מנת לעזור לה!
https://www.facebook.com/photo.php?...229.1073741830.100000183128803&type=1&theater

natnat316

New member
בבקשה עזרו-אימוץ חתולים בירושלים חינם

גורי חתולים בני כארבעה חודשים מחפשים בדחיפות בית חם. החתולים נטושים ברחוב ועומדים בפני סכנות רבות ומיידיות (דריסה,רעב,מחלות,פגיעה והרעלה מכוונת). דיירים רבים סובלים מנוכחותם של החתולים ומעוניינים לסלקם! אני חוששת שהחתולים נתונים בסכנה :( בבקשה עזרו לי למצוא להם פתרון הולם ואנושי. החתולים מקסימים וידידותיים, מחפשים בדחיפות בית חם ואוהב. יש גורים בצבע ג'ינג'י,שחור,אפור ועם כתמים צבעוניים. בבקשה עזרו לפני שיהיה מאוחר מידי!תודה :)
לפרטים- 0503602202
0503033327

tribe76

New member
גורים קטנטנים:)

תכירו את הילדים המקסימים שלי ;)
מצאתי אותם חצי מעולפים כשהחמישי כבר מת והשכנים פונים לעירייה שתפנה אותם לעולם הבא.
הצלחתי לאושש אותם אבל 4 גורים לסטודנטית בדירת חדר זה לא הכי קל בעולם.
אני ממש מנסה למצוא להם בית לפני יום שישי ולא בטוחה איך להסתדר אם לא אמצא להם בית עד אז.
אז אם אתם מכירים אדם טוב שרוצה חתול, או אדם טוב שמכיר אדם טוב שרוצה חתול... בבקשה תפיצו!
וכמובן, מוזמנים לאמץ בעצמכם....!
תודה לכל מי שיעזור! -שרון

מוכר...גם אצלי זה המצב....אפילו לא טל' אחד

והיא כ"כ מהממת...מחזיקה לכם אצבעות שהמתוקה תמצא בית בהקדם

yaelofer

New member
אני אישית אוהבת שחורים, אבל

בד"כ אנשים לא אוהבים לאמץ חתולים/כלבים שחורים.

למעלה