חתולים שמחפשים בית

dooldoolit

New member
גור חתולים לבן ג'ינג'י נמצא באמצע כביש סואן!

חברים ,

את הגור המהמם הזה מצאתי באמצע הצומת של של קיבוץ גלויות בתל אביב, ככל הנראה היה בתוך המנוע של המכונית וכשהיא התחילה לנסוע הוא פשוט נפל באמצע הצומת.

כולו היה מכוסה בגריז . הוא יפיוף , מתוק ועדין , בן חודש וחצי, עשיתי לו מקלחת כדי לנקות אותו, הוא גם קיבל תילוע וגם טיפול נגד פרעושים.

נמצע כרגע באומנה מאוד זמנית אבל יש 2 בעיות האחת שהבחורה שמטפלת בו טסה ממש עוד כמה ימים לחו"ל ולא תוכל לטפל בו יותר ובעיה גדולה יותר שיש לה כלבה והוא ממש מפחד ממנה כי היא גדולה אבל לא פוגעת בחתולים.

אני מחפשת עבורו בית קבוע או אומנה זמנית ארוכה יותר עד למציאת בית קבוע.

כרגע נמצא בתל אביב.

לפרטים : 0542563220 עדי

גורות ג'ינג'יות לאימוץ

התמונות מלפני חודש, בינתיים הן כבר קצת גדלו. מאוד חברותיות, השאירו אותן אצלי בחדר המדרגות ואני מחפשת להן בית.

דבש החתלתולה מחפשת בית חם כדי שיהיה לה

דבש היא גורה מקסימה בת חודש וחצי שנמצאה בראש השנה, וכשמה כן היא - מתוקה כדבש!
דבש היא גורה עדינה ומלאת רוך. בפרווה שלה, יש את כל הצבעים שבעולם, ובאופי שלה - יש את כל המתיקות...
בזמנה הפנוי דבש נוהגת לשחק עם כדור, לישון על בובת כלב ו... לחלום על בית חם.
אם אתם מעוניינים להעניק לדבש בית חם לקראת השנה החדשה נשמח אם תפנו במייל [email protected]

דבש מככבת גם בפייסבוק:

yaelofer

New member
מקווה שתמצא בית טוב.

חשוב לעשות סינון של המאמצים הפוטנציאליים, רצוי גם לגבות תשלום מהמאמצים עבור דמי רצינות / החזר הוצאות / וכו'. אפשר לעשות את זה בתור סל אימוץ של עמותה.

תודה רבה

אני כבר "בית אומנה" לקטנים כאלה שנים... אני תמיד עושה סינון למאמצים, לא מוסרת עד שאני לא בטוחה במאתיים אחוז שיטפלו בהם הכי טוב שבעולם.
את אחד הגורים שלקחתי לאומנה אימצתי, וכיום הוא חתול בוגר. הוא מגיב קשה לחיות אחרות, אז כבר כשנתיים שלא היה אצלי אף אחד לאומנה... אבל זה תמיד מוצא אותי בסוף, כמו שאפשר לראות... היא ממש מתוקה ואני מקווה שאמצא לה את הבית הכי טוב שאפשר.

yaelofer

New member
האם נמצא לחתולון פתרון?

הוא מקסים, והיה לו המון מזל שמצאת אותו.
תנסי לפרסם גם בפורום חתולים ובפייסבוק. בפייסבוק ניתן לפרסם גם בדפים האלה: "גירגורים", "קהילת מאכילי חתולים", "חתולים וחברים".

דבש הצטלמה לוידאו חדש, מוזמנים לראות:

דבש החמודה עדיין מחפשת בית. היא הצטלמה לוידאו חדש כדי שתראו כמה חמודה היא.
לינק מצורף להודעה. מי יאמץ את דבש?

Bogen2

New member
בוגרים מסורסים

למי שמעריך את היתרון הענק באימוץ חתול בוגר, רגוע וגרגרן!

למעלה