מבקשת לחוות את דעתי על המתיחה שנעשתה פה

chompit 81

New member
מבקשת לחוות את דעתי על המתיחה שנעשתה פה

חברים יקרים,
התלבטתי אם לכתוב זאת או לא, ולבסוף החלטתי שברצוני לשתף אתכם על ההרגשה שלי בעקבות המתיחה שנעשתה כאן לכבוד ה- 1/4.
אני אקדים ואומר, שאני בחורה בעלת שמחת חיים וחוש הומור ואני באמת בעד להכניס הומור וצחוק לפורום. באמת שניסיתי לקחת את זה בעירבון מוגבל ואני יודעת שזה נעשה באהבה.

יחד עם זאת, אני חושבת שהיה צורך להפעיל שיקול דעת לפני כן.
הרי הנושא הכללי של הפורום הוא מורכב, ויכול להיות שישנם אנשים שהפורום הזה מהווה עבורם משענת, עוגן, תקווה, אוזן קשבת , משהו להיאחז בו וכד'.
בשרשור שנכתב בנוגע לסגירת הפורום, מישהו שאל (לא זוכרת מי) אם מדובר במתיחה, ומיד ענו לו שזה רציני... לי, בכל מקרה (וגם לעוד כמה משתתפים), זה היה נראה רציני ולא מתיחה.

עוזי טל ומשה רון- אני מלאת הערכה אליכם, לדברים שאתם כותבים ולכל מה שאתם עושים למען הפורום. אני חושבת שאם אחד מכם כותב שהוא טס לחו"ל והשני כותב שהוא לא יכתוב כאן יותר- זה באמת נשמע רציני ואף מתנגד, כיוון שיכול להיות שיש מישהו שירצה אוזן קשבת אצלכם כמנהלי הפורום, או ירצה לקבל יותר פרטים לגבי מה שכתבתם- ואתם לא תהיו שם בשבילו...

נכון שאני לא מאוד פעילה בפורום, אבל אכפת לי ממנו ולכן שיתפתי אתכם בהרגשתי.

תודה על ההקשבה,
צ'ומפיט

חידUש

New member
ערב טוב צ'ומפיט

מה שלומך?

זו הרגשתך ואני מכבדת.
אני חושבת אחרת ממך.
1/4 ידוע כיום מתיחות. (ראי ערך גוגל העולמי....) וכך צריך להתייחס אליו.
מה גם שהמתיחה נמשכה בסה"כ כמה שעות, לעת ערב,
ומישהו כתב בקטנה ורמז שזו מתיחה, ולכן כדאי היה
להתייחס להודעה בעירבון מוגבל.

כתבת:
ויכול להיות שישנם אנשים שהפורום הזה מהווה עבורם משענת,
עוגן, תקווה, אוזן קשבת , משהו להיאחז בו וכד'

כל אחד וההתייחסות שלו לוירטואליה, ולמדית המחשב.
ובכל זאת, יש הרבה פורומים ותמיד אפשר למצוא מקום כתיבה אחר.

אכן, זה בית, ומקום חם, ופינה בלב,
כשקראתי את ההודעות מהימים האחרונים, לרגע עברה בי צביטה בלב,
יחד עם זאת, אני אולי טיפוס אחר, ומייחסת למקום הזה את המישור
הוירטואלי בלבד.
וירטואלי ומאד נחמד לי, לכן אני פה

coffe to go1

New member
צומפיט מתוקה

אני מצטערת שזו הרגשתך, ואני מתנצלת אם נפגעת , דעתך חשובה ואני שמחה שאת מרגישה נוח לפתוח את הדברים ולהגיד את אשר על ליבך, זה מאד חשוב ( זה מזכיר לי שאני הרגשתי צורך לומר את אשר בליבי שהייתה לי אכזבה קטנה לגבי שרשור מסויים יותר נכון לגבי האנשים שלא הבינו על מה האכזבה שלי, לא משנה כרגע ) מה שאני מנסה להגיד זה שהפורום הזה מבחינתי זה מקום להגיד הכל בלי מסיכות ובלי חשש שמישהו יבוא וישפוט או ייתן תחושה לא נעימה לאדם ששפך את ליבו, לפי דעתי זה הייחוד בפורום הזה לעומת פורומים אחרים , אני לא נתקלתי פה ביחס לא נעים לגבי מישהו שכתב את אשר בליבו. אני לא יכולה לדבר בשם עוזי ובשם משה אבל אני בטוחה שלא הייתה להם כוונה לפגוע או להשאיר טעם מר למישהו, אני רק יכולה לדבר בשמי: אני די הבנתי מלכתכילה שזה מתיחה וזרמתי עם העניין כי זה קצת הוציא אותי מהתקופה הכבדה שאני עוברת כרגע.. אז בשמי אני מתנצלת אם נפגעת
שולחת לך

צודקת

נראה לי לא ממש במקום לעשות מתיחה כזאת בפורום כזה רגיש... אני באופן אישי נלחצתי ומשם זה המשיך לכעס (מזל שזה לא נמשך יותר מדי זמן), למרות שהיום פחות או יותר נרגעתי, קשה להגיד שלקחתי את זה בצורה קלילה ובצחוקים. וכן, בשבילי בתקופה המעפאנה קצת הזאת בחיים שלי שאין לי בה פתאום חיי חברה, הפורום הזה הוא קצת נקודת אור.
שמחה שכתבת את זה, גם אני באיזושהי צורה רציתי לכתוב על זה גם משהו, ולא בדיוק ידעתי איך לגשת לזה ואיך להתבטא....

משה רון

New member
אני מבין אותך ואת אוהבת תה וממש מתחבר לדבריך

למרות ש-חידUש וCOFFE צודקות אף הן, כשאני בוחן את מה שקרה דרך
עיניך והרגשתך, אני חייב להודות שלא לקחתי בחשבון את כל ההשלכות,
שהיו להודעה שהעליתי, ואני אחראי עליה, כשעוזי הצטרף וקופי נתנה גיבוי.
את הרעיון להודעה שאבתי מפורום מנהלים,וכנראה מה שמתאים בפורום אחד לא מתאים בפורום
אחר.אני מצטער שנגרמה לך עוגמת נפש ותחושה לא נעימה, ולו לשעה קצרה
ואני מתנצל בפניך בפני אוהבת תה ובפני כל מי שנפגעו מהמתיחה.
אולי את לא מאד פעילה בפורום אבל את חשובה מאד לפורום וטוב שהיבעת את רגשותיך
וכתבת בכנות על מה שגרמה לך הודעת המתיחה אתמול.

רציתי

להתנצל גם אני בפני מי שנפגע מהמתיחה.נכון השתדלנו שזה יראה אמין,אבל זה לא בהכרח התקבל בברכה.
לא היתה לנו כוונה לפגוע באף אחד מכותבי הפורום.יש פה אנשים שמאד איכפת להם מהפורום והם עצמם חשובים לנו כבני-אדם ולא רק ככותבים בפורום.ואני מתכוון לכל מה שאמרתי.

פריאל12

New member
צ'ומפיט

נכנסתי לפורום מאוחר יחסית, כך שכאשר קראתי את ההודעות כבר היו רמזים לכך שהדברים נכתבו תוך כדי קריצה (עד שלבסוף זה אושר סופית).
אני מבינה בדיוק למה את מתכוונת - ההפרדה בין הריאליה לוירטואליה אינה פשוטה (גם לי).
האובייקטיביות והריחוק שמלווים אותי בפורומים אחרים לובשים צורה שונה כאן.
למען האמת, זה נראה לי תהליך די טבעי - בתחילת דרכי כאן, נכנסתי, קראתי ובקושי הגבתי (מי היה מאמין
).
ככל שעבר הזמן ונעשיתי מעורבת יותר, גם תחושת הריחוק השתנתה.
זה נראה, שבמיוחד לאור העובדה שלא התקיים מפגש פנים אל פנים של חברי הפורום, אנו מתקשרים דרך מסכים מנוכרים.
אבל, מאחורי המסכים נמצאים אנשים שחושפים את דעותיהם ורגשותיהם, ובדיוק אל הדברים האלו נוצר החיבור (כמו במציאות, רק ללא אינטונציה והבעות גוף שכ"כ תורמים לאינטראקציה ולתקשורת).

ועדיין, אני מנסה להפריד בין השניים...

למעלה