בלש אמיתי ועוד משהו.
טוב סיימתי את עונה 3 של "בלש אמיתי" בצפייה מרוכזת של יתר פרקי העונה השבוע ו...זה היה מ-ת-י-ש! הפרקים הרגישו כל כך ארוכים, העונה הייתה ממש כבדה והעלילה פשוט התקדמה בצעדים של צב. האם אני אומר שהיא לא הייתה טובה? האמת היה שסוג של. אין ספק שהיא הייתה מאוד איכותית, אבל אני חייב להגיד שכל הגילויים שהיו בפרק האחרון גרמו לי ללא מעט תסכול. לאורך כל העונה העלילה לכאורה רמזה שהיא סובבת סביב רשת פדופילים או חוטפי ילדים, אבל בפרק האחרון גילינו שלא היה לזה שום קשר לזה - משמע, עונה שלמה התרכזה בזריית חול בעיני הצופים שלה ואולי אפילו בהטעיה מכוונת,
כמובן שהיו פרקים יותר טובים, ופרקים פחות טובים, אבל בסה"כ הייתי אומר שכל הפרקים היו די משמימים בצורה זאת או אחרת. אומנם חלק מגילויים בפרק האחרון גרמו לי להעריך יותר את העונה ואפילו היו מרגשים בדרכם שלהם, אבל זה היה סוג של "מעט מדי, מאוחר מדי".
בקיצור - במבט לאחור אני מרגיש שהצפייה בעונה הייתה סוג של בזבוז של זמן.

ולסיום... כפי שחשבתי לפני כמה חודשים ברגע שהעבירו את AMC לערוץ 118 היה צפוי שיסירו אותו לגמרי מהממיר ו...תנחשו מה? זה קרה. טוב עדיין לא, אבל תוך יום-יומיים. עדיין מסקרן אותי לדעת מה יעשו עם הסדרות ששודרו בערוץ AMC שעדיין רצות.

ועוד דבר אחד... שמעתם שיס מבטלים את יס או?
האמת...אני מופתע שזה לקח להם כל כך הרבה זמן.