פורום קומיקס- מה הלאה

פורום קומיקס- מה הלאה

בשבועיים האחרונים הייתי די עסוק בעבודה על פרוייקט הגמר שלי בלימודים, ולצערי לא היה לי זמן לכתוב הודעות ולהעלות דיונים כאן בפורום.
קצת התאכזבתי לגלות שבזמן הזה כמעט לא הועלו הודעות חדשות על-ידי חברי הפורום האחרים.
כשלקחתי את תפקיד הניהול של הפורום, ציינתי שאעשה כמיטב יכולתי למשוך קהל ולהוסיף עניין לפורום (ואני רוצה להאמין שכך עשיתי), אבל גם הזכרתי שהכוח האמיתי בידיים של חברי הפורום.
אני זוכר שהייתה היענות לא קטנה מצד חברי הפורום ובסה"כ נדמה שהייתם בעניין להמשיך לקיים את הפורום הזה, אבל מרגיש לי שהוא שוב נופל לדעיכה.
זה לא לעניין שהפורום יהיה רק מוקד לתחרויות ואירועים. הייתי רוצה שיועלו פה גם נושאים לדיון, ביקורות, שאלות, עדכונים וכו' (ולא רק ממני).

אז אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המשך קיומו של הפורום הזה והצעות לשיפור המצב.

בקשר למפגש

נראה לי שכדאי קצת להעיר את הפורום כדי שיהיה עם מי להפגש :)

בכל מקרה, באוגוסט יהיה פסטיבל הקומיקס בתל-אביב ואני מניח שרובנו נהיה שם, אז זו תהיה הזדמנות טובה לארגן מפגש. אני אעלה את זה שוב לקראת אוגוסט ונראה מי בעניין.

mulon1984

New member
אני חושב שזה באשמת כולם חוץ ממני

ואני חצי רציני D:

כאילו,
בפורומים אחרים יש הרכב אנושי צעיר יותר שמתרגש מכל שטות ועל כל דבר יש גם ריב ענק והמון דיבורים מיותרים שרק באופן נדיר הם באמת קשורים לקומיקס.
זאת גם הסיבה שאני לא חבר בפורומים האלה יותר D:
כאן יש הרכב אנושי בוגר יותר, יש יותר שיחות על קומיקס נטו, וגם התעניינות בקומיקס שהוא פחות מיינסטרים.
לדעתי,
אם נבדוק כמה דיונים איכותיים באמת יש בפורומים אחרים, נראה שכאן יש יותר :)

mulon1984

New member
קצת מורכב מידי

ונראה לי שזה אולי גם טעם אישי מידי,
אבל מניסיון שלי בפורומים אחרים,
זה מתחיל לעצבן כל דיוני ה"מי יותר חזק", או סתם חפירות על כל טריילר של משחק מחשב שיוצא, או וואטאבר.

אני הייתי מעדיף שאנשים ימליצו כאן אחד לשני על קומיקס (וזאת בעיה כשמישהו מבקש המלצה ואז לא באמת חוזר לפורום או מגיב לדברים שכתבו לו...),
או ידברו על דברים שהם קראו,
וגם טריילרים שונים זה ממש אחלה רק שיהיה יותר תמציתי :/

DARKSEID

New member
לא יודע

אני חושב שדיון איכותי יכול לבוא גם מדיון רדוד. אולי לא דיונים כמו מי חזק יותר, אבל מדיון על משחק או סרט יכול לבוא דיון מעניין על הדמות או על סיפור. הכי חשוב והכי טוב יהיה לפורום אם אנשים פשוט ידברו ולא משנה על מה, דיונים איכותים כבר יבואו.

דרך אגב, מה זה התגובות המוזרות שאתה כותב לי בפורום שלך?

mulon1984

New member
אני בעד

למרות שאני לא מבטיח להגיב יותר מידי, כי האמת? אנשים פה קוראים דברים שממש ברמה גבוהה ממני D:

Gul the Great

New member
טוב נו, זה לא חכמה, אתה גם לא קורא אנגלית...

=)

בכל מקרה, חשבתי על רעיון נוסף - מועדון ספר.
נכריז על איזה קומיקס חודש מראש שכמה מאיתנו (נקווה שהרבה ישתפו פעולה) יקראו ונדון בו.
בסוף הדיון יוכרז הקומיקס הבא.

mulon1984

New member
אי קריאת אנגלית מוגדרת בנכות

אני מקבל אחוזים מביטוח לאומי, כפרה. לא יפה לצחוק על אדם נכה.

דיונים איכותים ופינות קבועות

בקשר למה שמולון כתב על דיונים איכותיים- הכל טוב ויפה, אבל בסופו של דבר איכות זה לא מספיק וצריך גם כמות.
דיון איכותי ומעמיק פעם בחודש עם כמה תגובות בודדות זה לא מספיק כדי להצדיק את הפורום.

ובקשר לפינות קבועות- למיטב זכרוני לאורך השנים כאן בפורום עניין הפינות הקבועות מחזיק טוב בשבועיים-שלושה הראשונים ואז איכשהו זה מאבד עניין.
ובכל-זאת, אני מוכן לנסות את העניין. מה שכן, אשמח לשמוע על רעיונות לפינות שגם יעניינו אתכם ויגרמו לכם להגיב ולשתף פעולה.
רעיון "מועדון הספר" שגול הציע נשמע לי אחלה, אבל אולי יכול להתנגש עם הטעם האישי של כל אחד פה. רעיון טוב יותר יהיה אולי להציע נושא או כותב/מאייר ספציפי שכל אחד יוכל לבחור קומיקסים שונים בהקשר אליו ואז הדיון יהיה יותר רחב.
איזה עוד פינות הייתם רוצים לראות כאן?

mulon1984

New member
אנחנו באמת רוצים כמות?

אני פרשתי ממקומות שיש בהם כמות אבל אין איכות. פה זה המקום היחיד שבאמת אכפת לי ממנו.
ברור לי שאם אני אהיה פה לבד עם אורי אז באמת אין הצדקה לפורום,
אבל אם יהיו פה כמויות גדולות של דיונים סתמיים אני אפרוש גם מכאן. זה לא כיף.

Gul the Great

New member
מה קראת לאחרונה?

שרשור שעולה פה מדי פעם. אם היא תהיה ביום קבוע - ראשון, לדוגמא, לאחר הסופ"ש, זה יהיה נחמד. כולם יידעו שיש מקום לבוא לספר. =)

פינת חדשות הקומיקס. שהחברים יביאו איזשהי ידיעה מעניינת שהם קראו ויגיבו עליה.

אין לי עוד. בינתיים.

למעלה