היי בנות,
רוצה להזכיר שוב שביום שישי הבא (ה28 לחודש) יערך כנס בנושא אנדומטריוזיס בארגונה של עמותת אנד"י.
בכנס ירצו ד"ר סוריאנו שידבר על עובדות ומיתוסים בנושא האנדומטריוזיס, ד"ר קאופמן שידבר על מנגנוני הכאב באנדומטריוזיס, ופאולה שטיינברג-בלאו שתדבר על תזונה נכונה לנשים עם אנדו.
נספר על פעילות העמותה ומטרותיה לשנת 2014.
תוכלו גם לשמוע את סיפורה האישי של לי סלע הפנר וההתמודדות שלה עם המחלה והרצון להיות אמא ולראות את הסרטון שהכנו
וזו כמובן הזדמנות להכיר את הנשים מאחורי העמותה ומאחורי הניקים בפורום, לשתות קפה ולקשקש בפתיחות כפי שניתן לעשות רק עם אנדואיות.
העלות היא 30 שקלים ותשמש לכיסוי חלקי של ההוצאות.
יש צורך בהרשמה מוקדמת.
ובנימה אישית אני רוצה להוסיף - אני חושבת שהמפגש הזה הוא חשוב לכל אחת מאתנו באופן אישי ולכולנו כציבור החולות במחלה.
אנחנו קוראות פה שוב ושוב על נשים שאובחנו באיחור, נשים שסבלו שנים רבות בהן רופאים התעלמו מתלונותיהן או פשוט לא ידעו לאבחן, על מאבקים מול קופות החולים שלא מממנות תרופות או ביקורים אצל המומחים, מאבקים מול ביטוח לאומי... אתן שואלות למה זה קורה, מתי יתייחסו נכון ומתי תמצא תרופה...
הכל מתחיל ונגמר במודעות! ורק אנחנו(!!!) יכולות להוביל לשינוי.
אנחנו אלו שצריכות להתאגד, להילחם כגוף אחד ולדרוש שהמחלה תעלה לסדר היום בכל הרמות האפשריות.
לפי ההערכות יש בישראל יותר מ 120-200 אלף נשים עם אנדומטריוזיס. 120 אלף!!!! זה המון!
העמותה פה כדיי להוביל את השינוי הזה, אבל הכוח להוביל את השינוי חייב לבוא מאתנו הנשים.
אני קוראת לכן להתפקד, להופיע ולהשפיע!
מצ"ב הזמנה וטופס רישום.
ליאת.