שלום רב מהיכן אתה? אני גרה בצפון .
פ פרנץ ונילה New member 25/1/14 #4 בגדים לנשים או נערות למסירה בכפר סבא שלום לאחר סדר רציני בארון הבגדים שלי יש ברשותי שקיות מלאות בגדי חורף וקיץ למסירה אשמח למסור שוכב במחסן הדירה שאני גרה בה ואין לי מה לעשות אתן מי שצריך בבקשה שיצור אתי קשר אשמח למסור כרגע אני לא בכפר סבא אחזור ביום ראשון אחרי הצהרים.
בגדים לנשים או נערות למסירה בכפר סבא שלום לאחר סדר רציני בארון הבגדים שלי יש ברשותי שקיות מלאות בגדי חורף וקיץ למסירה אשמח למסור שוכב במחסן הדירה שאני גרה בה ואין לי מה לעשות אתן מי שצריך בבקשה שיצור אתי קשר אשמח למסור כרגע אני לא בכפר סבא אחזור ביום ראשון אחרי הצהרים.
כ כבשת מחמד New member 25/1/14 #8 2 סוודרים, צווארון ניקי, אפור ומוקה במצב מעולה מידה L בתל-אביב כשפונים /מבקשים..אני שומרת..... ולא מגיעים - הסוודרים פנויים למסירה
2 סוודרים, צווארון ניקי, אפור ומוקה במצב מעולה מידה L בתל-אביב כשפונים /מבקשים..אני שומרת..... ולא מגיעים - הסוודרים פנויים למסירה
כ כבשת מחמד New member 25/1/14 #15 זה רק תלוי אם המבקשת תיקח או לא בזמן כי כשזה לא תלוי שינוע (שמגיע מתוך הפורום) אז אנשים מבקשים, מתאמים ופשוט לא מגיעים אז, מחמת הספק - אני ממתינה קצת ואודיע...
זה רק תלוי אם המבקשת תיקח או לא בזמן כי כשזה לא תלוי שינוע (שמגיע מתוך הפורום) אז אנשים מבקשים, מתאמים ופשוט לא מגיעים אז, מחמת הספק - אני ממתינה קצת ואודיע...
א אדרת2 New member 27/1/14 #23 בוקר טוב.בני אמור להגיע לצפון השבוע כך שבהחלט יוכל-מקווה, לאסוף ולהעביר אלי את החולצות מימך. תודה מראש לשניכם.
בוקר טוב.בני אמור להגיע לצפון השבוע כך שבהחלט יוכל-מקווה, לאסוף ולהעביר אלי את החולצות מימך. תודה מראש לשניכם.