שאלה של מתחילים......
שלום לפורום קיצורי קיבה
אני כבר כמה זמן עוקבת אחרי הפורום שלכם ורציתי להגיד שההענות המהירה והרצינית מצד אחד ומצד שני תחושה של חברות ואמפטיה גרמו לי בפעם הראשונה כמעט לשאול ולהשתתף בפורום כלשהו באינטרנט.
למעשה אני בזמן האחרון הבנתי שאני צריכה לחשוב בצורה מאד רצינית לעשות ניתוח קיצור קיבה. אני בחורה צעירה בת 40 בגוף של 90. הBMI שלי 45 ללא בעיות של סכרת אך הגוף שלי כאוב מאד והמשא שאני סוחבת על עצמי ממש מקשה עלי לעשות כבר פעולות יומיומיות כמו להיות הרבה זמן בעמידה, שלא לדבר על הליכה וכו'. פניתי לרופא משפחה שלי במכבי והוא אישר שאני יכולה וזכאית לעשות את הניתוח ונתן לי רשימת בדיקות: דם, איסוף שתן, צילום חזה, צילום ושט קיבה ותרסריון, אולטרסאונד בטן,א.ק.ג והפנייה לדיאטנית לייעוץ. בנוסף הוא אמר לי שאחרי שאני עושה את הבדיקות אני צריכה לקבוע תור לועדה.
השאלה שלי היא כזו, מתוך הסתכלות באינטרנט וגם בירור עם מישהו שעבר ניתוח מסוג זה, אבל מורכב יותר, כי הוא עבר ניתוח אחרי הסרת טבעת, אני החלטתי שאני רוצה לפנות לד"ר רזיאל אסנת. האם אני צריכה לקבוע אליה תור ולהגיד שאני רוצה שתנתח אותי באופן פרטי(יש לי ביטוח פרטי) ואז הפרוצדורה תהייה יותר מהירה? או שבכל מקרה אני צריכה לחכות לתור של הועדה של מכבי?
האם גם מי שמפעיל את הביטוח הפרטי צריך לעבור ועדה?(למרות שנשמע לי הגיוני שכן).
טוב, זהו לבנתיים. מקווה שלא "חפרתי" יותר מידי
תודה מראש על ההתייחסות
ניצנית72