קצרים, שונות, תפוזים

קוביd1

New member
כאבים בטבעת אני מציע בשלב ראשון לפתוח את הטבעת ,כדי שמים יעברו ולא תתייבשי
דבר שני לעשות צילום ושט קיבה לראות מה מצב הטבעת .רק אז תוכלי לדעת מה לעשות בשלבים הבאים

קובי

אופירA

New member
מנהל
לא מספיק נתונים חריג מאוד שיש כאבים עזים באמצע הלילה.
ולמה מים לא עוברים?
מה מצב ההגבלה ומה מצב המשקל?
מעדיפה שתתקשרי ושאוכל לשאול עוד ועוד פרטים על הבעיה, כדי להציע פיתרון אפשרי.
טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה עם מס' טלפון.

miri150333

New member
אצל איזה מנתח הכי מומלץ ניתוח טבעת?

שלום!
אצל איזה רופא הכי מומלץ לעשות ניתוח טבעת?

שאלה של מתחילים......

שלום לפורום קיצורי קיבה

אני כבר כמה זמן עוקבת אחרי הפורום שלכם ורציתי להגיד שההענות המהירה והרצינית מצד אחד ומצד שני תחושה של חברות ואמפטיה גרמו לי בפעם הראשונה כמעט לשאול ולהשתתף בפורום כלשהו באינטרנט.

למעשה אני בזמן האחרון הבנתי שאני צריכה לחשוב בצורה מאד רצינית לעשות ניתוח קיצור קיבה. אני בחורה צעירה בת 40 בגוף של 90. הBMI שלי 45 ללא בעיות של סכרת אך הגוף שלי כאוב מאד והמשא שאני סוחבת על עצמי ממש מקשה עלי לעשות כבר פעולות יומיומיות כמו להיות הרבה זמן בעמידה, שלא לדבר על הליכה וכו'. פניתי לרופא משפחה שלי במכבי והוא אישר שאני יכולה וזכאית לעשות את הניתוח ונתן לי רשימת בדיקות: דם, איסוף שתן, צילום חזה, צילום ושט קיבה ותרסריון, אולטרסאונד בטן,א.ק.ג והפנייה לדיאטנית לייעוץ. בנוסף הוא אמר לי שאחרי שאני עושה את הבדיקות אני צריכה לקבוע תור לועדה.

השאלה שלי היא כזו, מתוך הסתכלות באינטרנט וגם בירור עם מישהו שעבר ניתוח מסוג זה, אבל מורכב יותר, כי הוא עבר ניתוח אחרי הסרת טבעת, אני החלטתי שאני רוצה לפנות לד"ר רזיאל אסנת. האם אני צריכה לקבוע אליה תור ולהגיד שאני רוצה שתנתח אותי באופן פרטי(יש לי ביטוח פרטי) ואז הפרוצדורה תהייה יותר מהירה? או שבכל מקרה אני צריכה לחכות לתור של הועדה של מכבי?
האם גם מי שמפעיל את הביטוח הפרטי צריך לעבור ועדה?(למרות שנשמע לי הגיוני שכן).

טוב, זהו לבנתיים. מקווה שלא "חפרתי" יותר מידי

תודה מראש על ההתייחסות

ניצנית72

שבתי

New member
קיצור קיבה

בוקר טוב לדר' נחום בגלייבטר
אני מופנה לניתוח קיצור קיבה שאלתי היא אך אני יכול לזרז את כול הסידורים וקביעת תור בהקדם
בתודה שבתי לוי

שמחה37

New member
קבוצת מנותחים ברמת ישי

חברים יקרים לפני קצת יותר מחמש שנים שורוולתי. את התהליך שלי התחלתי שנה קודם בקריאה ובשיחות עם משורוולים. שנתיים ניהלתי את פורום קיצורי קיבה למעשה בחמש שנים האחרונות מרבית יומי הוא לדבר על התהליך לפני ואחרי. מהידע והנסיון שצברתי אני מציעה לכם קבוצה קצת אחרת. קבוצה אינטימית (עד12 משתתפים)קבוצה שבה נדבר על אוכל אבל לא רק. קבוצה שתעזור לנו למנף את התהליך הכי גבוה שאפשר. קבוצה שתאפשר לכם לבנות את הביטחון העצמי והדימוי העצמי מחדש. קבוצה שתיתן לכם את הפוש להעז להתקדם צעד אחד קדימה. לפרוייקט שלי קוראים "שינויים של שמחה" ולא בכדי. השינוי החיצוני הבלתי נתפס והמהיר משפיע על כל תחומי החיים. כאן בתוך החדר נדבר על ה כ ל. עוד קצת עלי אני בת 43 מאמנת, (בוגרת שני קורסי קואצ'ינג) רפלקסולוגית ומטפלת הוליסטית במגוון שיטות. אני רוחניקית המתאמת בין המציאות לרוח. אני מזמינה אתכם למסע מרתק....מאתגר ושונה.הפגישות יתקיימו ברמת ישי שבעמק יזרעאל. לכל אלו שאומרים רחוק...זה בדיוק הזמן לצאת מאזור הנוחות ולהקדיש לעצמכם ערב בשבוע. אני אהיה שם עם הרבה אנרגיה כיבוד קל ובריא ואתם? פרטים נוספים אפשר לקבל בטל.0542699023 אחרי 11 בבוקר. ישנה אפשרות גם לקבוצת בוקר. מחכה לטל שלכם ...תמיכה רגשית בתהליך היא חובה!!!! באהבה רבה שמחה.

בוקר טוב

בוקר טוב לכולם ושבוע טוב ומבורך מלא בעשייה הצלחה ברכה ופרנסה טובה
נדע תמיד תוצאות טובות ובחירות נכונות בחיים שלנו.......!

קוביd1

New member
שקילה בוועדה

נשאלתי במסר על שקילה בוועדה ,בטעות מחקתי את ההודעה. השאלה האם שוקלים בוועדה ,והאם מבקשים להשקל בלי בגדים . אודה לתשובות . קובי

tali268

New member
וועדה בריאטרית

האם יש משהי שעברה את ניתוח הטבעת במדיקל סנטר, ואת הוועדה שתוכל לייעץ לי? { ואם זה קשור בקופת חולים כללית}?

|*|
נפתח פורום "בני ערובה"

במרכז הסדרה החדשה, בני ערובה, עומדת מנתחת בכירה שצריכה להכריע האם להיכנע לדרישות החוטפים ולהרוג את ראש הממשלה על שולחן הניתוחים, או לסכן את חייהם של בעלה וילדיה. בין אם אתם עוקבים אחרי אילת זורר בתפקיד הראשי בגרסה הישראלית או טוני קולט בגרסה האמריקאית, או אחרי שתיהן, אין ספק שמדובר בסדרה עוצרת נשימה
|!|
בואו לדבר על הסדרה בפורום החדש http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=2373

meira85

New member
מעקף קיבה

מעוניינת בהמלצה : אני צריכה לעבור נתוח מעקף קיבה, אך דוקטור גירון בשנת חופש נרשמתי לדוקטור עסליה אבל שם צריך לקבוע קודם תור להרצאה ואחר כך תור לפגישה עם עסליה ורק אז לקבוע תור לנתוח שהתור לשנה.
איך קובעים תור קרוב יותר עם רופא עם רופא טוב?? ואיפה ? נ.ב אני מהצפון

JcK4Ever

New member
ביום ראשון הקרוב הופכת למשורוולת...

שלום לכולם,

בראשון הקרוב אני עוברת ניתוחמ שרוול בבי"ח "בני ציון" בכרמל. אני ממש מתרגשת לקראת זה....אני בת 26.5 עם סוכרת 126 כבר חודשיים...בתקווה שאחרי הניתוח ללא הסוכרת :)

לא מצליחה לעמוד בדיאטה דלת הפחמימות שאמרו לי לעשות שלושה שבועות לפני...האם זה נורא?...האם מישהו לא עשה אותה ועבר את הניתוח?...

אשמח לשמוע על תופעות לוואי אחרי הניתוח....לא מה שמספרים לי בבי"ח זה הכל ואני יודעת....האם נשירת שיער זה דבר שבנורמה לאחר הניתוח?....ושאלה אולי קצת מטופשת, אבל מה קורה לסיכות שסוגרות את הקיבה לאחר החיתוך לאחר הניתוח?.....

אשמח להיות שותפה בפורום באופן קבוע, הבנתי שאצטרך את כל התמיכה האפשרית :)

אופירA

New member
מנהל
מה הסידורים שאתה רוצה לזרז

באיזה שלב אתה נמצא כרגע.

האם הפנית את שאלתך לד"ר נחום בגלייבטר? הוא לא נמצא כאן בפורום הזה.
פה יש אנשים שנותחו, ואם תפרט בפרוטרוט איך הופנית, מי הפנה, לאן, איזה ניתוח, מה עשית בתהליך הפרוצדורלי ובאיזו קופה אתה - נוכל לתת לך טיפים מניסיון איך לעשות כמה שלבים במקביל, כדי לקצר את התהליך.

פלפלית79

New member
שוקלים עם בגדים

אני הייתי בוועדה בחודש מרץ. היה יום חורפי והייתי עם כמה שכבות. ביקשו שרק אוריד את המעיל.

קוביd1

New member
תור לרופא

תבדקי באם יש לך אפשרות להינתח בפרטי ,דרך המושלם בקופת חולים או דרך ביטוח פרטי בחברת ביטוח פרטית באם יש לך.\זמני ההמתנה בפרטי קצרים הרבה יותר .

קובי

למעלה