שונים

tzfat

New member
תלוי באיזור מגוריך אלו שאני מכירה:
בי-ם דר׳ בגלייבטר ודר׳ רונית בירנבאוים בהר הצופים
דר׳ קידר בבילינסון. דר׳ גוייטן,דר׳ ספיבק,דר׳ פייגן בתל״הש (ואני חושבת גם אסותא).
דר׳ רזיאל ת״א נדמה לי רקרטי עם מכבי
בצפון, דר׳ גירון אסותא חיפה ופוריה טבריה.
אני הייתי עם טבעת קבועה מ1992
ועברתי מעקף ב3/02/08 בב״ח פוריה עם דר׳ גירון.
ב2007 אני (שאני גרה בצפת) נסעתי והתייעצתי עם חמש רופאים מובילים בתחום הבאריאטריה. התייעצתי עם דר׳ בגלייבטר, דר׳ קוריאנסקי באיכילוב,דר׳ פייגין בתל״הש, דר׳ קידר שאז היה בעין כרם, ודר׳ גירון בפוריה.
אבל בטוח שחייבי ניתוח חוזר?
טבעת מכוונת ענין התנהלותה ולאו דאווקא בעיית פעולתה.
תיכף אופירה תיכנס ותשאל את שאילותיה ואז תדריך אותך לפי תשובותיך.
מקימי מצפת

קוביd1

New member
ניתוחים חוזרים איזה ניתוח את רוצה לעבור ,באם זה טבעת אני ממליץ על ד"ר אבינוח .מה הסיבה שאת צריכה לעשות ניתוח חוזר.

קובי

קוביd1

New member
וועדה הBMI הנדרש הוא 40 או 35 עם מחלות נילוות שקשורות בהשמנת יתר . כמו בעיות אורטופדיות ,כמו בעיות פוריות ,כמו דום נשימה בשינה ,תשתדלי להביא מכתבים מהרופאים הספציפיים
הBMI שלך גבולי לפני השקילה תנסי לשתות הרבה מים ולהחזיק ,יש עוד כל מיני פטנטים להעלת המשקל ,
מאחל לך בהצלחה!!!

קובי

שלום גלאית אני אחרי ניתוח שרוול כנסי!! אני ממליצה לך בחום ובאהבה במנתח והרופא הבכיר של המחלקה המדהים והמקסים שלי ד"ר שמעון ספוז'ניקוב ... אין עליו בעולם באמת רופא בחס ד עליון הוא מנתח בבית חולים קפלן והוא ממלית למי שעשה ניתוח טבעת לעשות מעקף כי במעקף יש תוצאות טובות ומוצלחות אני מקווה שעזרתי לך ואני פה בשבילך

אופירA

New member
מנהל
כעיקרון, ללא מחלות נלוות זה לא מספיק אבל אולי יש לך מחלות נלוות ואת לא יודעת עליהן?
בנוסף, מכבי עושים הכי פחות בעיות מכל הקופות. אז תנסי ללחוץ, לשכנע, להסביר כמה זה חשוב לך ואיזו בעיה יש לך, ולהגיד שבשביל 5 קילו שחסרים לך לא כדאי לעכב אותך ולגרום לך לעלות אותם, מה שיפגע בבריאותך.
בכל אופן, תנסי להעלות כמה שיותר בצורה מלאכותית לפי הפטנט שהציע קובי עם השתייה המרובה לפני השקילה בוועדה, ועם כל מיני כיסים נסתרים מלאים מטבעות של שקל, או חגורות בטן כבדות עם משקולות זעירים וכד'.

אופירA

New member
מנהל
אשמח לברר איתך, אם את מעוניינת מה הסיבות לניתוח חוזר 11 שנים אחרי טבעת, במטרה לשלול בעיית התנהגות שאינה קשורה לטבעת, כדי למנוע מצב שהניתוח החוזר יהיה לחינם, כמו שניתוח הטבעת לא הצליח.
ניתוח חוזר זה לא צחוק, זה ניתוח מסוכן מאוד, הרבה יותר מכל ניתוח שרוול או מעקף.

מיטל90210

New member
שבת שלום לכולם

לאנשים מכל הניתוחים

זה לא משנה מה זה נכון ? בסוף הגענו כולם לאותו מקום

תקראו לה אותה גברת בשינוי אדרת ( למרות שמבחינה כירורגית זה לא בדיוק ככה אבל עדיין )

שבת שלום לכם

אמחייה

New member
מה עושים עם הבטן ?

אני מאמין שהרבה שאלו, אבל אשמח שתשתפו עם המידע שלכם...
אז יורדים במשקל איזה כיף, והבטן מתחילה לצנוח ונשאר קפלי עור מיותרים....

מה ניתן לעשות, איך ניתן למזער את הנזק, גם אם הגבר.. זה לא אומר שאני צריך להיות מכוער...

ניתוח שרוול

יש לי טבעת ואני רוצה להוציא אותה ולעשות שרוול
אני מבוטחת בקופת חולים לאומית
אפשר לקבל המלצה על רופא מנתח שעובד עם לאומית
בינתיים מצאתי רק את מלב"י והתורים שם לייעוץ אורכים מאוד.

תודה מראש לעוזרים
:)

|*|
פורום הומלנד נפתח מחדש

אנו שמחים לבשר על פתיחתו מחדש של פורום הומלנד לרגל העונה החדשה של הסדרה עטורת הפרסים. אם גם אתם עוקבים באדיקות אחרי הסדרה עוצרת הנשימה, זה בדיוק המקום בשבילכם. אם עד היום לא יצא לכם לצפות בה, אז אף פעם לא מאוחר להתחיל. אז קדימה, למה אתם מחכים, קרי וברודי כבר מחכים לכם
|!|
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=2327

|אקשן|
בואו לפחד איתנו
|!|

|*|
הסרט המצליח והמפורסם "קארי", המבוסס על הספר בעל אותו השם של סטיבן קינג יוצא בגירסה חדשה ומרהיבה ואתם מוזמנים לצפות בו בהקרנה מיוחדת לגולשי תפוז
|!|
על מה הסרט? קארי היא בחורה ביישנית שמנודה ע"י נערים אחרים. אמה הדתית במיוחד מאוד מגוננת עליה (ג'וליאן מור) אך קארי משחררת טרור טלקינטי על עיירתה הקטנה אחרי שדחפו אותה לקצה בנשף סיום התיכון. לפרטים נוספים, מועד האירוע והרשמה לחצו כאן

רוייקו

New member
שבת שלום וקסומה גם לך

אכן לא חשוב מי נותח איפה ואיזה ניתוח. המשימה להתמודד עם הניתוח היא קשה ומאתגרת לכולם.

אופירA

New member
מנהל
לא ידוע הרבה על אפשרות למזער את הנזק

יש שאמרו שפעילות גופנית (מאמץ, לא אירובי) יכולה לשפר, ויש שאמרו שאין לסמוך על זה, כי עיקר ההשפעה זה הגנטיקה והגיל ואיכות העור - דברים שאין לנו השפעה עליהם.

איך להתמודד עם הנזק יש 2 דרכים - העיקרית היא ניתוח הסרת עור עודף. השנייה היא שימוש מתחת לבגדים בבגד אלסטי מתאים שאוסף את העור. אין פיתרון אחר.

קוביd1

New member
לפרפרית המאושרת

סתם שאלה ,למה בא לך להחליף את הטבעת ,האם מיצית את הטבעת ,
אשמח לשמוע

קובי

שמחה37

New member
נדמה לי שד"ר קידר

בבלינסון עובד עם לאומית.
חשוב מאוד לעבור את השינוי רק אצל רופא
שמומחה בנתוחים חוזרים.

בהצלחה

שמחה

היי פרפרית כנסי

הניתוח שממולץ לאחר ניתוח טבעת זה מעקף כי שרוול אפשר להחזיר תקיבה אחרי כמה שנים למה שהייתה ובמעקף אינו ניתן לשינוי

אופירA

New member
מנהל
לאורך שנים ההתמודדות מאוד מאוד דומה

העבודה לכל החיים היא הרגלי תזונה נכונים, עבודה על הנפש - והכל משותף לכל מי שיש לו נטייה גבוהה להשמנה, לא משנה איזה ניתוח הוא עשה.

למעלה