שרשור בנושא ניתוחים חוזרים

קוב י d1

New member
זהבית האורחת
נראה לי שלא צריכה להיות בעיה בוועדה לאישור הניתוח ,תביאי מכתב מאורטופד על בעיות הגב שיש לך ,ומכתב מרופא המשפחה על שאר הדברים והמחלות שיש לך.
תבררי בקופת חולים הכללית מה מגיע לך בתור מבוטחת בפלטיניום ,אולי יש מצב לעשות את הניתוח בפרטי ,אולי בהשתתפות כספית מסויימת ,
אני לא שמעתי על המנתחת הזאת ,
אשמח להפנות אותך לפורום המשורוולים פה בתפוז ולשאול אם משהו מכיר ונותח על ידי ד"ר מלר .
תבררי גם איזה רופאים עובדים עם הכללית ותבחרי משהו יותר מוכר.

קובי

קוב י d1

New member
זהבית
זה שיש לך כליה אחת זאת שאלה רפואית גרידא ,שרק רופא יוכל לדעת ,וכל דבר שאני או משהו אחר יכתוב זה יהיה ממש לא לעיניין וממש לא אחראי.

בהצלחה !!

קובי

נחל

New member
אני נותחתי לפני חודשיים אצל סובחי באסותא. באופן פרטי
דרך הביטוח שיש לי ובחרתי אותו. ממליצה עליו בכל פה.נראה לי שעושים לו כאן עוול. אתם צריכים לראות את הקליניקה שלו. מלאה באנשים שרוצים שהוא ינתח אותם.

קוב י d1

New member
טבעת אחרי שרוול
מה שאני מציע לך ליצור קשר עם ד"ר אבינוח ולקבל ממנו יעוץ וחוות דעת לגבי התהליך שאת רוצה לעבור
יש לרופא הרבה ניסיון בניתוחים חוזרים

בהצלחה !!!!

קובי

אופירA

New member
מנהל
טבעת על שרוול תעשי רק אצל ד"ר אבינוח
כי יש לו קצת ניסיון בזה. למנתחים אחרים יש פחות ניסיון.
אין לנו מידע על מנותחים שעשו זאת, וסיפרו מה קרה איתם.

אם עלית רק 12 קילו ואינך עולה יותר, ואם עודף המשקל שלך לא ענקי, אני בספק אם צריך ניתוח נוסף, כי זה לא בדיוק גן עדן הטבעת.
במקרה הצורך, שמעתי גם על ניתוחי שרוול חוזרים, שהצרו את השרוול שהתרחב. כדאי לברר מידע גם בפרוצדורה הזו, כדי להחליט על זו שעדיפה לך, ולא להיזון רק מהמידע שהציע לך מנתח אחד.

אופירA

New member
מנהל
אינני יכולה לדעת כמה זה משמעותי
אני רק יודעת שאצל ד"ר עסליה תהיי שפן ניסיון בנוגע לטבעת על שרוול, ושאין לי כל מידע איזה שירות מקבלים אצלו לאחר ניתוח טבעת. כי הצלחה בניתוח טבעת תלויה מאוד מאוד בשירות שניתן לאחר הניתוח.
אז השיקול צריך להיות שלך.

באתר של ד"ר אבינוח יש הטלפונים של כל המזכירות, ואפשר לברר שם על קבלה באסותא ת"א או ראשון לציון, במקום בבאר שבע. השאלה אם ניתוח חוזר יעשו בקופ"ח גם בבי"ח פרטי, או שמגבילים זאת רק לציבורי.

debbyb9

New member
שוב טבעת?

היי אחרי העדרות של שנה..שבהן העלתי 30 קילו
אני רוצה לעשות ניתוח חוזר..הניתוח הראשון לא היה מוצלח מבחינה זו שהטבעת בסוף נפלה ועשתה לי בלאגן בבטן..
כולם משגעים אותי לא לעשות טבעת אלא שרוול אבל ראיתי כמה משורוולים הם אמנם רזים אבל נראים נורא..סליחה בלי כוונה לפגוע באף אחד
ומאחר שכבר פתחו וסגרו לי את הבטן פעמיים אני חוששת....
ברור שאני זו שמחליטה בסוף אבל אשמח לשמוע חוות דעת נוספת מפה...

שבות2

New member
שאלה על שרוול לאחר הוצאת טבעת

למכרה שלי היתה טבעת שהחליקה לקיבה והיא הוציאה אותה. (דר אבינח המליץ לה להחליף אבל היא לא רצתה) בנתיים היא העלתה את כל הק"ג שירדה. כעת היא רוצה לעבור ניתוח שרוול.
השאלה היא איזה רופאים מנוסים בניתוח שרוול לאחר טבעת?

קוב י d1

New member
שלום לך

אכן העדרות ממושכת ,מצטער לשמוע על העלה של 30 ק"ג
אני מבין שהטבעת החליקה לך ועשתה בלאגן בבטן זה גם קורה לצערינו ,
סוג הניתוח לא משנה, באם זה טבעת אפשר להיות רזים ולהראות על הפנים או שרוול או מעקף .ירידה איטית בשכל ובתבונה עדיפה על ירידה מהירה .
מה את צריכה לקחת בחשבון את זה שניתוח שרוול בלתי הפיך ,או שלעשות טבעת ויש לך ניסיון ,ולקוות שהכל יהיה תקין ,באם את מחליטה על טבעת תגשי לד"ר אבינוח יש לו ניסיון בניתוחים חוזרים ,ותתיעצי איתו ,דעתו חשובה מאוד .
בהצלחה תידעי אותנו בבקשה מה קורה .

קובי

קוב י d1

New member
ללצודקת
ד"ר קוניארסקי מנתח באיכילוב
דעי לך שד"ר סובחי מהשורה הראשונה של המנתחים בארץ

קובי

קוב י d1

New member
שבות

כדאי לנסות אצל ד"ר סובחי,תנסי אולי בפורום המשורוולים אולי הם מכירים מנתח/ת אחר/ת

קובי

debbyb9

New member
היי דברתי עם אבינוח והוא אישר לי ניתוח טבעת חוזר

השאלה היא...האם כדאי? אני יודעת שאני לא מסוגלת יכולה ורוצה לעשות דיאטה ועם הטבעת היה לי מאד נוח כי פשוט היו דברים שלא יכולתי לאכול.
וכן הירידה היתה איטית...אני לא נהיית צעירה ואני פוחדת שאם ארזה מהר מאד את המשקל זה גם יראה כך.
מעבר לזה אני קצת פוחדת מהניתוח כי זה עדיין ניתוח בהרדמה מלאה...
אם כך אשמח לקבל את הטלפון של קרן משום מה אני לא מוצאת אותו בנייד שלי...

קוב י d1

New member
שוב שלום

כל ניתוח להגבלת/קיצור קיבה נעשה בהרדמה מלאה ואני מבין את החששות שלך מצד אחד ,קחי בחשבון את הנזקים שנגרמים כתוצאה מהשמנת יתר ,
העתקתי את הפון של קרן וכל הצוות
אסותא תל אביב
רח' הברזל 20, רמת החי"ל, תל אביב.
המרפאה פועלת ביום ד' בערב.
לקביעת תורים: סיגל או קרן: 03-9625653, 03-9615382.
(ניתן להתקשר בימים א,ב,ג,ה בין השעות 08:00-14:00)

*אסותא ראשל"צ
רח' מזל אליעזר 13, אזור התעשיה המערבי, ראשל"צ.
המרפאת פועלת ביום ו' אחה"צ.
לקביעת תורים: סיגל או קרן: 03-9625653, 03-9615382.
(ניתן להתקשר בימים א,ב,ג,ה בין השעות 08:00-14:00
בהצלחה

לפני ניתוח תני סיכוי לתזונה קטוגנית

ניתוח זה פתרון אחרון

אם את לא טבעונית/צמחונית נסי תזונה קטוגנית עתירה בשומן ודלה/אפס פחמימות. בתשעים אחוז מהמקרים, ולמרות ש=90-95 אחוז מהקלוריות שיכנסו לך לגוף יהיו משומן, הקילוגרמים העודפים שעל הגוף שלך יעופו ממך ממך בקצב מסחרר
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...

תזונה קטוגנית זה משהו פילאי. זה שונה לגמרי מכל מה שהכרת עד היום. זה לא דיאטה במובן הזה שאת לא מוגבלת בכמויות אוכל ואת יכולה לאכול עד שובע. התזונה משנה את הפיזיולוגיה של הגוף. היא מעלימה תחושת רעב. וזו תזונה שסגולותיה מוכרות כבר במאמרים מדעיים לדוגמא זה
http://www.nature.com/ejcn/journal/v67/n8/full/ejcn2013116a.html

יש קבוצות בפייס בהם אלפי אנשים על התזונה הזאת וכולם עוזרים לכולם ומשתפים מהניסיון שלהם כך שזה לא יעלה לך אגורה. בדרום אפריקה יש קבוצה של 30,000 איש. אז למה לא לנסות?

אם תחליטי שאת לא בעניין שיהיה לך בהצלחה בניתוח

סליחה

אני מקווה שהקישור יעבוד עכשיו...כאן...
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=19&messageid=176571684
זאת שפתחה את השרשור כותבת שהיא עשתה טבעת בעבר ועלתה במשך השנים את כל המשקל בחזרה.
והיא עברה לתזונה קטוגנית וירדה בקלות.
כך שאני מאד ממליץ לתת לתזונה הקטוגנית שמורידה את רמות האינסולין בדם סיכוי.
אני גם ממליץ על התזונה הזאת לאלו שעברו ניתוח טבעת/שרוול כדי שלא יעלו בחזרה את כל הקילוגרמים

למעלה