שרשור שונות, תפוזים וכל מיני

קוביd1

New member
מה זה ניתוח בריאטרי האם זה אותו סוג של ניתוח, תברר שוב

קובי

קוביd1

New member
מירי לפי מיטב הבנתי בשרוול הקיבה מקוצרת ב75-80 אחוז, ברור שככל שהקיבה יותר קטנה יכולת האכילה קטנה.
קובי

אופירA

New member
מנהל
איך יתכן שהגודל יהיה זהה? גודל הקיבה אצל כל מנותח ומנותח שונה לחלוטין, אז איך יתכן שמה שמוציאים זהה? ולמה זה משנה?
יכולת האכילה מושפעת גם מגודל הקיבה וגם מתגובות פיזיות שאי אפשר לחזות ולחשב מראש. כמו כן, גם מהתנהגות האכילה לאורך השנים של המנותח. אם ההתנהגות מרחיבה יותר את גודל הקיבה, אז יכולת האכילה שלו תהיה גדולה יותר מאשר של מישהו אחר.

כיירון

New member
דחוף טלפון של סיגל

אמא שלי על הפנים אחרי מחלה ונסגרה לה הטבעת. אני יודעת שאמורה להיות היום מרפאה בראשון אבל לא מצליחים להשיג אף אחד בטלפון כדי לוודא זאת. מישהו יודע בוודאות ועד איזו שעה הם שם? כי חבל לי לנסוע סתם אם הם לא שם. אם אין מרפאה אקח אותה למיון

קוביd1

New member
פנים אמיתיות בערוץ 10

מי ראה את התוכנית על בחור שמתכוון לא לאכול ולא לשתות במשך 10 ימים במסגרת ניסוי הבחור טוען שאין צורך לאכול ,ואת האנרגיה רוכשים ממקומות אחרים,,בחור שלפי טענתו כבר 5 חודשים לא אוכל ,מוצקים ,רק שותה מיצים ומים
ההמשך בשבוע הבא ,בנתיים אחרי 4 ימים הוא התעלף ,באוסטרליה כמה בנות נפטרו אחרי כמה ימים
מסקנה צריך לאכול את כל אבות המזון ,אחרת נגרמים נזקים קשים וחמורים
אין חוכמות בנושא הזה .
מה אתם חושבים

קובי

קוביd1

New member
תביעה נגד בית החולים

תביעה: הגיעה לניתוח קיצור קיבה ומתה מזיהום

בני משפחתה של רווידה מנסור בת 39, אלמנה ואם ל-3 בנות שסבלה מעודף משקל, עברה ניתוח קיצור קיבה לפני 7 שנים ונפטרה חודש לאחר מכן, תובעים את בית החולים. אחיה: "היא לא הייתה צריכה לשכב בקבר, בגלל שרצתה לרדת במשקל"

כנסה לניתוח קיצור קיבה ונפטרה חודש אחר כך. תביעה על סך 13 מיליון שקלים, הוגשה בימים האחרונים נגד בית חולים השרון. התובעים הם בני משפחתה של רווידה מנסור, תושבת טירה בת 39, אלמנה ואם לשלוש בנות, שסבלה מעודף משקל. היא עברה ניתוח לקיצור קיבה במרכז הרפואי השרון בשנת 2005, ונפטרה חודש לאחר מכן. לדבריהם, בגלל זיהום שלא אובחן.

יש לי אישור מוועדה באסותא

מבקשת לדעת איזה רופא עדיף לניתוח שרוול ד"ר סובחי או ד"ר אוסנת תודה מראש

פורומים חדשים ב
|תפוז|

|*|
אם גם אתם מאמינים בכך שכמה שיותר ישן יותר טוב, ואם גם אתם יודעים שאת המציאות האמיתיות מוצאים בחנויות יד שנייה, פורום אופנת וינטג' ובגדי יד שניה הוא המקום המושלם בשבילכם! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2374
|חללית|
מכשפות, מיסטיקה, רוחות רפאים, חוצנים, נסיעה בזמן ועוד... כל אלו מחכים לכם בהתרגשות בפורום החדש תעלומות ועל טבעי. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=2372
|סיוע|
פורום צינתורי מוח ועורקי צוואר הוקם על מנת לתת מענה לשאלות בנושאים הקשורים במחלות כלי דם של המוח ושל הצוואר. http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2375

אופירA

New member
מנהל
איזה ניסוי? מי מנסה מה?

ואם בחור טוען טענות הזויות, אז מראים את זה בערוץ 10?
מה הקטע?
מחלקות שלמות בבתי החולים לחולי נפש מלאות אנשים שטוענים טענות הזויות - את כולם צריך לשלוח לערוץ 10?

קוביd1

New member
מה עדיף

לא תקבלי ממני תשובה ,שניהם מנתחים מובלים בתחום הניתוחים הבריאטרים ,אני מבין שאת עושה את הניתוח בפרטי.

קובי

ליבי3617

New member
זה משהו שקרה לפני כמעט שנה

מעניין מי היה המנתח בשרון באותו זמן.

ליבי3617

New member
לא ראיתי את התכנית הזו

שכחתי כי היה את "אמא מחליפה" בערוץ 2 וזו תכנית שאני מאד אוהבת.
מה היו המסקנות של זה?

קוביd1

New member
בנתיים אין מסקנות

נראה מה יקרה בשבוע הבא ,הרופאים הקונבנציונאלים אומרים שחייבים לאכול ,אחרת נגרמים נזקים,קשים שיכולים להגיע למוות, אין שום חוכמות בנושא

קובי

ליבי3617

New member
לאכול לא חייבים

בערוץ 8 הייתה תכנית על מישהו שעשה צום מים של 55 ימים. זה אפשרי פיזית... הבעיה היא לא לשתות.

למעלה