יומן אשפוז 8.1.14
אז ככה, את הניתוח עברתי אצל ד"ר ליברנט בהרצליה מדיקל סנטר, ולצערי נאלצתי לשלם 10450 ש"ח כי יש לי פלטינום 10 חודשים!
את הניתוח לא רציתי לדחות בחודשיים כי רציתי לגמור עם כל הסיפור, ביקשו שאגיע ב 6:30 לבית חולים וככה עשיתי, לאחר שעה המתנה קיבלו אותי (הלכתי עם אמא ואחי) שילמנו וחתמנו ומשם הלכנו לאזור של האחיות,
אחרי עוד המתנה התקבלי ע"י אחות שבדקה לחץ דם וסוכר (אני סכרתית), ואז נשלחנו לאזור ההמתנה להכנה לניתוח,
בשעה 10:40 קראו לי להיכנס לחדר ההכנה, נפרדתי מאמא ונכנסתי קיבלתי חלוק להחלפה, ושוב להמתין!
הבנתי מאמא שלי שלניתוח נכנסתי בשעה 11 ויצאתי ממנו ב 12:00, אחרי זה שהיתי בהתאוששות איזה שעיים ובשתיים העבירו אותי לחדר, מה שאני זוכרת מההתאוששות זה שהתעוררתי עם הרגשת חנק ורק צעקתי לאחות שאני נחנקת, נאמר לי זה בגלל הגז שניפחו בו את הבטן במהלך הניתוח! הפה והשפתיים היו יבשות אז ביקשתי בקבוקון קטן להרטיב את השפתיים .
לאחר מכן העבירו אותי לחדר ועדיין הרגשתי חנוקה, אמא שלי הרטיבה לי את השפתיים וראתה שאני עדיין לא מצליחה להירגע אז ביקשה שיעבירו אותי לחדר עם חלון, לאחר שהעבירו אותי אמא פתחה לי את החלון ואיכשהו נרגעתי ונשמתי,
נפרדתי מאמא שלי וחזרתי לישון, אחרי קצת זמן קמתי (איבדתי זמנים) עם כאבים קראתי לאחיות שישחררו אותי מהמכשיר שמחברים לרגליים, והלכתי לשירותים, לאחר מכן התהלכתי קצת ואז הייתה לי בחילה אז חיברו לי לאנפוזיה במקום משכך הכאבים נוגד בחילות, וככה זה היה כל הלילה משככי כאבים ונוגדי בחילות,
היום השני הרגשתי יותר טוב, ד"ר ליברנט באה בבוקר וביקשה שב12:00 אתחיל לשתות לאט, עדיין הרגשתי כאבים כאשר שכבתי והבנתי זה בגלל הגז מהניתוח.
התהלכתי הרבה במחלקה והצלחתי במהלך היום לשתות כוס וחצי ותודה לאל לא הקאתי אף פעם מהניתוח.
בלילה שוב אותו סיפור עם הכאבים!!! כל פעם שאני נשכבת מתחילים צירים של כאב בכתף שמאל ובחזה, אז ישנתי קצת על הכיסא והתהלכתי המון וקיבלתי המון משככי כאבים,
בשבת בבוקר ד"ר ליברנט באה לבדוק את הבטן והנק"ז, ניתקו אותי מהאוינפוזיה שתיתי תה פושר התהלכתי המון שתיתי מרק צלול בצהריים ובערב, גם בערב צפיתי במירוץ למיליון עם עוד שני חברה שנותחו איתי באותו יום,
בלילה לא ישנתי יותר מ 3 שעות כי ביקשתי לא לקחת משככי כאבים וכל פעם שנשכבתי הכאבים המשיכו, אז נאלצתי שוב להתהלך כמו רוח רפאים במחלקה,
יום ראשון בבוקר ד"ר ליברנט באה הוציאה את הנק"ז נתנה קצת הנחיות והלכה, חיכינו לדיאטנית שבאה נתנה הנחיות ומה לעשות ואיך לפעול, שוחררתי ב 11 בבוקר לאחר שקיבלתי זריקה אחרונה של נוגד כרישה או משהו כזה שקיבלנו כל הזמן באזור הבטן.
אני 9 ימים אחרי הניתוח ירדתי 8 ק"ג מרגישה מצוין ולא הקאתי אף פעם, מחר מתחילה כלכלה רכה ומקווה לטוב, בכללי רק הימים הראשונים כאב לי בגלל הגז, אני משתדלת לקחת לוסק כל בוקר למניעת חומציות בקיבה ושותה ואוכלת לפי תפריט לפי שלבים, לפעמים זה קשה לי לראות את המשפחה אוכלת ואני לא יכולה וזה קצת מבאס ומתסכל, אני תמיד מנסה להגיד לעצמילהתעלם ולהסתכל קדימה לתוצאות.