Nashville 2012

LeAnnDylan

Well-known member
Nashville 2012

כבר כמה זמן שאני מתכננת לפתוח שרשור ולא יצא ומאז שודרו כבר שלושה פרקים..
אז כיוון שסביר להניח שרובנו שכחנו כבר מה היה בכל פרק, אני אכתוב תקציר קטן לכל פרק ואתם מוזמנים להגיב על הפרקים שראיתם.
איזה שירים אהבתם?

LeAnnDylan

Well-known member
Nashville S01E05

תקציר הפרק:
דיקן וג'ולייט מקליטים שיר יחד.
ג'ולייט מנצלת את הזמן באולפן כדי להתרחק מאמא שלה. דיקן מציע לעזור ולבסוף משכנע את אמא של ג'ולייט להיכנס למוסד גמילה.
אנחנו מגלים מה טיב היחסים של טדי ופגי.
ריינה מקליטה שיר לפרסומת על אף התנגדותה.
קולמן יורד לפסים אישיים בעימות מול טדי.
אייברי הורס את האודישן של סקרלט וגאנר עם קטע גיטרה מופרז ומיותר.
דיקן מעביר לקולמן את הכדורים של ג'ולין.
דיקן נעצר אחרי קטטה בבר.
לאמר אומר לפגי שהוא מבטיח להגן עליה בתנאי שלא תדבר על מה שקרה. אחרי שהיא וטדי "חוגגים" את הניצחון של העלמת המעילה שעשו, צלם מטעם קולמן מצלם אותם יחד בתנוחות שיכולות להעיד על קשר רומנטי.
ריינה מחליטה לכתוב בעצמה שיר בפעם הראשונה ללא עזרה מדיקן או מכותבים אחרים.

השירים שהופיעו בפרק:

Rayna James (Connie Britton), ‘American Beauty’ (‘Nashville’ original)
Gunnar, Scarlett and Avery (Sam Palladi, Clare Bowen, Jonathan Jackson), ‘Loving You Is the Only Way to Fly’ (‘Nashville’ Original)
Dirty Guv’nahs, ‘Fairlane’
The Cadillac Black, ‘Down in Tennessee’
Deacon Claybourne (Charles Esten), ‘Sideshow’ (‘Nashville’ Original)
Juliette Barnes (Hayden Panettiere), ‘Yellin’ From the Rooftop’ (Written by Michael James Ryan Busbee, Sarah Buxton)
Rayna James, ‘Buried Under’ (Written by Chris DeStefano, Natalie Hemby)

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על הפרק

צפיתי די מזמן אבל אני מרפרפת עליו עכשיו כדי להיזכר במה חשבתי עליו
קודם כל ולפני הכל- איזה כיף לראות שנטלי המבי כתבה שיר לתוכנית!! ועוד אחד כזה טוב
היא והילרי צריכות לכתוב עוד שירים!
השיר הראשון בפרק, זה שג'ולייט הקליטה באולפן - Yellin’ From the Rooftop היה קצת צונן אבל אני מניחה שעם חרישה קטנה אני אתאהב בו.
אני אוהבת את הקטעים עם קימברלי פייזלי. היא הופכת את הקטעים עם טדי ליותר נסבלים. בלעדיה הוא חתיכת צנון משעמם. הוא ולאמר.
אני דווקא אהבתי את קטע הגיטרה של אייברי. לא כל כך הבנתי למה זה הרס את האודישן. הרי מי שבחן אותן ידע שהוא לא חלק מהצמד ושהוא סתם "גיטריסט שהביאו לנגן בשיר" אם הם בחנו את השיר עצמו הם יכלו להגיד השיר טוב אבל הקטע הזה מיותר. בהנחה והשיר היה טוב ז"א.

אהבתי את השיר שריינה הקליטה לפרסומת

הוא נשמע מטופש בהקשר אבל הוא נחמד כזה.
כמובן שגם השיר של נטלי המבי מצוין.
לא כל כך זוכרת עלילה רק שזכרתי שזה היה פרק ממש מוצלח.

LeAnnDylan

Well-known member
Nashville S01E06

תקציר הפרק:
בשביל לשקם את דעת הקהל עליה, היחצנים של ג'ולייט אומרים לה שהיא צריכה להתראות בחברתו של שון באטלר, כוכב פוטבול צעיר עם תדמית של ילד ג'יזס. למרות מרותה בהתחלה, היא נהנית בחברתו.
כדי לתת לטדי אדג' בעימות הבא מול קולמן, לאמר מציע לעכב את קולמן בעקבות דו"ח תנועה. כשהשוטר עוצר אותו הוא מוצא במכוניתו של קולמן את הכדורים שדיקן העביר לו.
מרלין רודס, אמרגנית נימפומנית מציעה לייצג את הלהקה של אייברי ולקדם אותם בתור אקט פותח ללהקה מצליחה. דיקן מנסה להניע את אייברי מלחתום איתה וגם מאיים על מרלין שתתרחק ממנו אך אחרי שאייברי לא מקבל את העבודה שרצה, מחליט לפנות למרלין.
ריינה מנסה לגרום לליאם מגיניס מפיק על חם בעולם המוזיקה לעבוד איתה על האלבום החדש שלה.
סקרלט מתעמתת עם אייברי אחרי שהיא מגלה על כוונותיה של מרילין ועל כך שאייברי הלך לביתה למרות שידע מה הכוונות של מרלין, על אף שלא שכב איתה.
אחרי שסקרלט זורקת אותו, אייברי הולך לביתה של מרילין שוב, הפעם עם כוונה לצאת עם חוזה ביד...

השירים שהופיעו בפרק:

Avery Barkley (Jonathan Jackson), ‘Kiss’ (‘Nashville’ Original)
Rayna James (Connie Britton), ‘Buried Under’(‘Nashville’ Original)
The Black Angels, ‘Telephone’
Buddy and Julie Miller, ‘Gasonline and Matches’
Loretta Lynn, ‘You Ain’t Woman Enough to Take My Man’
Edward Sharpe & the Magnetic Zeros, ‘That’s What’s Up’
Gary Clark Jr. ‘Don’t Owe You a Thing’
Sean Butler and Juliette Barnes (Tilky Jones and Hayden Panettiere), ‘Love Like Mine’
T-Bone Burnett, ‘The Jam the Wicked’
Kurt Vile, ‘Runner Ups’
Lindi Ortega, ‘The Day You Die’
Morgan Page, ‘Body Work’

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על הפרק

זה הפרק בו התאהבתי בשיר Love Like Mine. הביצוע האקוסטי של ג'ולייט ושון במטוס היה ממש מוצלח. מאז אני חורשת את השיר בלי סוף.
בכלל אני אוהבת את שון וגו'לייט. הוא הופך אותה למגניבה יותר. אומנם סיפור ההתאהבות שלהם אמור להיות לא אמין בדיעבד אבל הוא עובד והוא בהחלט מתאים. ושון חתיך!

לא התלהבתי מהעובדה שריינה משליכה את עצמה על ליאם אבל הקטע של Moms and SUVs הרג אותי מצחוק. במיוחד הפרצוף של ריינה אחרי שהוא טרק לה את הדלת בפנים

אחרי זה הטראק שהם הקליטו יחד היה נשמע כזה טווווב
נטלי

אייברי הזה כזה מעיק. יאללה שיעוף. אני שמחה שסקרלט עזבה אותו אבל לא בא לי שהיא וגאנר יהיו ביחד. בהתחלה רציתי שכן אבל אני אוהבת אותו עם היילי.

LeAnnDylan

Well-known member
אה ושכחתי משהו שהצחיק אותי

אחרי שסקרלט אמרה לדיקן שהיא יודעת שהוא לא מחבב את אייברי הוא כזה "למה כולם אומרים את זה?! מה אתם רוצים שאני אעשה, אתן לו בלון כל פעם שאני רואה אותו"

פרק טוב.

למעשה אחד האהובים עליי העונה
הקטע עם דיקן והבלון
איי לייק איים פיין!

וכמובן הגרסה האקוסטית של לאב לייק מיין

LeAnnDylan

Well-known member
Nashville S01E07

תקציר הפרק:
לכבוד חגיגות 25 השנים לחברת התקליטים של ריינה וג'ולייט, מרשל אוונס "כופה" על ריינה וג'ולייט לבצע דואט שיחתום את החגיגות.
אחרי שהן לא מצליחות לחשוב על שיר ששתיהן מסכימות עליו, הן מחליטות לכתוב שיר חדש בעצמן.
קולמן מראה לטדי את התמונות שלו ושל פגי ודורש ממנו לפרוש מהמירוץ לבחירות.
כדי להילחם בקולמן, לאמר מציע לטדי להחזיר לכותרות את אישום החזקת הסמים של קולמן.
היילי, חברתו של גאנר מציעה לקחת את סקרלט לבילוי בעיר כדי להוציא אותה מהדיכאון של הפרידה מאייברי. היא מלבישה אותה בלבוש סקסי שמושך המון תשומת לב גברית לסקרלט, דבר שמעצבן מאוד את גאנר.
אחרי שהחליטה שעשתה טעות, סקרלט ניגשת לביתו של אייברי כדי להתנצל בפניו רק כדי למצוא שם את מרילין בלבוש מינימלי...
שון אומר לג'ולייט שהוא לא יקיים יחסי מין לפני החתונה, דבר שמעצבן את ג'ולייט בהתחלה.

השירים שהופיעו בפרק:

Rayna James and Juliette Barnes (Connie Britton and Hayden Panettiere), ‘Wrong Song’ (‘Nashville’ Original)
Avery Barkley (Jonathan Jackson), ‘The Morning of the Rain’ (‘Nashville’ Original)
Deacon Claybourne (Charles Esten), ‘Papa Writes to Johnny’ (‘Nashville’ Original)
Scarlett O’Connor (Clare Bowen), ‘Ring of Fire’ (Originally Performed by Johnny Cash)

LeAnnDylan

Well-known member
דעתי על הפרק

טוב, ברור שכל הפרק היה בשביל הדואט בסוף. והוא לגמרי היה שווה את זה! איזה יופי של שיר. אומנם המוזיקה הייתה חזקה מידי אבל אני מחכה לגרסת סטודיו. היא בטוחה תהיה מעולה. אני לגמרי מזמזת את השיר הזה כל היום. שיר טוב!
אהבתי גם לראות איך ריינה יורדת על ג'ולייט. ולהיפך. היה פרק משעשע.

הדואט היה מעולה!

אהבתי את כל הקטעים של ג'וליט וריינה. שזה היה בערך כל הפרק. צריכים לסדר להן עוד שיתופי פעולה יחד. זה גדול!

למעלה