X Factor UK - הופעות חיות שבוע 4

limors2

Active member
אקס פקטור UK, שבוע רביעי

אם אתם מאלה שקוראים הודעות על ההופעות לפני הצפיה, שימו לב- הייתה הדחה גם בפרק ההופעות.

limors2

Active member
הופעות (+ההדחה בפרק ההופעות)

בן- ממש לא חשבתי שזו הופעה כ"כ טובה שלו. הוא צעק הכל, ונכון שזה AC/DC ואין ממש דרך אחרת לבצע שירים שלהם, אבל צעקות זה ממש לא "ההופעה הכי טובה שלך עד עכשיו".
&nbsp
לולה- התבאסתי מהסוויצ' לקצב מהיר, אבל נהניתי. ההופעה הכי טובה שלה עד עכשיו, אבל היא עדיין לא הלולה מהאודישנים. תני כבר את ה100% שלך, מעצבנת

&nbsp
פלר- הקול שלה באמת קצת הלך לאיבוד, אבל בגדול מעולה. בכלל, אני ממש ממש אוהבת אותה. היא התחילה בתור המתמודדת העונתית שלא משנה מה היא תעשה היא לא תעניין אותי בכלל ואני אריץ אותה, אבל היא פשוט שינתה את זה לחלוטין. גם אם היא לא תמיד הטעם המוזיקלי שלי, היא פשוט מעולה

&nbsp
ג'ק- meh. הוא meh הרבה בזמן האחרון.
&nbsp
ג'יי- החצי הראשון היה נמוך מדי, החצי השני היה מוזר מדי, אבל יותר טוב.
&nbsp
אנדראה- אוי ואבוי
הזהב הזה
הוא נשמע מעולה כמו תמיד, אבל הזהב

&nbsp
לורן- ראו שהיא מתה מפחד ולחוצה בטירוף, מסכנה. אבל עדיין הופיעה טוב

&nbsp
פול- מבחינה ווקלית הוא היה מעולה, אבל הוא עיצבן אותי בטירוף עם כל השחצנות של ה"אני טוב מדי בשביל השיר הצ'יזי הזה" מפני ההופעה וזה ממש הוריד לי ממנו.
&nbsp
אונלי דה יאנג- לא כ"כ התלהבתי כמו השופטים, אבל הם נשמעו ממש טוב ואני עדיין אוהבת אותם.
&nbsp
סטריאו קיקס- או, הם הפכו ללהקת בנים! מזל"ט|כפיים|
&nbsp
סטיבי- אומייגאד
היה קטע באמצע השיר שהוא נשמע טוב
אבל אני אוהבת אותו. ממש. לגמרי ג'וק אקט, אבל הוא כ"כ נחמד ונהנה מכל רגע ואני שמחה על כל שבוע שהוא נשאר. והקטע עם קלואי, מסכן

&nbsp
&nbsp
והדחת הפרק- ג'ק. יופי. כשאמרו שתהיה הדחה וראיתי שסטיבי אחרון חשבתי שזו מזימה כדי להעיף אותו בתקווה שלא יהיה לאנשים מספיק זמן להצביע, אבל לא! יאי!

danlevin1

New member

אני לא חושב שפול השתחצן , זכותו לא לאהוב את השיר שבחרו לו
ומל בי טעתה שהכריחה אותו לשיר את זה , אם המתמודד לא
מרגיש שלם עם בחירת השיר אז למה ללכת על זה בכוח?

limors2

Active member
תוצאות

לולה והסטריאו קיקס בבוטום, לולה דפקה הופעה וסופסוף הרגישה כמו הלולה של האודישנים, אבל הדדלוק שלח אותה הביתה. אוף

Hadar07

New member
הופעות+תוצאות

בן- היה ממש טוב, השיר הזה ממש היה בול על הקול שלו, הוא גם סוף כל סוף נתן את כל כולו גם בהופעה, אחד הטובים של הערב לפי דעתי.

לולה- הרבה יותר טוב משבוע שעבר, היא עדיין לא כל כך עקבית לפי דעתי, ההתחלה השקטה הייתה ממש טובה חבל שזה לא היה ככה כל השיר
כי ברגע שהתחיל הקצב היא זייפה קצת, סך הכל בסדר אבל לא נפלתי.

פלור- ההפקה הייתה מדהימה והריקודים שלה וואו, מבחינה קולית היה בסדר, לא משהו מיוחד, גם אני מבינה שקשה לשיר ולרקוד ביחד
אז כל הכבוד לה,סך הכל נהניתי. אני בשוק שהיא רק בת 27, הייתי בטוחה שהיא יותר.

ג'ק- אני חושבת שמל בי הרסה אותו עם בחירות השירים ההזויות שהיא בחרה לו, השיר הזה ממש לא התאים לו, הוא ניסה אבל זה לא עבד לדעתי
הוא נשמע לא טוב לאורך כל השיר ואוי הקטע עם הבחורה שמוצצת ממנו דם WTF??
פירוש מילולי מידי של המילים של השיר חח.

ג'יי- טוב זאת ללא ספק הייתה גרסה מוזרה לשיר, ההתחלה הייתה משעממת מידי ובחלק השני הקטע הקצבי לא עבד לי, הוא היה צריך לבחור לפי דעתי לעשות או
את הגרסה השקטה או הקצבית השילוב היה מוזר, מבחינה קולית הוא היה בסדר גמור פשוט לא אהבתי את העיבוד של השיר.

אנדראה- סוף כל סוף בחרו לו שיר לא של דיווה וזה היה נחמד לראות, רק חבל שעשו ממנו צחוק עם כל הזהב הזה והריקודים

זה פשוט לא הוא וחבל שמנסים לשנות אותו, סך הכל היה ביצוע טוב מאוד ואחלה בחירת שיר

לורן- מסכנה כמה היא לחוצה, אפשר להבין מה תקעו לה את השיר הזה? אני לא אוהבת אותו, היא עשתה איתו את הכי טוב שיכלה
אני רוצה כבר שתחזור לגרסאות המקוריות שהיא עשתה לשירים בזה היא הייתה מעולה, רואים שהיא לא הרגישה נוח.

פול- שוב מה הקשר בינו לבין השיר שבחרו לו, מל בי בכוונה הורסת למתמודדים שלה? קשה לשכנע בהופעה כשאתה לא אוהב את השיר,
אני לא מבינה למה הכריחו אותו לשיר שיר שהוא לא מתחבר,למרות זאת הוא נשמע מעולה, למרות שהשיר הזה לא משהו בכלל,
אני לא חושבת שהוא שחצן אבל הוציאו אותו קצת לא טוב בקטע וידיאו, מקווה שמל תבחר לו שירים יותר טובים בהמשך.

אונלי דה יאנג- אני לא מכירה את המקור אז אני לא יודעת להשוות, זה היה חמוד אולי חמוד מידי, קצת נשמע כמו שיר לילדים, יותר טוב משבוע שעבר אבל לא נפלתי.

סטריאו קיקס- טוב שיר של להקת בנים אז הם חייבים להצליח לא? היה בסדר סך הכל, חלק מהסולואים לא היו משהו, ביחד הם נשמעו סבבה,
היחיד שצריך לשיר סולואים זה ג'יימס כי יש לו את הקול הכי טוב שם.

סטיבי- טוב שהוא לא חלם לשיר את השיר הזה כל חייו
, אוי הקטע עם קלואי, מסכן הוא נראה כזה תמים, לזכותו יאמר שהוא באמת משתדל,
למען האמת אני חושבת שזאת הייתה ההופעה הכי טובה שלו עד עכשיו, הקטע שהוא עלה לתו הגבוה באופן מפתיע עבד לו, עדיין הוא הכי פחות טוב שם מכולם.
וכדי להתנקות מהגרסה שלו הלכתי לשמוע את הגרסה הזאת
http://www.youtube.com/watch?v=QOlwi8YbB88

טוב ולתוצאות- באופן לא מפתיע, אחרי שמל בי הרסה לו לא הופתעתי שג'ק הודח.
הייתי קצת מופתעת לראות את סטריאו קיקס שוב בבוטום חשבתי שהם תפסו מומנטום, את לולה לא הופתעתי כי היא לא עקבית.
הפתיע אותי שסיימון בחר להציל את לולה, לא יודעת אם הגיע לה ללכת כבר עכשיו היה לה עוד פוטנציאל להשתפר לפי דעתי, קצת חבל.

is00

New member
גם וגם.

הופעות:

בן היינאו – היו בעיות בביצוע לטעמי, אבל אני תולה את זה בשיר ולא בבן. בן עשה את המיטב עם מה שהיה לו. אני לא התרשמתי יותר מדי. ציון: 5.

לולה סאנדרס – למה דווקא את השיר החרוש הזה? היו בביצוע קצת זיופים, קצת בעיות עם הסולם שלה פה ושם בהתחלה, אבל חוץ מזה היא הייתה מעולה. ציון: 8.

פלר איסט – נקודת התורפה בביצוע שלה שוב הייתה השירה שלה, לטעמי. פלר היא לא זמרת מוצלחת במיוחד, אבל בהחלט פרפורמרית גדולה. אגב זה רק לי נשמע כאילו היו בעיות במיקרופון שלה? ציון: 6.

ג'ק וולטון – השיר לא התאים לו בכלל, לטעמי. בעיקר בגלל שהקול שלו לא מספיק חזק בשבילו, ויש לו גם בעיות שליטה על הנשימה שלו. לא היה נורא, אבל גם לא היה טוב במיוחד. ציון: 5.

ג'יי ג'יימס – הוא סבל מאותה הבעיה של ג'ק – השיר לא התאים לקול שלו, אבל לג'יי הייתה עוד בעיה – העיבוד, לטעמי לא עבד. התערובת הזאת של העיבוד הייתה שגוייה לחלוטין. ציון:5.

אנדריאה פאוסטיני – בשיר הזה הבנתי לראשונה משהו – אני לא ממש אוהב את הקול של אנדריאה. אני מכבד אותו, אבל לא אוהב אותו. הביצוע היה שינוי מרענן, אבל הוא לא היה כזה מדהים. ציון: 7.

לורן פלאט – ההופעה הראשונה של לורן שהקול שלה בגד בה. לא מפתיע כי, לטעמי, השיר לא התאים לה. היו לא מעט בעיות בביצוע הקולי שלה, אבל בסופו של דבר הביצוע שלה יצא בסדר. ציון: 7.

פול אקיסטר – לטעמי הביצוע לא היה מרשים במיוחד. לא רק זה...אני בקושי שמעתי אותו מתחת למוזיקה הרועשת של השיר, כשהיא נוגנה בשיא העוצמה. הבעיה היא שזה היה לאורך רוב השיר. ציון: 6.

"רק הצעירים" – סחטיין על הכוריאוגרפיה. אפילו סחטיין על הביצוע הקולי. הם אשכרה נשמעו טוב. הבעיה...הם גם נשמעו מיושנים מדי. ציון: 7.

סטריאו קיקס – ההרמוניות היו מעולות. הסולואים היו... קצת מביכים. אין לי מושג ממה השופטים התלהבו כל כך. ציון: 4.

סטיבי ריצ'י – וואו בואו הנה סטיבי נשמע לא רע בשיר. האם זה ייתכן? האם סטיבי באמת מסוגל לשיר? הביצוע הקולי הכי מוצלח שלו עד כה בתוכנית. ציון: 7.

מי לדעתי צריך ללכת הביתה הערב, ממה שראינו? סטריאו קיקס. הגיע הזמן. לצערי לא נראה לי שזה ייקרה הערב. אולי בהדחה השנייה של השבוע. אני חושש שזה הולך להיות עוד אחד מהבנים של מל. כנראה ג'ק.

זה אכן היה ג'ק.

תוצאות:
הבוטום2 הפעם היה מורכב מסטריאו קיקס(מפתיע!...NOT) ולולה(מה? למה??? כל כך לא הגיע לה!). טוב כנראה זה אומר שהסיכוי שלה לשרוד ירד פלאים בהתחשב במי שנגדה ובזה שסיימון לא ייתן להם ללכת. נו, אולי מלאני תפתיע...

בהופעות ההצלה, לטעמי, לולה הייתה הרבה יותר טובה מהבלגן "סטריאו קיקס", למרות השיר המאוס שהיא בחרה לשיר.

מי צריך ללכת? סטריאו קיקס. ברור! הגיע הזמן שלהם לעוף! לצערי זה הגיע לדד-לוק ולולה מצאה את עצמה בחוץ.
מלאני וסיימון הפתיעו בבחירות שלהם, אבל משהו אומר לי שסיימון ידע מראש שבדד-לוק יצילו את סטריאו-קיקס ובגלל זה הוא "שלח אותם הביתה" ולא את לולה. אין מצב שהוא היה נותן להם ללכת. הם יצירה שלו.

מאכזב!!!

snirf

Active member
Halloween week
הופעות+תוצאות

וול היו הפקות מרשימות בדיוק כמו שהובטח באקסטרה פקטור, כמה הערות:
ההופעה המביכה של השבוע- אנדריאה. כן, לא סטיבי ריצ'י...מה עבר להלB בראש שצבעה אותו בזהב? גם בחירת השיר וכל מה שהלך שם...פלא שסיימון התקשה להפסיק לצחוק?

היה די צפוי לצערי שג'ק יודח בסוף הערב...עם בחירת השיר הזאת חשבתי שמלB כנראה מתנקמת בו על שבוע שעבר ובכוונה הכשילה אותו, אבל לאור שאר ההופעות של המתמודדים שלה-אני לא לגמריי בטוח. מה שכן חבל לי שהוא הודח, כי הוא היה פייבוריט שלי...אבל זה היה מתבקש ומוצדק לאור ההופעה שלו
(רציתי גם שמישהו יבצע את bleeding love אבל זה היה חלש)
אני מאוד מקווה שהסתיימו ההדחות הכפולות, די!!
רק אני מופתע שסטריאו קיקס מגיעים לבוטום2 פעם אחר פעם? תמיד יש רושם שיש להם קהל מעריצים רב, אז איך זה לא מתבטא בקולות?
ושוב הם ניצלים...לא מפתיע, אם כי כן הופתעתי שסיימון הצביע דווקא להשאיר את לולה לאור הסינג-אוף שלה.
ההופעה המוצלחת של השבוע: לורן פלאט. הביצוע הקולי שלה "ישב" ממש טוב עם השיר הזה. היא צריכה עוד להשתחרר, אבל בסה"כ הייתה הופעה ממש טובה! (והיא עשתה סרט מ-2 תנועות ריקוד בלחץ? היא בת 16 לא 40!
)

OVERS
בן- זה היה טוב
אם כי לא התלהבתי מבחירת השיר ומהכיוון הרוקיסטי...אבל העיקר שהוא השתחרר ושהשופטים היו מרוצים.
פלור- תותחית
איזו הפקה מרשימה! אם כי אני מסכים שניתן דגש רב יותר על הכוריאוגרפיה מאשר על השירה, אבל גם כשהיא שרה-היא עשתה זאת טוב.
ג'יי ג'יימס- החלק הקצבי היה די מוזר, אבל למרות זאת אהבתי. אני חושב שהוא מתפתח יפה בתוכנית
סטיבי ריצ'י- היו חלקים שהוא באמת נשמע טוב, שריל הכי חמודה שהיא מפרגנת לו...ואהבתי את כל ההפקה מסביב

GIRLS
לורן- כמו שכתבתי לעיל, ההופעה המוצלחת של השבוע
הביצוע הקולי שלה היה טוב, היא רק צריכה להשתחרר יותר
לולה-זה התחיל טוב, וכשהיא התחילה לרקוד זה היה מוזר...אבל נראה לי שזה די התחבר עם מילות השיר crazy אז...

BOYS
אנדריאה- הופעה מביכה, לא מאמין שהיא אשכרה צבעה אותו בזהב. בחירת השיר הייתה מיושנת למדיי, מתאים לסטיבי לשיר את זה...
ג'ק- רציתי שמישהו ישיר את bleeding love העונה אבל הביצוע שלו היה חלש לצערי. שוב, חבל לי שהוא הודח אבל זה היה צפוי...

GROUPS
OTY- זה היה טוב, לא "עפתי" על זה כמו כל השופטים אבל אהבתי את רוח ההלוואין שהייתה בהופעה שלהם.
סטריאו קיקס- בסרטון המקדים היה רושם שהם באמת הולכים לרקוד ולעשות כוריאוגרפיה אבל היו בקושי שני צעדים, ואני חושב שזה חבל...כי זה בהחלט יכול להוסיף. הביצוע היה טוב
הגיע הזמן שישמעו את כל השמינייה ולא רק את "הסולן"

snirf

Active member
ומשום מה שכחתי את פול-

מממ היה ניכר עליו שהוא עושה משהו בעל כורחו, חבל גם שהוא הוצג בסרטון כאחד שמתלונן על הכול

הביצוע הקולי היה טוב, אבל ההופעה עצמה הייתה די מוזרה...שוב-לא ברור מה עבר על מלB השבוע

למעלה