הופעות+תוצאות
בן- היה ממש טוב, השיר הזה ממש היה בול על הקול שלו, הוא גם סוף כל סוף נתן את כל כולו גם בהופעה, אחד הטובים של הערב לפי דעתי.
לולה- הרבה יותר טוב משבוע שעבר, היא עדיין לא כל כך עקבית לפי דעתי, ההתחלה השקטה הייתה ממש טובה חבל שזה לא היה ככה כל השיר
כי ברגע שהתחיל הקצב היא זייפה קצת, סך הכל בסדר אבל לא נפלתי.
פלור- ההפקה הייתה מדהימה והריקודים שלה וואו, מבחינה קולית היה בסדר, לא משהו מיוחד, גם אני מבינה שקשה לשיר ולרקוד ביחד
אז כל הכבוד לה,סך הכל נהניתי. אני בשוק שהיא רק בת 27, הייתי בטוחה שהיא יותר.
ג'ק- אני חושבת שמל בי הרסה אותו עם בחירות השירים ההזויות שהיא בחרה לו, השיר הזה ממש לא התאים לו, הוא ניסה אבל זה לא עבד לדעתי
הוא נשמע לא טוב לאורך כל השיר ואוי הקטע עם הבחורה שמוצצת ממנו דם WTF??
פירוש מילולי מידי של המילים של השיר חח.
ג'יי- טוב זאת ללא ספק הייתה גרסה מוזרה לשיר, ההתחלה הייתה משעממת מידי ובחלק השני הקטע הקצבי לא עבד לי, הוא היה צריך לבחור לפי דעתי לעשות או
את הגרסה השקטה או הקצבית השילוב היה מוזר, מבחינה קולית הוא היה בסדר גמור פשוט לא אהבתי את העיבוד של השיר.
אנדראה- סוף כל סוף בחרו לו שיר לא של דיווה וזה היה נחמד לראות, רק חבל שעשו ממנו צחוק עם כל הזהב הזה והריקודים
זה פשוט לא הוא וחבל שמנסים לשנות אותו, סך הכל היה ביצוע טוב מאוד ואחלה בחירת שיר
לורן- מסכנה כמה היא לחוצה, אפשר להבין מה תקעו לה את השיר הזה? אני לא אוהבת אותו, היא עשתה איתו את הכי טוב שיכלה
אני רוצה כבר שתחזור לגרסאות המקוריות שהיא עשתה לשירים בזה היא הייתה מעולה, רואים שהיא לא הרגישה נוח.
פול- שוב מה הקשר בינו לבין השיר שבחרו לו, מל בי בכוונה הורסת למתמודדים שלה? קשה לשכנע בהופעה כשאתה לא אוהב את השיר,
אני לא מבינה למה הכריחו אותו לשיר שיר שהוא לא מתחבר,למרות זאת הוא נשמע מעולה, למרות שהשיר הזה לא משהו בכלל,
אני לא חושבת שהוא שחצן אבל הוציאו אותו קצת לא טוב בקטע וידיאו, מקווה שמל תבחר לו שירים יותר טובים בהמשך.
אונלי דה יאנג- אני לא מכירה את המקור אז אני לא יודעת להשוות, זה היה חמוד אולי חמוד מידי, קצת נשמע כמו שיר לילדים, יותר טוב משבוע שעבר אבל לא נפלתי.
סטריאו קיקס- טוב שיר של להקת בנים אז הם חייבים להצליח לא? היה בסדר סך הכל, חלק מהסולואים לא היו משהו, ביחד הם נשמעו סבבה,
היחיד שצריך לשיר סולואים זה ג'יימס כי יש לו את הקול הכי טוב שם.
סטיבי- טוב שהוא לא חלם לשיר את השיר הזה כל חייו
, אוי הקטע עם קלואי, מסכן הוא נראה כזה תמים, לזכותו יאמר שהוא באמת משתדל,
למען האמת אני חושבת שזאת הייתה ההופעה הכי טובה שלו עד עכשיו, הקטע שהוא עלה לתו הגבוה באופן מפתיע עבד לו, עדיין הוא הכי פחות טוב שם מכולם.
וכדי להתנקות מהגרסה שלו הלכתי לשמוע את הגרסה הזאת
http://www.youtube.com/watch?v=QOlwi8YbB88
טוב ולתוצאות- באופן לא מפתיע, אחרי שמל בי הרסה לו לא הופתעתי שג'ק הודח.
הייתי קצת מופתעת לראות את סטריאו קיקס שוב בבוטום חשבתי שהם תפסו מומנטום, את לולה לא הופתעתי כי היא לא עקבית.
הפתיע אותי שסיימון בחר להציל את לולה, לא יודעת אם הגיע לה ללכת כבר עכשיו היה לה עוד פוטנציאל להשתפר לפי דעתי, קצת חבל.