X Factor UK - הופעות חיות שבוע 5

limors2

Active member
הופעות

או הופעה- פלר

זה לא נתפס בעיני שמישהי שהייתה לגמרי bleh ומתמודדת שהרצתי הפכה לפייבוריטית שלי. היא פשוט מדהימה
ברור שלא הזמרת הכי טובה בתחרות, אבל זמרת מעולה ופרפורמרית אדירה, גם כשהיא רק עומדת ושרה

אז אנדראה יזכה, אבל אני ממש מקווה שהיא תגיע יותר ויותר גבוה, אפילו למקום השני

snirf

Active member
חלום שהיא תגיע לגמר

ויותר חשוב-שהיא תצליח בתעשייה...כי מגיע לה והיא מוכשרת

limors2

Active member
תוצאות

פול VS. ג'יי? באמת?

והקטע שאני עדיין שמחה שסטיבי עובר, אני ממש אוהבת אותו

&nbsp
מעבר לדד לוק, ופול הולך הביתה. וממש שבור

&nbsp
&nbsp
ומה לעזאזל עובר על השיער של הארי מוואן דיירקשן?

danlevin1

New member

אחד הזמרים הטובים ביותר בתחרות עף

וסטיבי עדיין פה

הקהל הבריטי פשוט הזוי, בוטם 2 בכלל לא מוצדק והדחה שערורייתית
עשו לפול רצח אופי
מקווה שלפחות יהיה צדק ובן לוקח את התחרות אבל
לא בונה על הקהל הבריטי

is00

New member
האקס פקטור הוא לא...

תחרות למציאת הקול הטוב ביותר.

בגלל זה הוא גם מצליח למצוא כוכבים. שם צריך את כל החבילה ולא רק חלק ממנה כדי לנצח. לפול היה קול טוב, אבל שום דבר אחר מעבר לזה, לדעתי. בגלל זה היה צפוי שהוא לא ישרוד בתכנית יותר מדי. ולגבי סטיבי...כבר מזמן כתבתי פה שהוא הולך להישאר הרבה יותר זמן ממה שרובכם חושבים אם יש דבר אחד שהבריטים לא מוותרים עליו בקלות זה ה"JOKES ACTS" שלהם.

הדרך היחידה למנוע ממקרים כאלה של זמרים טובים שמודחים על חשבון "JOKE ACT" הוא לא להביא כאלה אקטים לתכניות החיות. בעיקר כאלה עם אישיות...כובשת. והדרך היחידה שדבר כזה ייקרה היא...שאחד כזה ,אם לא ינצח בתכנית, שיגיע ל-TOP2. למה? כי זה יהרוס כל שביב של אמינות שנשאר לתכנית. איפשהו עמוק בלב אני מקווה שסטיבי ייכנס ל- TOP3 השנה, כדי להביא את השטות הזאת לסופה.

אגב אמרת שלטעמך ג'יי ופול לא היו צריכים להיות בבוטום השבוע... אז מי לדעתך כן היה צריך להיות בו?

danlevin1

New member

חולק עליך, לפול אקיסטר יש את האקס פקטור, אנדריאה הוא המועמד המוביל לניצחון הרי
אז אם פול היה בעונה בלי אנדריאה הוא היה יכול להתמודד על ניצחון וגם המנחה אמר שבכל עונה
אחרת הוא היה מגיע לסוף
הוא הודח כי עשו לו רצח אופי ,זה הסיבה היחידה
ומהאזנה נוספת לג'יי כן הגיע בוטם 2 וגם בסינג אוף הוא היה חלש , השני שהיה צריך להיות שם זה כמובן סטיבי אין בכלל מה לדבר
אבל מסכים איתך שהבריטים אוהבים JOKE ACTS וחבל שזה על חשבון מתמודדים מעולים

is00

New member
ומה לדעתך האקס פקטור שלו?
אפשרי

של פול הכוונה.
&nbsp
אפרופו אנדריאה... אני לא חושב שיש לו שום דבר מעבר לקול שלו. בדיוק כמו פול. מה שמשחק לטובתו זה שהוא איטלקי והאישיות שלו.
&nbsp
אה, ואני עדיין מהמר שאנדריאה לא ינצח. יותר מזה... אני מהמר שהוא לא יגיע לגמר.

danlevin1

New member

למה אין להם את האקס פקטור? כי הם לא חתיכים?
דווקא הקול המעולה לעומת המראה הוא האקס פקטור פה

חתיכת הימור לקחת פה, לא נראה לי קיים סיכוי אפילו קלוש
שהוא לא יגיע לגמר , הסיכויים שזה יקרה זה שווה לסיכויים של סטיבי
לנצח את התחרות

is00

New member
מראה חיצוני זה לא אקס פקטור.

זה עוזר להתקדם בתחרות בתכניות החיות(למתמודדים הזכרים), אבל לא לנצח בתכנית.
&nbsp
מה כן נחשב אקס פקטור לטעמי? פלר היא הדוגמא הכי טובה לזה. זה לא בזכות הקול שלה, אלא בזכות זה שהיא פרפורמרית בחסד והאישיות שלה לא מזיקה. ללורן, לדוגמא, גם יש אקס פקטור, אבל לא כזה שיעזור לה לנצח העונה. אצלה זאת האישיות הנעימה שלה, הביטחון העצמי שלה וגם הגיל שלה.
לפול לא היה שום דבר כזה.

danlevin1

New member
הגדרה

זאת הגדרה שלך לאקס פקטור , לגיטימי
כל אחד איך שהוא רואה את זה
פול לא הודח בגלל שאין לו את האקס פקטור או שאין לו את מה שצריך להצליח
הוא הודח בגלל כל מיני סיבות : שר ראשון בערב, עשו לו רצח אופי שבוע שעבר, שאננות וכו'

snirf

Active member
מסכים לגמריי

רק בגלל הצורה שההפקה בחרה להציג אותו הוא הודח

והוא כן יודע להופיע...לא יודע מה השופטים רצו ממנו כל פעם

is00

New member
הופעות ותוצאות.

הופעות:

פול אקיסטר – קריוקי מדי לטעמי וגם הקול שלו שוב לא ממש התאים לשיר. פול ממשיך לא להרשים. יש לו קול טוב, אבל לא לשיר הזה. ציון: 6.

ג'יי ג'יימס – הוא סבל מאותה הבעיה של פול – השיר לא התאים לו, אבל היתרון של ג'יי היה שהעיבוד שלו היה מקורי ולא קריוקי. ציון:6.

לורן פלאט – למייקל ג'קסון יש שירים הרבה יותר מוצלחים שיכלו להתאים ללורן.
השיר הזה, לטעמי, לא עשה לה טוב. היו כמה בעיות בביצוע הקולי שלה. בעיקר בתווים הגבוהים שלצערי היו צורמים מדי(אולי זה קשור בכך שהיא הייתה חולה השבוע, ממה שקראתי). חוץ מזה הביצוע, שוב, היה קריוקי מדי. אני מתגעגע ללורן של 3 השבועות הראשונים של ההופעות החיות.
אני אאלץ להחמיר איתה הפעם. ציון: 4.

"רק הצעירים" – הם חזרו למשחק! זה היה מעולה, לטעמי. נכון הם משדרים VIVE מאוד שנות ה- 80 שאולי נשמע קצת מיושן, אבל זה עובד טוב בשבילם..אני מאוד נהניתי. ציון: 10.

בן היינאו –
לרגע לא זיהיתי אותו בלי הזקן. הביצוע, לצערי, לא ממש הרשים. ב-30 השניות הראשונות של האקפלה הוא לא נשמע טוב במיוחד. עדיף לו אולי לא לשיר אקפלה בעתיד או אקוסטית, כי הקול שלו כנראה לא מספיק מוצלח. ציון: 5.

סטיבי ריצ'י –
די סטיבי פשוט לא נורמאלי. עדיין משעשע לראות אותו, אבל די – מיצינו. אחרי שבוע שעבר קיוויתי שלפחות הוא יתחיל להישמע קצת יותר טוב כשהוא שר, אבל זה לא קרה. ציון: 4.

סטריאו קיקס – בחירת שיר מצוינת וזה עבד מצוין בשבילם. גם נראה לי שהם החליטו לעשות ניסויים בשיר הזה ולהתחיל לחפש את הזמרים הכי מוצלחים בלהקה בשביל סולואים. ההופעה הכי טובה שלהם עד כה. ציון: 9.

פלר איסט – ביצוע מעולה של פלר. הקול שלה עדיין לא הכי טוב וברור שיש לה בעיות עם התווים הגבוהים, אבל זה היה ביצוע מעולה שלה בסופו של דבר והיא ממשיכה להוכיח שהיא האקט הכי מעניין בתחרות. ציון: 10.

אנדריאה פאוסטיני – יש משהו בקול של אנדריאה שפשוט ממש מפריע לי. הדבר הזה הוא גם הדבר שגורם לי לחשוב שאנדריאה לא מתאים להיות recording artist אלא יתאים יותר למיוזיקלס, אופרה והצגות תיאטרון. ציון: 7.

מי לדעתי צריך ללכת הביתה הערב, ממה שראינו? סטיבי ופול. את לורן אני לא מכניס לפה, בגלל שאני עדיין מאמין בה, למרות שלטעמי הייתה לה את ההופעה הכי חלשה של הערב.

תוצאות:
הבוטום2 הפעם היה מורכב מפול וג'יי. לטעמי זה היה בוטום2 צפוי. כבר לפני כמה שבועות הימרתי שפול יימצא את עצמו במעמד הזה בקרוב. כך גם לגבי ג'יי.

הופעות ההצלה לשם שינוי היו מוצלחות. אולי של פול הייתה קצת יותר טובה, אבל נראה לי שזה בגלל שיש לי משהו נגד הקול המאנפף של ג'יי.
מי צריך ללכת? אני אעדיף שזה יהיה ג'יי, אבל נראה לי שזה יהיה פול. זה הגיע לדד-לוק ופול הודח על ידי המצביעים. צפוי מאוד.

danlevin1

New member

ואו , כל כך לא מסכים איתך
בן היינאו - ציון 10 , הקול שלו כנראה לא מספיק מוצלח.??? יש לו את אחד הקולות הכי חזקים בתחרות ביחד עם אנדריאה , ביצוע פשוט מעולה, לקח סיכון שהשתלם
אנדריאה - ציון 10 , אם אפשר גם 11 , סוף סוף לא שר שירי דיווה מרגיזים והופעה קולית פשוט מרהיבה , תענוג לשמוע אותו כך
פול אקיסטר - ציון 8 - הוא משוחרר, נהנה על הבמה וכמו כל שבוע נותן ביצועים קוליים נהדרים
אונלי דה יונג - ציון 8 - הופעה כיפית ומגניבה, יגיעו איזה מקום 6-7
פלור איסט - ציון 7 שיפרה את דעתי לגביה שהיא לא מחזיקה קולית שירים אבל חבל שהיא ויתרה על הראפ שוב פעם
סטריאו קיקס - ציון 7 , ההופעה השנייה הכי טובה שלהם אחרי LET IT BE
לורן בלאט - ציון 6 - היא באמת קצת ירדה ברמה אבל היא שרה טוב מאוד הפעם
ג'יי ג'יימס - ציון 3 - ניכר שהוא חולה
סטיבי - ציון 3 על קול , 10 על הופעה ועדיין צריך ללכת

וכמו שאמרתי פול מודח לא בצדק

Hadar07

New member
הופעות+ תוצאות

קודם כל מה הקטע של הנושא המשותף? כאילו אין מספיק שירים לכל אומן בפני עצמו שצריך לחלק את זה?
אני יודעת שעשו את זה כבר בעבר אבל עדיין מוזר לי.
ולהופעות עצמן:

פול- נראה שהוא נהנה בהופעה פעם ראשונה שהוא מחייך, הופעה קולית טובה, עדיין לא יודעת אם בחירת השיר הכי התאימה לו
אבל הוא ביצע את זה בצורה טובה גם מבחינת ההופעה ומגניב שהוא דיבר עם אדם בסקייפ.

ג'יי- טוב שמעו שהוא חולה וכמו שמל אמרה זה היה קצת לא נוח לצפות בו, הוא עשה את מה שהוא יכל אבל, אין לי יותר מידי מה להגיד לגבי זה.

לורן- זה היה חמוד אבל שוב לא משהו מיוחד, היו לה גם כמה זיופים, חבל שהיא עזבה את הגרסאות המקוריות שהיא עשתה בהתחלה זה מה שעשה
אותה מיוחדת, טוב מסתבר שהיא גם הייתה חולה אז קצת נסלח לה אבל עדיין אני מצפה ממנה ליותר במיוחד בשלב הזה של התחרות.

אונלי דה יאנג- לואי והפיאה על הסקטים
טוב נראה לי שהם מצאו את היעוד שלהם בתור להקה שתשיר שירים לילדים, זה נראה הסגנון
שהם הולכים עליו, הופעות חמודות וילדותיות כאלה, הביצוע היה בסדר, חוץ מהבלונדינית שהיו לה כמה זיופים.

בן- הוא לקח סיכון עם ההתחלה באקפלה, לדעתי זה היה קצת ארוך מידי הוא היה צריך לשיר רק חלק קטן כי הביצוע השתפר מאוד ברגע
שהמוזיקה נכנסה, את ההתחלה פחות אהבתי אבל עדיין הוא נשמע מעולה וזה אחד השירים האהובים עליי של מייקל ג'קסון אז אחלה בחירה.

סטיבי- טוב לא הפסקתי לצחוק במשך כל השיר, ההתחלה עם סטיבי כפול 4 הייתה יותר מידי בשבילי
טוב זה באמת היה נוראי.

סטריאו קיקס- האמת שזה אחד השירים שאני פחות אוהבת של מייקל, הם נשמעו סבבה סך הכל, עדיין אני אומרת שג'יימס שר את
הסולואים הכי יפה שם, כל הכבוד על זה שהם הצליחו להמשיך לשיר כשאיזה משוגע עלה על הבמה
מה אין שמירה שם? זה היה הזוי.

פלר- זה היה ביצוע טוב סך הכל אבל לפי דעתי הקול שלה לא כזה מיוחד ובולט היא עושה את הראפ טוב והיא פרפורמרית מעולה
אבל הקול שלה סך הכל לא ייחודי ומספיק מעניין לפי דעתי, עדיין היא הייתה אחת הטובות של הערב.

אנדראה- שוב ביצוע טוב שלו, טוב שהוא התרחק קצת מהביצועי דיווה, סך הכל נהניתי.

ולתוצאות- מגניב שהם שרו שיר של טייק דאת כהופעה קבוצתית, היה נחמד סך הכל.
כל כך לא ציפיתי לראות את פול בבוטום 2, על ג'יי חשבתי שיכול להגיע לשם כי באמת היה לו
ביצוע חלש יחסית.
הביצוע של פול בסינג אוף היה מדהים, באמת אחד הטובים שלו, זה מה שקורה כשהוא בוחר את השיר שהוא רוצה לשיר ולא בוחרים לו.
הביצוע של ג'יי היה פחות טוב, חבל שזה הלך לדדלוק ואני בשוק שפול הודח על ידי הקהל, לא חשבתי שהוא יזכה אבל ציפיתי לראות אותו לפחות
בטופ 5 לא מודח במקום 9 וחבל שהוא לא הולך להשתתף גם בסיבוב הופעות שלהם, באמת לא הגיע לו,מאכזבים הבריטים שמשאירים מישהו
כמו סטיבי על פניו.

snirf

Active member
שבוע הזוי...דרמטי, מרושל ועם הדחה לא מוצדקת בעליל

הנה סיימון מתחיל להרוס את הבריטית עם סממנים אמריקאים...תהיתי מתי זה יקרה

זה התחיל משינוי הנושא של השבוע(בשבוע שעבר הודיעו שהנושא של השבוע יהיה דיסקו, פדיחות), הורגשה מעין קלות דעת בקרב השופטים ובכל מה שנוגע להופעות, הם קמו יותר מדי פעמים והתלהבו אובר על המידה, בחירות שירים חרושות למדיי (I'll be there ללורן? הבחירה הכי לייזית שיש...בכל תוכנית השיר נחרש
)
חיכיתי לנחמה מצד פלור וגם היא לא הגיעה...אומנם כן זה הגיוני וחכם שתתמקד בשירה, אבל...זה מה שכ"כ ייחודי בה-שהיא יודעת לתת הופעה הכוללת כוריאוגרפיה...די בטוח שגם בשבוע הבא סיימון "יקבע" אותה באותה משבצת עם הנושא של "ביג באנד"...
וכאילו לא די בכך- פול מודח ואף אחד לא בשוק!
מה?! דווקא בשלב הזה השופטים היו צריכים להיות דרמטיים...לואי יצא כ"כ פחדן ומטומטם, אני פשוט לא מאמין איך הוא ממשיך להיות שופט!
מה ז"א "אני מעדיף ליצור דד-לוק"? אתה צריך להיות מספיק מקצועי בשביל להכריע!
?
מה נסגר?! אחרי הצפייה הרגשתי אכזבה ועצבים...אני מאוד מקווה שהם יתאפסו על עצמם בשבוע הבא
(אני בספק-כי הנושא מעפן למדיי)

אוברייטד

*סטריאו קיקס- ממה השופטים התלהבו בדיוק, אפשר להבין?! בחירת שיר משמימה וחרושה, וכבר הייתה להם הופעה שכל אחד שר סולו-אז מה מלB אמרה "בדיוק לזה חיכיתי"?
ניכר שההפקה שוב חוזרת לפמפמם אותם בכוח
*לורן פלאט- שיר חרוש והיו יותר מדי זיופים...
*OTY- אומנם זה היה די טוב, אבל...צריכים לתת יותר במה לבנים בלהקה(וזה ניכר שהם טובים בשיר הזה), והייתה מוסיפה גם כוריאוגרפיה...למה "מפחדים" לתת להם לרקוד? עושה רושם שהם זורמים, וזה היה יכול להתאים בשיר הזה

מילה על פול וג'יי-
פול-אהבתי גם את הביצוע שלו בתוכנית וגם בסינגאוף, כ"כ הגיע לו להישאר לשלב יותר מתקדם...והכי לא פייר שהוא לא יהיה בסיבוב הופעות. פשוט מרגיז!

ג'יי- לא אהבתי את הדרמטיות מאחורי מה שקרה לו(כולל תחילת המופע שלו מאחורי הקלעים), אבל כן אהבתי את הגרסא שלו ל-the show must go, ואני בטוח שזה היה מוצלח יותר אילולא היה מאבד את הקול...

is00

New member
ולפני שבועיים היה אמור להיות נושא אחר.

היה אמור להיות שבוע "girls band VS boy band"
שינויי הנושא מתסכלים, אבל בכל השנים שאני רואה את הבריטית(4) זה קרה לא מעט.
&nbsp
ואגב הבריטית אף פעם ולעולם לא תהיה כמו האמריקאית - בבריטית חושבים יותר על המתמודדים ולא על השופטים.
&nbsp
ולגבי פול... אין לי מושג מה כל כך התלהבתם ממנו העונה.
&nbsp
&nbsp

למעלה