הופעות+ תוצאות
קודם כל מה הקטע של הנושא המשותף? כאילו אין מספיק שירים לכל אומן בפני עצמו שצריך לחלק את זה?
אני יודעת שעשו את זה כבר בעבר אבל עדיין מוזר לי.
ולהופעות עצמן:
פול- נראה שהוא נהנה בהופעה פעם ראשונה שהוא מחייך, הופעה קולית טובה, עדיין לא יודעת אם בחירת השיר הכי התאימה לו
אבל הוא ביצע את זה בצורה טובה גם מבחינת ההופעה ומגניב שהוא דיבר עם אדם בסקייפ.
ג'יי- טוב שמעו שהוא חולה וכמו שמל אמרה זה היה קצת לא נוח לצפות בו, הוא עשה את מה שהוא יכל אבל, אין לי יותר מידי מה להגיד לגבי זה.
לורן- זה היה חמוד אבל שוב לא משהו מיוחד, היו לה גם כמה זיופים, חבל שהיא עזבה את הגרסאות המקוריות שהיא עשתה בהתחלה זה מה שעשה
אותה מיוחדת, טוב מסתבר שהיא גם הייתה חולה אז קצת נסלח לה אבל עדיין אני מצפה ממנה ליותר במיוחד בשלב הזה של התחרות.
אונלי דה יאנג- לואי והפיאה על הסקטים
טוב נראה לי שהם מצאו את היעוד שלהם בתור להקה שתשיר שירים לילדים, זה נראה הסגנון
שהם הולכים עליו, הופעות חמודות וילדותיות כאלה, הביצוע היה בסדר, חוץ מהבלונדינית שהיו לה כמה זיופים.
בן- הוא לקח סיכון עם ההתחלה באקפלה, לדעתי זה היה קצת ארוך מידי הוא היה צריך לשיר רק חלק קטן כי הביצוע השתפר מאוד ברגע
שהמוזיקה נכנסה, את ההתחלה פחות אהבתי אבל עדיין הוא נשמע מעולה וזה אחד השירים האהובים עליי של מייקל ג'קסון אז אחלה בחירה.
סטיבי- טוב לא הפסקתי לצחוק במשך כל השיר, ההתחלה עם סטיבי כפול 4 הייתה יותר מידי בשבילי
טוב זה באמת היה נוראי.
סטריאו קיקס- האמת שזה אחד השירים שאני פחות אוהבת של מייקל, הם נשמעו סבבה סך הכל, עדיין אני אומרת שג'יימס שר את
הסולואים הכי יפה שם, כל הכבוד על זה שהם הצליחו להמשיך לשיר כשאיזה משוגע עלה על הבמה
מה אין שמירה שם? זה היה הזוי.
פלר- זה היה ביצוע טוב סך הכל אבל לפי דעתי הקול שלה לא כזה מיוחד ובולט היא עושה את הראפ טוב והיא פרפורמרית מעולה
אבל הקול שלה סך הכל לא ייחודי ומספיק מעניין לפי דעתי, עדיין היא הייתה אחת הטובות של הערב.
אנדראה- שוב ביצוע טוב שלו, טוב שהוא התרחק קצת מהביצועי דיווה, סך הכל נהניתי.
ולתוצאות- מגניב שהם שרו שיר של טייק דאת כהופעה קבוצתית, היה נחמד סך הכל.
כל כך לא ציפיתי לראות את פול בבוטום 2, על ג'יי חשבתי שיכול להגיע לשם כי באמת היה לו
ביצוע חלש יחסית.
הביצוע של פול בסינג אוף היה מדהים, באמת אחד הטובים שלו, זה מה שקורה כשהוא בוחר את השיר שהוא רוצה לשיר ולא בוחרים לו.
הביצוע של ג'יי היה פחות טוב, חבל שזה הלך לדדלוק ואני בשוק שפול הודח על ידי הקהל, לא חשבתי שהוא יזכה אבל ציפיתי לראות אותו לפחות
בטופ 5 לא מודח במקום 9 וחבל שהוא לא הולך להשתתף גם בסיבוב הופעות שלהם, באמת לא הגיע לו,מאכזבים הבריטים שמשאירים מישהו
כמו סטיבי על פניו.