X Factor UK - טופ 5

is00

New member
The X Factor UK : טופ5 - רבע הגמר.

הפעם אני פותח את זה מוקדם - אפילו לפני שהתכנית עצמה התחילה - כדי שהצופים שלה בפורום לא יוכלו להגיד שהם לא הגיבו, כי הם כבר שכחו מה היה.

תהנו.

snirf

Active member
לא התאפקתי וראיתי את ההופעות של פלור ביוטוב

וכרגיל-היא לא מאכזבת

אהבתי שהיא ביצעה גם שיר קצבי וגם שיר מרגש.
הקצבי היה מוצלח, ואהבתי גם את המרגש...שהיא ביצעה שיר שאני מאוד אוהב- if I've got you של אלישה קיז. היא נתנה ביצוע ווקאלי מאוד טוב לטעמי
רק עיצבן אותי שאף אחד מהשופטים לא עמד (או לפחות סיימון!)

&nbsp
אין ביוטוב את ביקורות השופטים, מעניין אותי לדעת מה מלB ושריל חשבו על ההופעות כי הן לא עמדו באף אחת מהן...אתאפק עד לצפייה בתוכניות המלאות-בסופ"ש

limors2

Active member
תוצאות

אני ממש ממש שמחה שפלר ממשיכה לעבור מבלי להגיע לבוטום, יש לי תקוות לגמר

&nbsp
הגיע הזמן שסטריאו קיקס יעופו. הם בסדר, אבל אף פעם לא מעולים במיוחד. ההופעות הכי טובות שלהם הן באמת בשלב האולי הדחה.
&nbsp
המצב העתידי האופטימלי מבחינתי- לורן/בן הולכים הביתה, הגמר בין אנדראה לפלר והיא לוקחת
אין לה הופעות לא טובות. אף פעם. פשוט מעולה

&nbsp
&nbsp
וסתם קטע משעשע- בלילה חלמתי שראיתי את ההופעה של אלה בתוכנית התוצאות, והיא ממש נלחצה וכמעט הקיאה- כל ההופעה היא עשתה קולות קולניים של כמעט הקאה. בבוקר גיליתי שבמהלך הלילה אחותי הקיאה הרבה, מסתבר שלא התעוררתי מזה אבל כן שילבתי את הקולות בחלום

danlevin1

New member

אז רביעיית גמר לא רעה בסך הכל , שיפור גדול מהשנה שעברה
- פלור : פרפורמרית מצוינת ומגניבה עם קול בינוני
אנדריאה - זמר מעולה ששר שירי דיווה מאוסים כל שבוע
לורן - פוטנציאל לעתיד, עוד צעירה מדי
בן - זמר מצוין , ורסטילי, LIKEABLE - בקיצור הזוכה שלי
הגמר צריך להיות אנדריאה מקום שלישי, פלור מקום 2 , בן מקום ראשון!!

snirf

Active member
אני אוהב את סדר הגמר שלך

אם פלור לא זוכה-גם בן מבחינתי זוכה ראוי.
אבל שוב...מתקשה להאמין שהצפוי ביותר לא יקרה-שאנדריאה יזכה

is00

New member
2 שירים per אקט והדחה.

הופעות:

סיבוב 1: בחירת "מנטורים אורחים" –

בן היינאו –
. זה היה ביצוע צורם מדי לטעמי ומאוד קריוקי, לטעמי. התווים הגבוהים שלו היו בעיקר צורמים. חוץ מזה הגעתי למסקנה שגם את הקול של בן אני לא אוהב. נו לפחות הוא ביצע שיר רוק לשם שינוי. ציון: 3.

לורן פלאט – הבתים של השיר שהיו בסולם נמוך יחסית ללורן לא נשמעו טוב, לטעמי. בפזמון, כשהסולם עלה – היא הייתה הרבה יותר טובה, אבל אני חושב שהיה אפשר להרגיש שהיא מתאוששת ממשהו, בעיקר במעברים שלה מהפזמון לבתים ובעיקר בבית השני כי היא מאוד זייפה בו. ציון: 6.

סטריאו קיקס – השיר שנבחר להם על ידי טוליסה ממש לא עבד להם. בעיקר בסולואים שלהם. נראה לי שהבעיה העיקרית הייתה שאף אחד מהקולות של חברי הלהקה לא החמיא לשיר. ההרמוניות היו טובות, אבל השאר...
ציון: 5.

פלר איסט – מה יהיה? מתי היא תחזור לשירים שמשלבים ראפ? אין מה לעשות הקול שלה לא מספיק טוב והשיר הזה שנבחר לה מאוד הבליט את זה. לטעמי זאת הייתה הופעה חלשה של פלר. ציון: 4.

אנדריאה פאוסטיני – עוד ביצוע לא ממש מוצלח של אנדריאה. עוד בחירה תמוהה של שיר על ידי "המנטור האורח". כזה ביצוע חיוור יחסית למקור. ציון: 5.

מי המצטיין של הסיבוב לטעמי? לורן... בקושי.

סיבוב 2: בחירת הצופים

לורן פלאט – זה...היה...כמעט מושלם. כשראיתי לראשונה שזה השיר שנבחר לה הייתי מלא ציפייה, כי ידעתי שזה שיר שיתאים לה בול. היו לה כמה בעיות בביצוע, כשחלק מהתווים היו מקוטעים, אבל ברור לגמרי שזה בגלל שהיא מתאוששת ממחלה. הביצוע הקולי שלה היה פשוט...crystal clear ונהניתי ממנו מאוד. מקווה מאוד שזה השיר שיציל אותה מהבוטום השבוע. ציון: 9.

בן היינאו – חוץ מהקול של בן שממשיך להטריד אותי זה היה ביצוע טוב שלו, סה"כ. הרבה יותר מוצלח מהביצוע הראשון שלו זה בטוח. ציון: 7.

סטריאו קיקס – שיפור עצום מהשיר הראשון שלהם. בעיקר בגלל שהוא התאים להם ולקולות שלהם בסולואים וגם בהרמוניות, להבדיל מהשיר הקודם. הבעיה היחידה שלי היא שמיחזרו להם שיר שהם כבר שרו וחבל. ציון: 8.

פלר איסט – הבנתי מה הבעיה אצל פלר! ולא אני לא מדבר על זה שאין כבר ראפ בביצועים האחרונים שלה. והדבר הזה הוא בדיוק מה שמל הזכירה בביקורת שלה – המנעד הקולי המוגבל שלה. קשה לה מאוד עם התווים הגבוהים וזאת הסיבה שהיא צריכה להשתמש יותר בראפ מבשירה, לדעתי. ציון: 7.

אנדריאה פאוסטיני –
. בהתחלה לא קלטתי שהוא שר באיטלקית. זה לקח לי כמה שניות לקלוט את זה . הביצוע היה מוצלח יותר, בהרבה, מהביצוע הראשון שלו, אבל חבל לי ששוב הפילו עליו שיר של דיווה. מצד שני...מהתוכניות עד כה זה כנראה הצד החזק היחיד של אנדריאה. ציון: 7.

מי המצטיין של הסיבוב השני? לורן, כשסטריאו קיקס צמודים אליה

מי לדעתי צריך ללכת הביתה הערב אחרי מה שראינו? בן, אבל אני אעדיף שאלו יהיו הבלגן ששמו – סטריאו קיקס, למרות שהם היו 2 מהטובים ביותר בסיבוב השני.

תוצאות:

היה טוב לראות את אלה שוב בתכנית. כבר מהעונה שלה הימרתי עליה כה"הדבר האמיתי" של העונה שלה. בואו נראה איך זה יתפתח בעתיד.

ולעניינינו... לצערי הבוטום2 שהיה מורכב מסטריאו קיקס ולורן לא ממש הפתיע אותי. ללורן לגמרי לא הגיע להיות שם אחרי הערב הקודם שלה, אבל כנראה זאת הבעיה כשנותנים לך את הכבוד להיות בתחילת הערב, ככה שעד סוף התכנית כבר שוכחים אותך וגם כשבשלב הזה הפופולאריות משחקת תפקיד חשוב אצל המצביעים - הרבה יותר מה...כישרון. חוץ מזה נראה לי שלורן בעצמה לא הייתה מופתעת מזה וציפתה לזה. ראו את זה כבר כשהיא חיכתה לתוצאות.

ההופעות עצמן... לטעמי לורן הייתה יותר מוצלחת מסטריאו קיקס, שהתחילו חלש אבל השתפרו מאוד לקראת האמצע. רק חבל שגם היא וגם להקת הבנים מיחזרו שיר שהם ביצעו בעבר. מי צריך להמשיך? ברור שלורן. מי המשיך? לורן, אחרי דד-לוק.

danlevin1

New member

לבן ממש לא הגיע ללכת , היה לו שבוע מאוד מוצלח , מקומו בגמר!
ודרך אגב הוא שר הראשון בערב ולא לורן
סטריאו קיקס מיצו את עצמם בתוכנית ולורן עוד לא מוכנה
מסכים איתך רק לגבי פלר , שחסר לי הראפ בביצועים שלה

is00

New member
נכון היא הופיעה שנייה. זאת עדיין התחלת הערב.

Hadar07

New member
מתקרבים לסוף

האמת שהעונה הזאת עברה לי ממש מהר.
טוב השבוע כל אחד עם שני ביצועים אז ככה:

לורן- ביצוע ראשון: קראתי לפני זה שהיא ממש חולה ויש סיכוי שהיא לא תופיע בכלל אז ידעתי שזה ישפיע על ההופעה שלה
ושמעו שהיא חולה, היה לה ממש קשה בחלק מהשיר, גם אני חושבת שהבחירת שיר לא הייתה הכי טובה בשבילה, היא נראתה רדומה
לשיר כזה קצבי, היא הייתה צריכה לראות את הביצוע של ג'ינה באיידול כדי לראות איך מבצעים את השיר הזה.

ביצוע שני: בחירת שיר מעולה בשבילה, ממש אהבתי, בכלל לא שמעו פה שהיא חולה היא נשמעה ממש טוב, זה הסגנון שירים שהיא צריכה לעשות,
רואים גם שהיא התחברה יותר לשיר הזה מהקודם.

בן- ביצוע ראשון: השיר התאים לו יחסית, הוא נשמע סבבה, הבנות מסביבו היו מיותרות, לא הביצוע הכי טוב שלו אבל בסדר סך הכל,
אולי כבר נמאס לי לשמוע קאברים לשיר החרוש הזה אז בגלל זה לא הכי התלהבתי.

ביצוע שני: ממש לא השיר שהייתי מצפה שיבחרו לו, אבל זה דווקא עבד, הוא נשמע טוב, שוב הייתי רוצה יותר רגש ממנו, זה קצת חסר לי בהופעות שלו
עדיין אני רוצה אותו בגמר.

סטריאו קיקס- ביצוע ראשון: בהתחלה זה לא עבד, לא יודעת המוזיקה הייתה יותר חזקה מהם, מהפזמון זה התחיל להתחבר יותר,לא אחד
הביצועים החזקים שלהם, סך הכל בסדר לא התלהבתי יותר מידי.

ביצוע שני: שיר מעולה בחרו להם, אחד הביצועים שהכי אהבתי שלהם, ג'יימס פשוט וואו איזה קול יש לו
גם הבלונדיני הקטן שר ממש טוב, גם כשהם שרו כולם ביחד ההרמוניות עבדו ויצא ביצוע מעולה.

פלור- ביצוע ראשון: אני לא מכירה את המקור אז קשה לי להשוות, לא התחברתי לשיר ממש, נשמע מיושן כזה ולא מתאים לסגנון שלה,
היא מתקשה בגבוהים שומעים את זה, סך הכל סביר לא עפתי על הביצוע.

ביצוע שני: יותר טוב מהראשון גם בחירת השיר, שוב אבל זה מראה כמה הקול שלה ממש בינוני, מעבר לפרפורמנס שלה
היא לא זמרת כזו טובה לפי דעתי כמו שכולם מתלהבים ממנה, אין לה קול מיוחד שכשאני אשמע ברדיו אני אזהה אותה גם המנעד שלה די מוגבל,
מבחינתי הייתי רוצה שהיא כבר תסיים את דרכה בתחרות, אני חושבת גם שבביצוע הזה היא חיקתה את המקור אחד לאחד, לא עשתה משהו מיוחד בשיר.

אנדראה- ביצוע ראשון: וואו ממש לא השיר שחשבתי שיבחרו לו, למרות שזה גם נכלל בשירי דיווה חח אבל זה באמת אחד השירים הקשים,
דווקא אהבתי את העיבוד ולשם שינוי הוא לא צרח יותר מידי יחסית וסוף כל סוף שמעתי ממנו קצת משהו שונה, אחד הביצועים שלו שהכי אהבתי.

ביצוע שני: גם ביצוע טוב סך הכל למרות ששוב שיר של דיווה אבל כנראה זה מה שהוא יודע לעשות הכי טוב, היה נחמד ההתחלה באיטלקית באקפלה,
סך הכל היה לו ערב טוב אני חושבת אחרי שבוע שעבר שהוא לא היה טוב.

תוצאות- קודם כל כיף היה לראות את אדם ביחד עם קווין, הופעה ממש טובה והוא נשמע כרגיל מעולה, אלה הנדרסון מעולה כרגיל, לא הכרתי את השיר קודם
ואהבתי וגם נחמד היה לראות את יוניון ג'יי, גדלו הילדים קצת חח השיר שלהם גם היה ממש נחמד.
לא הופתעתי לראות את לורן בתחתית כי הייתה לי הרגשה שהיא פחות פופלארית, אבל ההופעת הצלה שלה הייתה מדהימה, עשתה לי צמרמורת
רק בשביל זה שווה לראות אותה עוד קצת בתחרות, סטריאו קיקס היו גם טובים אבל פחות ממנה, הייתה לי הרגשה שזה ילך לדדלוק
ואולי היה עדיף ככה שהקהל כבר יבחר וזהו ויאללה עוד מעט נגמר.

snirf

Active member
לא מסכים לגבי פלור

והיא ממש לא חיקתה את אלישה קיז...כדאי לשמוע שוב את ביצוע המקור
במיוחד בפזמון השני היה ניתן לשמוע את הרגש בביצוע שלה...
לא מבין מה יש לכם מהקול שלה, הכי מגיע לה לזכות בתוכנית לדעתי...היא יודעת לעשות הכול והיא כ"כ חרוצה

את מעדיפה שאנדריאה יזכה?

is00

New member
מגיע לפלר לזכות, אבל לא בזכות הקול שלה.

כי אין לה קול. הקול שלה הוא אחד החלשים בתחרות, אבל היא מפצה על זה בכל השאר. כמו שאני אומר עוד משלב בתי השופטים - היא היחידה שיש לה את "כל החבילה". הבעיה היא שבמקום להשתמש בצדדים החזקים שלה, ובמה שמבדיל אותה מכל השאר, היא משתמשת יותר מדי בנקודות התורפה שלה - משמע הקול שלה, וחבל.
אם היא לא תזכה זה יהיה רק בגלל זה,

snirf

Active member
אני לא יודע מה אתם רוצים מהקול שלה

שבוע אחר שבוע אתם כותבים את זה...
OK מסכים שאין לה מנעד רחב, ושהצופים תמיד מצפים ממתמודדים בתוכניות ריאליטי של שירה להגיע להיי-נוטס (כמו אנדריאה למשל), אבל יש סגנונות מוזיקליים רבים...ואני לא חושב שלפלור יש קול "חלש", יש לה מנעד די מוגבל, אבל זה עדיין לא אומר שיש לה קול לא יפה או שהיא מזייפת למשל(כמו לורן שמזייפת לעיתים)
והכי חשוב- פלור יודעת מי היא ולאיזה שוק היא תתאים, והלוואי שהיא תצליח בתעשייה

is00

New member
המנעד המוגבל זה מה שאנחנו מדברים עליו, אני מאמין.

וזאת נקודת התורפה שלה, שהיא מתעקשת כן להשתמש בה, במקום ביכולת שלה לעשות גם ראפ ולהבדיל את עצמה מכל המתמודדים האחרים בתחרות שהקולות שלהם יותר מוצלחים משל פלר.
היא רוצה לשיר? שתשיר, אבל שתתבל את זה בראפ, כי זה מה שאהבתי אצלה בעיקר בהתחלה, וזה מה שיבדיל אותה מהאחרים.

Hadar07

New member
חשבתי על זה

אולי לפלור מגיע לזכות בגלל שיש לה באמת את כל החבילה מה שנקרא, אני אישית עדיין
מעדיפה אנשים עם קול יותר טוב מאשר אנשים שמופיעים טוב ושרים פחות טוב.
זה די ברור כרגע שההפקה מאוד מכוונת לזה שהיא תהיה בגמר או אפילו תזכה, זה נראה גם
בבחירות השירים ובהפקות שעושים לה.
תראה, בכל מתמודד יש דברים שאני אוהבת ופחות אוהבת, שני המתמודדים שאהבתי מההתחלה היו בן ולורן
הם לא תמיד היו עקביים לאורך העונה אבל עדיין נהניתי מהביצועים שלהם הכי.
ושוב אתה יודע על טעם ועל ריח, כל אחד זכותו לאהוב את מי שהוא רוצה

snirf

Active member
ברור שעל טעם ועל ריח...

סתם די הופתעתי שהיית בעד פלור, ופתאום אני קורא שורה בסיכום שלך "מבחינתי הייתי רוצה שהיא כבר תסיים את דרכה בתחרות"
אין מתמודדת יותר ראויה ממנה להגיע לגמר...

snirf

Active member
רבע הגמר: מתקרבים לסוף

וול, הייתה תוכנית טובה למען האמת...כלומר הייתה אחלה בחירה של שירים

עיצבן אותי רק שעשו פרסום מסיבי השבוע לאנדריאה אחרי שהועמד להדחה בשבוע שעבר...גם שימו לב שבשני הסבבים השאירו אותו אחרון
אוף זה מעצבן אותי, לא רוצה שהוא ייזכה!!
לא הבנתי מה הייתה כל ההתלהבות סביב הביצוע שלו לHero לא היה מרגש בשיט, אבל מודה שהביצוע שלו ל-Chandelier היה טוב, למרות שאני כבר לא יכול לשמוע את השיר הזה...

לורן
- אהבתי את שני הביצועים שלה. נכון שבביצוע שלה לClarity היא קצת זייפה וכמות הרקדנים על הבמה קצת הסיחה את הדעת אבל אהבתי את הביצוע שלה לשיר...
Don't You Worry Child היה מעולה! ובכך היא הצליחה לשכנע אותי שמגיע לה מקום בחצי גמר

פלור
- מודה שהביצוע הראשון שלה היה דומה לשיר שביצעה בשבוע הראשון, אבל אין עלייה...היא יודעת לתת הופעה!
אהבתי יותר את הביצוע השני שלה, לאחד השירים שאני הכי אוהב- If I ain't got you היא הצליחה לרגש אותי
וחבל שאף אחד מהשופטים לא עמד
אני סקרן לראות מה היא מתכננת לחצי גמר ולגמר...מקווה שיש לה עוד אסים מתחת לשרוול ושהיא תצליח להפתיע את הצופים והשופטים

בן-
אומנם נמאס כבר מCome together אבל ההופעה שלו הייתה ממש טובה

היו לי ציפיות מ-Thinking Out Loud...הביצוע היה חביב אך לא הצלחתי לגמריי להתרגש.

סטריאו קיקס עפו...נו, מי יעוף אם לא הם?
נחמד שUnion J די מצליחים ואף מוציאים אלבום חדש
מהר. אהבתי את הסינגל שהם ביצעו

למעלה