מתקרבים לסוף
האמת שהעונה הזאת עברה לי ממש מהר.
טוב השבוע כל אחד עם שני ביצועים אז ככה:
לורן- ביצוע ראשון: קראתי לפני זה שהיא ממש חולה ויש סיכוי שהיא לא תופיע בכלל אז ידעתי שזה ישפיע על ההופעה שלה
ושמעו שהיא חולה, היה לה ממש קשה בחלק מהשיר, גם אני חושבת שהבחירת שיר לא הייתה הכי טובה בשבילה, היא נראתה רדומה
לשיר כזה קצבי, היא הייתה צריכה לראות את הביצוע של ג'ינה באיידול כדי לראות איך מבצעים את השיר הזה.
ביצוע שני: בחירת שיר מעולה בשבילה, ממש אהבתי, בכלל לא שמעו פה שהיא חולה היא נשמעה ממש טוב, זה הסגנון שירים שהיא צריכה לעשות,
רואים גם שהיא התחברה יותר לשיר הזה מהקודם.
בן- ביצוע ראשון: השיר התאים לו יחסית, הוא נשמע סבבה, הבנות מסביבו היו מיותרות, לא הביצוע הכי טוב שלו אבל בסדר סך הכל,
אולי כבר נמאס לי לשמוע קאברים לשיר החרוש הזה אז בגלל זה לא הכי התלהבתי.
ביצוע שני: ממש לא השיר שהייתי מצפה שיבחרו לו, אבל זה דווקא עבד, הוא נשמע טוב, שוב הייתי רוצה יותר רגש ממנו, זה קצת חסר לי בהופעות שלו
עדיין אני רוצה אותו בגמר.
סטריאו קיקס- ביצוע ראשון: בהתחלה זה לא עבד, לא יודעת המוזיקה הייתה יותר חזקה מהם, מהפזמון זה התחיל להתחבר יותר,לא אחד
הביצועים החזקים שלהם, סך הכל בסדר לא התלהבתי יותר מידי.
ביצוע שני: שיר מעולה בחרו להם, אחד הביצועים שהכי אהבתי שלהם, ג'יימס פשוט וואו איזה קול יש לו
גם הבלונדיני הקטן שר ממש טוב, גם כשהם שרו כולם ביחד ההרמוניות עבדו ויצא ביצוע מעולה.
פלור- ביצוע ראשון: אני לא מכירה את המקור אז קשה לי להשוות, לא התחברתי לשיר ממש, נשמע מיושן כזה ולא מתאים לסגנון שלה,
היא מתקשה בגבוהים שומעים את זה, סך הכל סביר לא עפתי על הביצוע.
ביצוע שני: יותר טוב מהראשון גם בחירת השיר, שוב אבל זה מראה כמה הקול שלה ממש בינוני, מעבר לפרפורמנס שלה
היא לא זמרת כזו טובה לפי דעתי כמו שכולם מתלהבים ממנה, אין לה קול מיוחד שכשאני אשמע ברדיו אני אזהה אותה גם המנעד שלה די מוגבל,
מבחינתי הייתי רוצה שהיא כבר תסיים את דרכה בתחרות, אני חושבת גם שבביצוע הזה היא חיקתה את המקור אחד לאחד, לא עשתה משהו מיוחד בשיר.
אנדראה- ביצוע ראשון: וואו ממש לא השיר שחשבתי שיבחרו לו, למרות שזה גם נכלל בשירי דיווה חח אבל זה באמת אחד השירים הקשים,
דווקא אהבתי את העיבוד ולשם שינוי הוא לא צרח יותר מידי יחסית וסוף כל סוף שמעתי ממנו קצת משהו שונה, אחד הביצועים שלו שהכי אהבתי.
ביצוע שני: גם ביצוע טוב סך הכל למרות ששוב שיר של דיווה אבל כנראה זה מה שהוא יודע לעשות הכי טוב, היה נחמד ההתחלה באיטלקית באקפלה,
סך הכל היה לו ערב טוב אני חושבת אחרי שבוע שעבר שהוא לא היה טוב.
תוצאות- קודם כל כיף היה לראות את אדם ביחד עם קווין, הופעה ממש טובה והוא נשמע כרגיל מעולה, אלה הנדרסון מעולה כרגיל, לא הכרתי את השיר קודם
ואהבתי וגם נחמד היה לראות את יוניון ג'יי, גדלו הילדים קצת חח השיר שלהם גם היה ממש נחמד.
לא הופתעתי לראות את לורן בתחתית כי הייתה לי הרגשה שהיא פחות פופלארית, אבל ההופעת הצלה שלה הייתה מדהימה, עשתה לי צמרמורת
רק בשביל זה שווה לראות אותה עוד קצת בתחרות, סטריאו קיקס היו גם טובים אבל פחות ממנה, הייתה לי הרגשה שזה ילך לדדלוק
ואולי היה עדיף ככה שהקהל כבר יבחר וזהו ויאללה עוד מעט נגמר.