שרשור בדיחות בנושא זוגיות וכל מה שמסביב

ELLA1992

New member
שרשור בדיחות בנושא זוגיות וכל מה שמסביב

קדימה ! בואו נעשה שרשור משעשע עם בדיחות מצחיקות בנושא זוגיות וכל אשר נגזר ממנה :)

סופ"ש נעים לכולנו

בדיחה קצת גסה:

בעל בא הביתה ואמר לאשתו: השוער של הבניין אמר שהוא שכב עם כל הנשים בבניין חוץ מאחת. אמרה האישה: בטח היקית מלמעלה.
&nbsp

הנה עוד שתיים:

אדם רצה לפגוש בחורה ולא ידע מה לדבר אתה. אמרו לו: שאל אותה משהו עליה, אחר כך משהו על משפחתה ואחר כך משהו פילוסופי. הגיע הבחור לפגישה ושאל אותה עליה: את אוהבת מקרוני? אמרה לא. שאל אותה על משפחתה: יש לך אח? אמרה לא. שאל אותה משהו פילוסופי: אם היה לך אח, את חושבת שהוא היה אוהב מקרוני?
&nbsp
זוג התחתן. ביום הראשון אמר הבעל לאשתו: אבי כל יום ראשון היה מקיים מצוות פרו ורבו, בואי נקיים מצוות פרו ורבו. קיימו מצוות פרו ורבו. ביום שני אמר לה הבעל: אבי אבי כל יום שני קיים מצוות פרו ורבו, בואו נקיים מצוות פרו ורבו. קיימו. ביום שלישי אמר לה הבעל: אבי אמי כל יום שלישי קיים מצוות פרו ורבו, בואי נקיים מצוות פרו ורבו. קיימו. ביום רביעי אמר לה הבעל: אחי אבי כל יום רביעי קיים מצוות פרו ורבו, בואי נקיים מצוות פרו ורבו. קיימו. ביום חמישי אמר לה הבעל: אחי אמי כל יום חמישי קיים מצוות פרו ורבו, בואי נקיים מצוות פרו ורבו. קיימו מצוות פרו ורבו. ביום ששי כשבאה לבית הכנסת, שאלו אותה: נו, איך החתן? אמרה האישה: הוא עצמו חמור לא קטן, אבל איזו משפחה נהדרת יש לו!

Shamy

New member
אהבתי את הפינה

אפשר לעשות אותה קבועה לכמה שבעות ונראה אם יש הענות..

תודה רבה שפרסמת אני שמחה שאנשים מנסים להפוך את הפורום לחברתי יותר!

הנה בדיחה שאני מצאתי (היא מעט שוביניסטית אבל הכל בהומור! לא לקחת ללב!)

אישה אומרת לגבר שלה –
כשנעבור לגור ביחד אני אעשה בשבילך הכל, מ-א’ ועד ש’!!
ואתה תעשה רק את ת’.
תנקה, תבשל, תכבס, תתקן, תביא, תיקח, תחזיר…

ובדיחה נוספת

“כואב לי הראש היום”, אמרה האישה לבעלה, “לא בא לי לעשות כלום היום.”
“חבל מאוד”, השיב לה הבעל באדישות, “בדיוק רציתי להציע לך לצאת למסע שופינג בקניון.”
האישה, “סתם צחקתי איתך.”
הבעל, “גם אני…”

למעלה