הדירוג שלי - כולל הסברים
הדירוג שלי לזוגות (מהזוג שהכי אהבתי לזוג שהכי פחות):
1. כאמלה ובהירה- מקסימות!! כיפיות, זורמות, מצחיקות, עם ראש על הכתפיים. התאהבתי בשתיהן מהפרק הראשון.
2. חביב ויצחק -קורעים מצחוק, אנשים טובים, כיף לראות אותם, העליתי אותם בדירוג כי הם שוברי סטיגמות (שומרי מסורת וקרביים, ומצד שני הומואים תל אביביים מקועקעים- וכן, אני יודע שהם ממעלות במקור אבל היום הם גרים בתל אביב וככה הציגו אותם בסרטון).
3. סיד ואיל – כנ"ל, מצחיקים, זורמים, כיף לראות אותם, לא מתנשאים (בינתיים) ועובדים הרבה עם הראש שזו נקודה שאני מאוד מעריך.
4. טיה ופיי - אחלה גרוב, מצחיקות, ראש על הכתפיים ופוקוס (אהבתי איך שלא נגררו לריב עם עדן).
5. ניסים ואוראל - קורעים מצחוק ונראים אנשים זהב (התאהבתי באוראל), אבל זה כבר מעייף לשמוע אותם מתבכיינים על כל משימה מחדש- אז למה באתם??
6. אביעד ועדן - אהבתי את הדינמיקה ביניהם , הרגשי של עדן מוגזם אבל ידפוק בעיקר אותה בטווח הארוך.
7. בן ורן- אנשים טובים, אבל די משעממים (מבחינה טלוויזיונית) ולא לגמרי עוברים מסך.
8. יהודית וזוהר - דינמיקה לא רעה ביניהן (יחסית לאמא ובת שזה תמיד מתכון לבעיות).
9. מיכל ועומר - אנרגיות טובות, אבל יותר מדי אמירות מתנשאות על אנשים ששונים מהם that makes you cringe.. להגנתן אגיד שזה לא נראה שהן מתכוונות לפגוע, זה כנראה מגיע מחוסר מודעות.
10. נוי והדר - לא קיבלו יותר מדי זמן מסך, אין לי דעה לגביהן.
11. טלי וגילי- טלי פייטרית אבל עושה רושם מתנשא (נראה לי שיבוא יותר לידי ביטוי בפרקים הבאים), גילי חופרת ומעייפת, אין צורך להרחיב.
12. אריאל וקארין – אריאל קצת עף על עצמו, והאמת שפשוט מעצבן אותי לשמוע אותו מדבר (לא יודע להסביר את זה לגמרי), ושניהם מדברים יותר מדי על עדות, שזה נושא שאוטומטית מוריד לי.