היום יום הולדת לבריטני!

omer719

New member
היום יום הולדת לבריטני!

היא בת 31 היום

אז מה אתם מאחלים לבריטני? בכלליות וכמובן בהקשר של האקס פקטור,
מה היא צריכה לעשות? מה לשפר? וכמובן גם מה לשמר!
שתפו גם איזה שיר אתם הכי אוהבים של בריטני, ומה הקליפ האהוב

Moses The Fish

New member
בריטני המלכה

אני מקווה שהיא תישאר בריאה ושמחה ושלא תעשה סמים או תתחתן עם ווייט טראש. וחוץ מזה, שתמשיך לעשות אחלה פופ אבל שלא תהיה פאתט כמו מדונה. הייתי גם נורא שמחה לראות אותה נכנסת לכושר ורוקדת כמו שהיא היתה רוקדת פעם, אבל קצת קשה לדרוש את זה ממנה במצבה

קשה לבחור שיר אחד של בריטני, אני מאוד אוהבת את הדיפ-טראקס דווקא מהאלבומים האחרונים שלה. יש לה לפחות אלבום אחד שאני מגדירה כאחד מהאלבומים האהובים עליי בעולם! אז הנה שיר אדיר מתוכו שהקדים את זמנו (כמו כל האלבום, בעצם), שיש מי שיגידו שבישר את בוא הדאבסטפ:

http://www.youtube.com/watch?v=YycbQjFLf-M

ומהאלבום פאם פטאל המצויין, שיר אדיר אדיר אדיר:

http://www.youtube.com/watch?v=PJ-EomV9Z18

אם מתעקשים לבחור בסינגל הכי טוב של בריטני:
האלבום בייבי וואן מור טיים - כמובן שבייבי וואן מור טיים, שאני אשכרה זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי אותו ב-MTV ונגנבתי מהקטע של העיפרון בהתחלה, אבל אז בריטני הפכה למפלצת תקשורתית ולא יכולתי לסבול אותה.
מהאלבום אופס - אני חולה חולה חולה על don't let me be the last to know. השיר היחיד של בריטני שלא התביישתי להגיד שאני אוהבת (אולי כי הוא היה השיר הראשון שלה שנכשל
)
מבריטני - סלייב פור יו
אין דה זון - טוקסיק, ברור
בלאקאאוט - גימי מור
סירקוס - וומנייזר
פאם פטאל - טיל דה וורלד אנדס

אבל מעל כל אלה - "3"

shaharEB

New member
אני לא מאמינה שהיא רק בת 31

שתמשיך להיות מלכה כמו שהיא
D:

andre93

New member
תכל'ס כל החיים עוד לפניה וכמה שהיא

הספיקה עד כה!

andre93

New member
בריטני

מאחל לה שתעשה מוסיקה טובה( לא כמו השיר החדש שלה) ושתמשיך לשפוט באקס פקטור כי היא עושה עבודה טובה עם האקטים שלה, רק שתלמד להגיד יותר ממשפט אחד

איך אהבתי אותה בעשור הקודם. היא סוג של תופעה מוסיקלית והשירים שלה, לדעתי, כל כך מיוחדים ויוצרים מן ז'אנר פופי אחר שהוא רק שלה. היא ממש נישה בפני עצמה.
השיר האהוב עלי הוא Toxic
אבל יש עוד הרבה שירים שלה שממש אהבתי.
Piece Of Me
Circus
Baby One More Time
Till The World Ends
והרשימה עוד ארוכה ><

Shiri from the block

Active member
מזל טוב לאישה הכי מושלמת ביקום כולו
האישה הכי מהממת ויפיפייה שראיתי בחיים שלי, ואף אחד לא יצליח לשנות את דעתי!

היא באמת בנאדם מקסים, מספיק לראות את כל המאחורי קלעים של קליפים שלה בשביל להבין איזו גופית ומצחיקה היא, היא ממש מתוקה!

השיר של בריטני הכי אהוב עלי זה אופס אי דיד איט אגין.. יש לי היסטוריה ארוכה עם השיר הזה, בפורום בריטני כבר מודעים לזה

אחר כך... נגיד סטרונגר וגימי מור..

היא פשוט מלכה מהממת מושלמת ושתשאר כמו שהיא

dilan angel

New member
טוב אתם לא תאמינו

אבל אני לנצח אזכור שה2/12 זה התאריך של בריטני

אני זוכרת עוד בשנת 1999, הייתי בת 10 חגגנו לה אני וחברות שלי (עם עצמינו כמובן) יום הולדת 17, וככה כל שנה עד2002 בערך

זה כבר נהיה בדיחה בבית שלי שבחיי אתמול גם אחי וגם אבא שלי אמרו לי בבוקר " היייייייי יום הולדת לבריטני היום" חחחח (ואני בת 23
)

מרוב שהייתי מעריצה אובססיבית (פוסטרים בכל החדר, קלסרים מפוצצים מראש 1(
) , דיסקים מקוריים, סינגלים, צמידים - מה לא
הייתי ילדה חולת נפש
היינו בטיול בארה"ב כשהייתי בת 12- וכל שניה חשבתי שראיתי אותה (מהמושפעים).

ואז לאט לאט גדלתי והתחלתי לשמוע מוזיקה קצת יותר 'איכותית' (זפלין,פינק פלויד,פרל ג'ם, נירוונה, פו פייטרס וכו'..)

אבל!!
לבריטני תמיד תמיד תישאר פינה בלב שלי!
ואפילו שגדלתי ובמהלך השנים תמיד קראתי בעיתונים את הבלאגנים שהיא נכנסה אליהם והבעיות שהיו לה- לא היה נעים.
ת'אמת שריחמתי עליה, התקשורת פשוט הרגה אותה- לראות אותה מתאשפזת, מגלחת את השיער זה עצוב.
וגם הסרט שיא הוציאה לפני כמה שנים שמראים שהיא בדיכאון קליני ואומרת "שרע לה בחיים" זה מטורף..

אני שמחה ממני שבריטני יצאה מכל הטירוף שהיא הייתה בו (כי אנשים רעים פשוט חיכו לרגע שתאבד את זה ותעשה משהו לעצמה)
אפילו שזה כרוך בהתנהגות מאופקת ולא כ"כ כנה מצידה:)

מאחלת לה שתמשיך להיות כזאת מלכה
(אפילו שאין לה קול גדול- היא פשוט מיוחדת ואחת במינה!)

Shiri from the block

Active member
כמה דברים: 1. נשאר לך במקרה פוסטרים וכל הקלסרים שאת לא מעוניינת בהם?

2. אני עד היום מעריצה גדולה שלה, וכבר כמה חברים שלחו לי "היי יש לחברה שלך היום יומולדת" ו- "אני חושבת שמגיע לך מזל טוב, אז מזל טוב" ודברים כאלה חח.. ואני בת 25 :)

3. אני הייתי בלוס אנג'לס ב-2009 וחיפשתי אותה בכל סטארבקס שראיתי
לצערי לא נתקלתי בה.. אבל הצטלמתי עם סלבס אחרים על הדרך חח

4. סתם בשביל להתלהב, הייתי ב-2 הופעות שלה (סירקס טור 2009 ברלין ו -2011 פאם פאטאל לונדון) והיא פשוט מדהימה.
בשני הפעמים הייתי ממש קרובה אליה ואין משהו יותר מדהים מזה, באמת.
היא יותר קטנה ורזה ממה שהיא נראית בתמונות ובוידיאוז, זה נכון מה שאומרים שמצלמה מוסיפה 5 קילו, כי גם אם היא לא מחוטבת כמו פעם, ונראה שיש לה קפלים, אבל במציאות רואים עד כמה רזה ודקיקה היא, לא האמנתי!

היא אחת ההשראות של החיים שלי, האהבה שלי אליה גרם לי לעשות מהפך בחיים שלי שהיה ממש ממש נחוץ לאותו זמן ואני תמיד תמיד אוהב אותה על זה.
היא מושלמת בעיניי, באמת. לא ראיתי מישהי יותר בעיניי שיותר יפה ממנה.
ופשוט תענוג, בתור מעריצה, לראות את המהפך משנת 2007 שעוד שנייה היה נראה כאילו החיים שלה נגמרים- לעכשיו, שהיא מאושרת שמחה ומאורסת ומגדלת את הילדים שלה יחסית בשקט ובשלווה.
מגיע לה כל כך

dilan angel

New member

נתתי את כל מה שהיה לי לשכנה שלי שאמא שלה נפטרה מסרטן
זה עשה לה קצת טוב...

כמה קנאה שהיית בהופעה! זה חלום - כשהייתי בארהב בקיץ האחרון התפללתי שיהיה משהו- וכלום..

תאכלס אפילו שאני בת 23 (הכי נורמלית שיש) אני די מתפאדחת להגיד שאני מתה עליה, ובכללי אני חולת פופ למרות שכל החברים והאנשים מסביבי יזלזלו - בוודאות... אז כיף לדעת שיש עוד אנשים כמוני

Shiri from the block

Active member
האאא לא נורא, זה למטרה טובה..
יש לי כמה דברים שהעלתי ביוטיוב אני אוסיף לפה עוד מעט שתראי עד כמה קרובה הייתי, זה פשוט חלום שהתגשם ממש...

אני לא מתפדחת להגיד את זה, ואנשים צוחקים עלי נכון... אבל אחר כך הם דווקא משועשעים מהרעיון וזורמים איתי :)
כולם כבר קוראים למשל לניק קרטר מהבקסטריט בויז בעלי.. חח שזה מאוד משעשע לשמוע את זה מפה של אנשים אחרים

וזה ככה רק בערך שתדעי... זה אחד הדברים שאני שונאת במדינה הזאת. ההתייחסות להערצה פה פשוט מעצבנת אותי כל כך.
בחו"ל אנשים מקעקעים ציורים ותמונות וקעקועים של מי שהם אוהבים, כן גם בריטני (וגם בקסטריט לצורך הדיון), מחכים להם מתחת לבית מלון, ממלאים את החדר שלהם בפוסטרים, ואנשים בגילאי 20+ וגם 30! בנות שעדיין זורקות חזייה לבקסטריט על הבמה... תיהיי בטוחה שזה לא מבנות בנות 12 או 16..
וזה מעצבן שפה מתייחסים לזה כאל דבר ילדותי בעוד שבחו"ל זה הכי נורמלי שיש... לפחות יחסית.
ושפופ נחשבת פה מוזיקה זולה ולא איכותית גם מטריף אותי.. פופ זה מה ששולט בעולם ורק בארץ מתייחסים לזה כאל זבל. טימטום של אנשים לדעתי.

dilan angel

New member
צודקת במליון אחוז

מה שיותר עצוב
שבאץ, מי ששומע אייל גולן (
) או אפילו עזבי מזרחית- הדג נחש (
) וכל מני אמנים הזויים כאלה , נחשבים ליותר 'מאגניבים' ומיינסטרימים מנגיד לשמוע בריטני, כרסטינה או דמי לצורך העניין...
שבתאכלס- אין מה להשוות
אבל שיהיה חח

Shiri from the block

Active member
יאפ
לכן אני לא מתייחסת יותר לאנשים שצוחקים על העדפות המוזיקליות שלי... אנשים שעושים את זה הם יוצאים יותר ילדותיים וטיפשים.

LeAnnDylan

Well-known member
אני אני אני!!

שלא תגידי שאני לא חושבת עליך ביום ההולדת של אישתך

[חסר לך שאת לא שולחת לי הודעה זהה בום ההולדת של אמה. אולי ככה אני אדע מתי היא נולדה..
]

למעלה