טופ 5

DAN1EL

New member
טופ 5

והפעם - אני ממשיך לעשות לכם חיים קשים, ואתם נאלצים לבחור את הטופ 5 של...

ריהאנה

אני מזכיר:
אם קשה לכם לבחור חמישה שירים, אפשר לבחור גם עשרה.
אם קשה לכם לדרג, אפשר גם בלי סדר מסוים.
אני משתדל לבחור באמנים שכל חברי הפורום מכירים בשביל הפינה הזו.
או במילים אחרות: אין סיבה לא להשתתף!

ערן1987

New member
איי איי איי, זה בהחלט הולך להיות קשה!

למרות שיש לי כבר מקום ראשון מובהק

DAN1EL

New member
טוב, אני אתחיל.

1. Umbrella
- שיר פופ מושלם, ביצוע מגניב של ריהאנה. קליט, מדבק, ממכר ולא נמאס. בתקופה הזאת התחלתי ממש לחבב אותה.
2. Diamonds - שיתוף פעולה נפלא עם סיה ככותבת (וכנראה שיתוף הפעולה שהקפיץ את סיה לדרגה של כותבת-כוכבת), שיר אדיר. גם כן - שיר פופ מושלם.
3. Where Have You Been - דאנס-פופ-טראש מגניב ביותר!
4. Talk That Talk - חולה על זה.
5. Pon De Replay - אהבתי אותו בזמן אמת ומשמיעה ראשונה. עדיין זוכר לו חסד נעורים.

6. Man Down - אוהב את זה. cool shit.
7. Rude Boy - טיפה נמאס עם הזמן, אבל עדיין מגניב ביותר וכיף לשמוע אותו.
8. Russian Roulette - לא אתפלא אם אמצא אותו בכמה מהטופ 5 ואולי אפילו מקום ראשון כאן אצל כמה אנשים. בלדה אפית ומוצלחת, אולי רק דרמטית מדי (ולריהאנה יש נטייה לאובר-דרמטיות בליריקס שלה).
9. Disturbia - עוד ממתק פופ כייפי ביותר.
10. Run This Town - שיתוף פעולה מגניב ביותר עם ג'יי-זי וקאנייה. שומע אותו הרבה. בזמן אמת רק חיבבתי אותו, אבל עם הזמן התחלתי ממש לאהוב אותו.

וכן, אתם רואים נכון, We Found Love לא כאן. חושב שהוא אוברייטד (אבל הקליפ לא!
).
יש עוד הרבה שירים שלה שהם אוברייטד בעיניי, או שממש נמאסו עם הזמן.

סה"כ אני ממש מחבב אותה, ובקלות מצאתי עשרה שירים לטופ 10.

ערן1987

New member
מחפש את We Found Love.

רואה שהוא לא בטופ 10 (!) של דניאל.
חוסם את דניאל.
&nbsp

ערן1987

New member
ועכשיו ברצינות

טופ 10 מעולה! באמת.. אני מודה ש-Pon De Replay הוא סתמי לגמרי אבל אפילו Man Down גדל עליי, למרות שאני עדיין חושב שהוא אובררייטד.
&nbsp
Run This Town

RTur

New member
דווקא לא כזה קשה

אני לא מחסידי ריהאנה. היא בסדר והכל ויש לה אחלה להיטים אבל אף פעם לא עפתי ממנה יותר מדי.
&nbsp
אין חשיבות לסדר:
Disturbia - אם אני זוכר נכון, נדמה לי שזה השיר הראשון של ריהאנה שהלהיב אותי יותר מהרגיל. לפני זה היא הייתה ממש סתמית לטעמי.
Russian Roulette - יציאה מבריקה בכל הרפרטואר שלה. הפקה מצויינת
We Found Love - ממש קשה להישאר אדיש לשיר הזה. הוא גורם לך לזוז ואתה לא יכול להיאבק בזה
S&M - לא יודע להצביע מה אבל השיר הזה מגניב אותי. ונכון שהוא נשמע כמו העתק הדבק מאונלי גירל ועוד שירים מהאלבום הזה, אבל את זה אני אוהב יותר.
Nobody's Business (feat. Chris Brown) - יש לזה מספיק סיבות למה אני אמור לשנוא את זה. אבל אני לא יכול. פשוט שיר מצויין. כל כך מייקל מצדם. ועשוי ומבוצע טוב.
Love Without Tragedy/Mother Mary - שיר נהדר שמופק ממש מעניין. כאילו אין בו כלום אבל יש בו כל כך הרבה. מוציא את ריהאנה ממש טוב לדעתי. הרפרנס לMessage In A Bottle של פוליס מאוד תורם
Rude Boy ו- Diamonds. בגדול די נמאס לי משניהם כבר אבל אני זוכר שממש אהבתי אותם בזמנו והתלהבתי אז כן מגיע להם להיות פה. כנראה שכשיעבור קצת זמן אני כן אחזור להקשיב להם שוב.

ערן1987

New member
דווקא מתאים לך מאוד לאהוב אותה

ככה שאני מתפלא שאתה רק מסמפט אותה חח
&nbsp
S&M - בהחלט שיר גדול! מדבק לגמרי

YEEZUS

New member
שלי!

1. Man Down - לא יכול שלא להתאהב בה כל פעם מחדש על השיר האדיר הזה! הדבר שהכי מייחד אותה משאר הזמרות הוא הקול והמבטא היפהפה שלה, וכאן היא משתמשת בהם יותר מבכל שיר אחר שלה.
2. Cold Case Love - השיר הכי מרגש שלה.
3. Hard - ביט מטורף, פזמון קליט, בית אדיר של ג'יזי - פשוט
.
4. Te Amo - אני בטוח שאף אחד לא ציפה לראות את השיר הזה כאן. שיר R&B יפהפה עם נגיעות לטיניות שרק מוסיפות. הוא די אנדרייטד בעיניי, ולא בצדק.
5. Pour It Up - אני רוצה שבאלבום הבא של ריהאנה היא תעשה או שירי טראפ אדירים כאלה (ואם היא רוצה אותם איכותיים, אז כאלה), או שתעשה אלבום שמושפע יותר ממוזיקת רגאיי, מלא בשירים בסגנון No Love Allowed ו-Man Down.
6. Disturbia - תמיד יהיה לשיר הזה מקום חם בלב שלי. אתם אפילו לא מבינים כמה הייתי חורש עליו שהוא יצא.
7. Diamonds - שיר שקצת נמאס עלי עם הזמן, אבל לגמרי עשה לי את 2012.
8. Talk That Talk - איזה כיף של שיר!
9. Umbrella - אני חושב שהזמן עשה לשיר הזה רע, אבל גם לו יש פינה חמה בלב שלי. יוצא לי לשמוע אותו הרבה לאחרונה בגלל שהפלייליסט בעבודה שלי חוזר על עצמו.

10. Pon de Replay - כיף כיף כיף.

ערן1987

New member
המבטא ב-Man Down לגמרי עובד לטובתה

כי אין בכלל זמרות (בסדר הגודל שלה) ששרות ככה.

דירוג לא רע בכלל! אבל "טה אמו"? פור ריל?

DAN1EL

New member
שכחתי מ-Pour it Up

הוא באמת מגניב ושונה יחסית אליה, אבל לא יודע אם ברמה של טופ 5 (עובדה ששכחתי ממנו).
והיא כל כך לוהטת בקליפ שלו.

&nbsp
גם אני חולה על המבטא ואווירת הרגאיי ב-Man Down.

Rud3 Boi

New member
יאווו בדיוק כשחזרתי:)

היי כולם, קיבלתי מחשב חדש, אז לקח לי זמן להתארגן על הכל.
&nbsp
אז ריאהנה.....
האמת שכולם יודעים כמה סגדתי לה בעבר.
אבל לא כולם יודעים שירד לי ממנה קצת.
היא פשוט מסוממת מדי, רעה מדי, זנותית מדי, וכבר לא פרשית וקולית כמו פעם, היא בעיקר מאוסה.
1)Fresh Off The runway
השיר הכי ח ז ק של ריאהנה אי פעם. היא מביאה ביצוע ראפ עם קצב מטורף, יכל להיות אחד מהלהיטים הגדולים שלה אם הייתה משחררת אותו כסינגל. יצאה טיפשה
&nbsp
2)What's my name
שיר פופ מעולה, מופק היטב, מבצע מושלם, אהבתי מהשנייה שדלף.
אני מתחבר לאווירה שריאהנה מביאה בשיר הזה. מבחינתי אחד מהשיאים שלה בקריירה, וכמובן ההופעות איתו מדהימות.
&nbsp
3)Rude Boy
עוד להיט RNB מדהים מבית ריאהנה. אוהב את הקצב, אוהב אותו במועדון, אוהב אותו באוטו, תמיד הוא בא טוב.
&nbsp
4)Talk That Talk
יחד עם ג'ייזי ריאהנה הביאה את אחד מהלהיטים של הקריירה שלה, עד היום לא מובן לי למה לא שחררה אותו כסינגל, לפחות בUK
&nbsp
5)Umbrella
הפקה עוצמתית, השיר שפתח את הטרנספורמציה הראשונה של ריאהנה, להיט ענק.
&nbsp

DAN1EL

New member
ברוך השב, מעולה שחזרת :)

אוהב את מקומות 3,4,5 שלך.
&nbsp
מחבב את המקום השני, יכול לבוא בטוב לפעמים, אבל לא מדהים.

ערן1987

New member
ברוך השב, תתחדש!

What's my name

&nbsp
אני חושב ש-Fresh Off The runway הוא באמת אחלה של שיר אבל קצת עפים עליו כאן בפורום חח

Rud3 Boi

New member
FOTR הוא אחד השירים החזקים שלה

היא יכלה לשרוף איתו את העולם
אבל במקום זה היא בחרה לנענע את הדגדגן עם PIU הגרוע

Music Man XD

New member
מנסה:

1. We Found Love - שיר פופ מבריק, קליפ מצוין. שניהם גררו אחריהם המון המון חיקויים, רק שאף אחד מהם לא היה אותנטי באותה המידה. בהתחלה לא אהבתי, אך דעתי השתנתה.
2. Pon Da Reply - ביט משגע, שיר כיפי, ריהאנה כמו שאני אוהב אותה.
3. Umbrella - איך אפשר בלי? אחלה של להיט פופ. ההערכה אליו נראית לי קצת מוגזמת לעיתים, אבל סבבה.
4. Where Have You Been - פשטות מבריקה.
5. Rude Boy - כיפי, הגשה מצוינת שהפכה לסימן ההיכר שלה, וכמובן, אחלה קליפ.
&nbsp
הערות ומסקנות:
1. הדירוג די "מאולתר" לרגע זה, פשוט מה שבא לי עכשיו.
2. ריהאנה טובה בלהיטי פופ כיפיים, אין כאן שום בלדה מרגשת, כי אף בלדה שלה לא באמת נכנסה לי ללב. היא לא מרגשת אותי במובן הזה.
3. די עם ההערכה המוגזמת ל-Man Down. מבטא, סבבה. תכל'ס, שיר די מפגר.
4. הייתם מצפים למצוא כאן את Diamonds, אבל חודשיים שלושה אחרי שיצא ממש ירד לי ממנו.
&nbsp
בונוס: לא דירגתי שירים של קליס מהשרשור הקודם, אז אני רק רוצה לומר שכרגע Millionaire זה השיר האהוב עליי שלה, ואני חושב שהוא אנדרייטד בטירוף! I WOKE UP EARLY THIS MORNING

DAN1EL

New member
מסכים. ריהאנה באמת לא חזקה בבלדות.

Millionaire של קליס

אנדרה 3000

ערן1987

New member
יאללה, זה ממש קשה

רק רשימת שירי הסולו שלה שאני מ-מ-ש אוהב כוללת 8 שירים! חחח.. החלטתי להכניס רק שירי סולו שלה ולא שירים בהם היא מתארחת, אבל אציין לטובה את Live Your Life ׁ(שתכל'ס הפזמון שלו הוא מה שעושה אותו), Run This Town (שהוא אדיר בכל קנה מידה), Love the Way You Lie המאסיבי, Who's That Chick? הקליל והכיפי, Take Care הנהדר ואפילו את The Monster שהוא חמוד אבל ממצה את עצמו מהר. בכל מקרה, זה הדירוג שלי:
&nbsp
1) We Found Love - צפוי? לא לפי הרשימות שלכם. ובכל זאת, זה שיר אדיר, חד פעמי, פעם בחיים. כל פעם מחדש הוא מעיף אותי, לא משנה באיזה אירוע. איך רקדתי שיכור תחת בחתונה של אחי עם השיר הזה, אתם לא מבינים

&nbsp
טוב, האחרים לא בסדר מסוים כי זה קשה מדי חח
&nbsp
Umbrella - נכון שהיום הוא נשמע פחות מודרני אבל הוא השיר הראשון שלה שכבש אותי. פזמון ממכר רצח.
&nbsp
Diamonds - חרוש מהתחת על ידי כל אחד ביקום הזה, בוכל זאת זה שיר מקסים, כובש ויפהפה. אחד השיאים המוסיקליים שלה.
&nbsp
Where Have You Been - אחד מאותם שירים שבהם ריהאנה מוכיחה לעולם שבעזרת כריזמה היא יכולה להפוך שיר דאנס עם הפקה גדולה לשיר דאנס ענק.
&nbsp
What's My Name? - "הו נה נה!", יה אללה, איך שהדבר הזה גדול. עוד שיר כריזמטי במיוחד שלה, וגם דרייק תורם המון.
&nbsp
כמעט נכנסו: Only Girl (in the World) ו-S&M. אני התלבטתי קשות בין OG ל-WMN, אם להודות. שניהם מצוינים.

בד"כ מעדיף אותה בשת"פים

בסולו קשה לי למצוא 5 שירים שלה שאני אוהב.
Princess of China
Stay
Love The Way You Lie
Umbrella
Can't Remeber To Forget You
Russian Roulette
Don't Stop The Music

למעלה