פסח עבר אבל הסדר נשאר!

Blue Emptiness

New member
פסח עבר אבל הסדר נשאר!

חברי פורום א"א היקרים!

אם לא שמת לב עדיין, היום נכנסתי לניהול הפורום יחד עם משי. אני מאוד שמחה להיות כאן ותודה לאימי שהביאה אותי עד הלום!
אם כניסתי לניהול ישבנו משי ואני על השרשורים והפינות הקבועות בכדי לעשות סדר.

ולהלן ימים השרשורים:
יום א' - מעצב השבוע. מי שירצה לפתוח את השרשור ו/או לשלוח לנו הצעות למעצבים יותר ממוזמן לפנות לאחת מאיתנו!
יום ב' - שרשור שאלות +
.
יום ג' - שרשור מקוון.
יום ד' - שרשור מכירות.
יום ה' - אירועי השבוע הקרוב. הופעות, מסיבות, ירידים וכדומה. יפתח שרשור כללי אליו תוכלו לשרשר אירועים שונים ומשונים.
יום ש' - סכום שבועי.

בנוסף, שרשורי התחדשויות ועשה זאת בעצמך (DIY) ניתן לפתוח בכל עת כל עוד השרשור הקודם אינו קופץ.

לגבי האדמת גולשים

החלטנו להסיר את ההאדמה מהמנהלים הקודמים ולהשאיר רק את המנהל האחרון שניהל את הפורום לפני הניהול הנוכחי (הרי היא לנור - MacabreDoll). ההחלטה נובת מעודף גולשים אדומים.

מטרות

אני יודעת שהפורום לא נמצאה בתקופה כל כך טובה בחודשים האחרונים וחבל לי לראות אותו שקט כל כך.

פורום אופנה אלטרנטיבית הוא יותר מסתם פורום, הוא קהילה ומקום להיות בו מי שאנחנו בלי שישפטו אותנו ולהפך, מקום לקבל תמיכה והבנה. אני בעצמי הגעתי כזו חסרת ביטחון ובעזרת הפורום עברתי מסגנון לסגנון עד שמצאתי את עצמי. אני רואה הרבה אנשים ככה, שהמקום הזה מעודד אותם ואומר "אתם לא לבד". אני לא רוצה לתת למקום הזה לשקוע, ולכן אנו רוצות להחזיר את הפורום למה שהוא היה, תוסס וחי ובועט!

כחלק מכך אחת המטרות שלנו היא לקדם את הפורום ולהחזיר אליו את האנשים שנטשו אותו וכמובן להביא אנשים חדשים. אני מאוד מקווה ורוצה שיהיה שיתוף פעולה ושביחד נוכל לעלות ולהצליח.

דיי לחפירות כי בכל זאת, אני לא גבי (
), אני מקווה שיהיו לנו זמנים טובים ביחד!
על החתום, משי ואני.

ZombifiedArbok

New member
נשמע טוב!

בהצלחה לך, מרווה!

אני אישית מבטיחה להשתדל להיות יותר פעילה; באמת חבל שהפורום לא פעיל כמו בעבר. :<

Blue Emptiness

New member
תודה נבי!

אני ממש מקווה שנצליח להחזיר אותו. בעצם, אין לי ספק שזה יקרה בבוא הזמן

innocence

New member
מזל טוב!!

אני אשתדל לכתוב יותר.
כרגע אני בעיקר קוראת, אבל לא מוצאת מה לכתוב...

Blue Emptiness

New member
תודה!

מצב מוכר, אני מניחה שרובנו בתקופה כזו... מקווה שזה ישתנה בקרוב.

LucyXX

New member
מזל טוב!

הסדר נראה נוח

ובהצלחה לכולנו בקידום הפורום!

אבל כתבתי הודעה ממש ארוכה וזה לא שלח

בכל מקרה, אני ממש שמחה בשבילך שעשית את הצעד הזה. אני יודעת שאת קצת "הולכת אל הלא נודע" ולא יודעת מה את עושה עם עצמך בתקופה הזאת של החיים, אבל אני יכולה להגיד לך על עצמי - שהתקופה הזאת של הניהול פורום מאוד עזרה לי בהמון דברים.
זה פתאום לקבל אחריות על קהילה, ולהציב מטרות שצריך לעמוד בהן.
זה לא קל.
את חושבת שאת תהיי מעולה בשביל הפורום הזה. זה תפור עלייך התפקיד, ואני ממש שמחה שאת - בתור פנים מוכרות כאן בפורום - לקחת את זה על עצמך.

אני בדיוק עכשיו מסיימת את הפרק הזה של החיים, עוד מעט עוזבת את הניהול של הפורום שלי, אבל הקהילה נשארת מלוכדת. ואני שמחה שזה כך. וזה מה שחשוב.

אני מאחלת לך הרבה הצלחה עם הניהול ועם קבלת התפקיד הזה על עצמך.
זכרי שהתפקיד שלך אולי זה לנהל את הקהילה ולוודא שהיא פורחת, אבל תפקיד הקהילה הוא גם לנהל את עצמה ולהפריח את עצמה. אל תיקחי הכל עלייך.

אם את צריכה עזרה במשהו, אני תמיד כאן. למרות שיש לך את משי, ואתן צמד חמד מנצח!

למעלה