The Weakest Link 7

shaharEB

New member
The Weakest Link 7

מצטערת על ההיעלמויות , הצבא מתעקש לנתק אותי מהחיים

המודח של שבוע שעבר : Cold War , שדווקא היה לא רע

והחסין שלנו הוא : אף אחד
היה תיקו בין הפרקים ולכן אף אחד לא חסין השבוע

רשימת הפרקים שלנו

Asylum of the Daleks
Dinosaurs on a Spaceship
A Town called Mercy
The Power of Three
The Angels Take Manhattan
The Snowmen
The Bells of Saint John
The Rings of Akhaten
Hide
Journey to the Centre of the TARDIS
The Crimson Horror
Nightmare in Silver
The Name of the Doctor

You know the rules

הצביעו
למי שמגיעה לו חסינות לדעתכם, ו
למי שאתם רוצים להעיף !
אין לשנות את ההצבעה מהרגע שהצבעתם

מהרגע שנגיע למצב של 5 שירים, לא נצביע לחסינות אלא רק להעפה

הצביעו בחוכמה

timetraveler900

New member
אבל אבל זה בדיוק זה

לא יודעת.. מבין כולם, לזה לדעתי הכי פחות מגיע להישאר. וגם הייתי חייבת להגן על המלאכים במנהטן

MonicaF

New member
לא התחברתי בכלל

כל אחד וטעמו

הילדה באמת חמודה, אבל זה לא עזר לי להתחבר לפרק זה.

May2112

New member
The Crimson Horror

The Name of the Doctor
זה עדיין לא הזמן שלו ללכת!

ailag

New member
הטבעות של קח-ותן

קרימזון אורור, כי ככה אני אכריח את גאטיס לכתוב כמו שאני רוצה. זה אחלה פרק אבל חסר בו משהו - זה כמו בן אדם שיש לו תווי פנים יפים אבל אין לו אף. לא שיש לי בעיה עם נכים, אבל זה אינטואיטיבית מוזר כשחסר משהו באמצע הפנים.

אז למשל לכתוב את המעבר בין זומבי!דוקטור לדוקטור הרגיל. הוא סתם מתחיל לקפוץ. אבל כמה שמאט עשה את זה חינני זה יצא בוטה כי הוא סתם כתב "אההההה חזרתי ואני הדוקטור וג'רונימו" כאילו הוא רק מסתכם לכדי כדור של אנרגיה, גם אחרי חוויה כזאת.

הרבה פרטים שם יפים. הפלאשבק. ג'ני התותחית. הרעיון של מיסטר סוויט העלוקה. הנדנדה המשולשת הזאת של דוקטור-קלרה-ג'ני בתור מי עכשיו הגיבור. (לא בדיוק משולשת, הוא בצד אחד והן בתורות בשני). הרעיון של לשתק את הדוקטור. של לקרוא לו מפלצת בעיני העיוורת (כמו הצדק העיוורת). סוויטויל שבנויה בצורה קריפית. כל תווי הפנים נמצאים שם והם יפים. אבל חסר אף! לא יודעת להגיד מה זה האף אבל על הנייר הפרק הזה היה צריך להיות בין המובילים בעונה והוא לא.

הייתי אולי בוחרת את השני של מארק מאותה סיבה אבל לכאן נושבות הרוחות והוא קצת מתחרה לי עם אקאטן הנהדר.

(ובכוונה לא דיברתי על משחק כי עיקר מה שיש להגיד שם זה על התסריט. כשהמשחק לא טוב זה נגזרת של התסריט)

MonicaF

New member
לא הבנתי איך תכריחי את גאטיס לכתוב

כמו שאת רוצה. האם תוצאות הסקר הזה הולכות לאנשהו מכאן?

ailag

New member
מעניין

חשבתי שעם הפרקים האלו אנשים או יאהבו או ישנאו את שניהם יחד... טוב לראות שיש גיוון :)

למעלה