The Weakest Link

shaharEB

New member
The Weakest Link

אחרי שבוע קשה עם מעט הצבעות מהרגיל

עף לו : Silence in the Library , הפרק בו הוצגה לנו ריבר

ראש בראש

Forest of the Dead

VS

Journey's End

הצביעו
למנצח עבורכם

מוגלי7

New member
אז אני אשבור את הקרח ואצביע

Forest of the Dead

זה מצחיק כי שני הפרקים האלה באמת הכי שנוים במחלוקת אצלי בראש. אני מאוד אוהב את שניהם אבל שניהם גם בעייתיים לי, לאו דווקא בתור פרקים יחידים אלא גם הסיפור הכולל שלהם, כולל הפרק שבא לפניהם. הבעיה שלי עם סיילנס/פורסט היא שלפי דעתי, אלו הפרקים הכי חלשים של סטיבן מופאט מבין הפרקים שלו עד אז, אף על פי שהם מעולים גם הם. עם סטולן ארת'/ג'רני'ז אנד (אין לי כוח לאנגלית) פשוט יש יותר מידי דמויות, יותר מידי קוי עלילה והרבה יותר מידי דאלקים. וגם הסוף הנוראי של דונה
לא הפריע לי להנות ממנו בטירוף בצפייה ראשונה, אבל עדיין.

אז מבין כל הבעיתיות אני מניח שפורסט אוף דה דד הכי פחות בעייתי מבחינתי חח.

limors2

Active member
Forest of the Dead

עם כל הכבוד לסוף העונה הנפלא ולרוז והדוקטור ולדוקטור דונה ולקאמבק הדמויות המטורף, זו ריבר. זה תחילת הסיפור שלה שגרם לנו להתאהב בה עוד לפני שהכרנו אותה, זה המשחק המבריק של אלכס והמוח הגאוני של מופאט והפרק מושלם מכל בחינה.

זאת ההופעה הטובה היחידה של ריבר מבחינתי

מה שקורה איתה בשני הפרקים האלה ובכל העונות שהיא מופיעה אחר כך זה שתי דמויות שונות. לא להאמין שמופט קשור לכולם

ואין לי מושג מה להצביע יותר כי אני מרגישה שאני צריכה לראות שוב את הפרקים כדי להחליט.
בעונות הבאות אבל מבחינתי כבר באמת יהיה קשה להצביע כי אני בקושי זוכרת מהן משהו כי הכל כל כך בינוני

Forest of the Dead

היה לי קשה מדי אז פרשתי באמצע אבל עכשיו ברור על מי צריך לשמור..
ואני דווקא קרועה על ריבר וזה פרק ההיכרות שלו עם מי היא. בעייני מעולה.

OKDeSign

New member
סופעונה

כי אם יש עונה שבה מופאט לא צריך לזכות זה עונה 4

Oukami Kun

New member
Journey's End

הבחירה הזאת בלתי אפשרית. זה כנראה שני הפרקים שראיתי הכי הרבה פעמים, אולי חוץ מבלינק. שניה םמעולים, שניהם נגמרים שבשברון לב מוחלט שבשניהם מתה (או סוג-של מתה) דמות שאני מאד מאד (מאד) אוהב.
אז החלטתי שאני אצביע לפי התחושה שהייתה לי בפעם הראשונה שצפיתי בפרק. כי אם הייתי מחליט עכשיו, על סמך כל מה שאני ידוע על ריבר, אז פרק הספריה. אבל בצפיה ראשונה לא הייתי כל כך קשור אליה ולעומת זאת הקטע שבו הדוקטור מוחק לדונה את הזכרונות היה כל כך טראומטי ועשוי כל כך טוב. ובאמת שהמשחק של קת'רי בפרק הזה הוא אלוהי.
אז הנה הצבעתי.
|מת|

symptoms

New member
Forest of the Dead

כי ריבר פוראבר אנד אבר איימן.

(האמת שיש עוד סיבות שאולי יחשבו ליותר 'טובות' או מנומקות או משהו, אבל לא).

רעות

למעלה