UFC On FX 7 בלפורט נגד ביספינג

danielmo1

New member
UFC On FX 7 בלפורט נגד ביספינג

טוב אז לא הקארד הכי מעניין בעולם
שתפו

TKO34

New member
איזה רוזן ואיזה נעלים

הבעיטה שהורידה את ביספינג הייתה שווה כל דקה משעממת באירוע הזה
לא יודע מה יש לביספינג להציע מול הטופ 5 של המחלקה .

danielmo1

New member
התבלבלתי בסמיילים ולא שמתי ספויילר

בכותרת אז עמית תערוך ברשותך

לביספינג אין מה להציע, עצוב שניסו לבנות לו שם של לוחם ברמה הגבוהה ביותר.

לא ממש רציתי לדבר עליו כל השבוע כי מודה גם אני אכלתי את ההייפ הטיפשי שלו, שכחתי עד כמה הוא לוחם בינוני שלא מסוגל לגמור קרבות.

בלפורט עם הסתלבטות על סונן, הוא לא באמת רוצה קרב מול ג'ונס הוא פשוט ציין שסונן רצה להחליף את בלפורט אחרי שיפצע.

בכל אופן הקרב בין בלפורט לסונן סגור, סונן כבר הסכים לאתגר של בלפורט. נשמע מעניין.

BeniTaz

New member
דעות

אירוע נהדר! נהנתי מכל רגע, למרות רמת הקארד הבינונית.

ביספינג עושה בתחתונים תמיד שהוא נלחם נגד יריב רציני, הוא פשוט לא שייך לשם. בלפורט הזה חתיכת גבר.. איזה תותח, הוא כבר קנה אותי באישיות שלו מעונת TUF ועכשיו עוד יותר אני מעריץ אותו. הוא פשוט גבר גבר, איזה היי קיק קטלני. אהבתי את היציאה שלו על סונן.. הוא צודק, הוא גם יודע שהקהל הברזילאי שונא את סונן וככה הוא בונה הייפ לאירוע נוסף בברזיל שהוא יילחם נגד סונן.

סך הכל קרב מפתיע של סרפיאן, כמעט גנב ניצחון. הוא נמוף ויש לו עודף שומן.. חייב לרדת ל-WW בקרב הבא. גונזאגה סופסוף הפך ללוחם מפחיד שמשתמש ביכולות הסטרייקינג שלו כדי לסיים את הקרב בהכנעה. כנראה החיתוך של ה-UFC נתן לו שכל והוא יודע שעכשיו הוא נלחם על חייו בארגון אחרי שכבר הכריז על פרישה שה-UFC חתכו אותו. אומנם הוא היה נראה איטי וכבד אבל רות'וול עוד יותר ממנו.
חאביב הזה עילוי רציני, עכשיו הוא חייב להילחם נגד טופ 10.. נראה מה הוא שווה בטופ של המחלקה.

danielmo1

New member
חאביב הזה נראה מפלצת

מאוד אהבתי את מה שראיתי ממנו

צחי, סונן כבר רשם בטוויטר שהוא מסכים לקרב עם סונן אחרי הקרב עם ג'ונס

BeniTaz

New member
רק שיסגרו את זה בברזיל

ולהתפלל שבלפורט לא ייפצע. זה יהיה קרב מעניין מאוד.. ג'ון ג'ונס-סונן, אחד הקרבות המיותרים.

danielmo1

New member
אני דווקא רוצה מאוד לראות

בלפורט נגד לומבארד, וגם כריס ווידמן ממתין לקרב שלו (הוא אומנם ממתין לאנדרסון סילבה אבל אני לא חושב שיתנו לו לשבת בחוץ כ"כ הרבה זמן) ורוקהולד כבר רשם שהוא מעוניין להילחם נגד מי שיתנו לו.

UgiPletzet

New member
ויטור נראה כמו בודי-בילדר

לא זוכר שהוא אי פעם היה כזה שרירי. לא רק בידיים, כל הגוף שלו נראה כמו שריר אחד גדול.
אני במקומו הייתי יותר מוטרד מבדיקות הסמים, מאשר מקריאות לסונן/ג'ונס.

סה"כ אירוע נחמד, בכל פעם שיש אירוע בלי גולדברג, אני מבין יותר טוב כמה המוצר של ה-UFC יותר טוב בלעדיו.

BeniTaz

New member
מציע לך לראות איזה מנופח הוא היה בקרבות

הראשונים שלו בufc. שהוא היה ילד ונלחם ב-hw. אבל אין ספק.. למידלווייט הוא הכי חטוב שהיה איי פעם.

danielmo1

New member
בברזיל יש בדיקות סמים?

אני באמת לא יודע, אני הבנתי שיש איזה וועדה חדשה שמפקחת החל מהאירוע האחרון מישהו יכול לאשר?

UgiPletzet

New member
שכרו את לאנס ארמסטרונג שינהל את העניין הזה |ל

אני לא חושב שזה משהו חדש, באירועים מחוץ לארה"ב (בהם אין ועדה אתלטית מפקחת שעושה רגולציה), ה-UFC עושים בדיקות סמים בעצמם, ואני מאמין שזה ברמה יותר גבוהה מהבדיקות בארה"ב.
בגלל זה במקום ויטור הייתי חושש...

BeniTaz

New member
אגב.. בקרב במקדימים

של אלקנטרה נגד נוברה היתה שם חתיכת הצגה.. בחיים לא ראיתי תיאטרון כזה בקרב MMA.. איזה אבסורד. במצב של GNP נוברה קיבל אגרופים לראש וליטוף קטן ספק לעורף ספק לא.. אבל אז הוא החליט שהוא מודיע לשופט שהוא קיבל מאחורי הראש והתחיל הצגה של מאבד הכרה, לא יכול לראות, לא יכול לעמוד.. וכל ההצגה הזאת בקרב MMA!? בקרב שאנשים מאבדים איברים, לוחם מחליט שהוא עושה הצגה בגלל ליטוף קטן.

כמובן שהוא היה אנדרוג מובהק וזו היתה הדרך שלו לצאת מהקרב בלי הפסד ואולי לגנוב ניצחון מפסילה. הקרב הוכרז כ-NC וה-UFC החליטו לתת לאלקנטרה בונוס ניצחון. אני לא אתפלא אם הלוחם הזה ייחתך.. זה היה פתטי. ולא עוצרים קרב על שטות כזאת, מילא אם היה לפחות 2 מכות אחרי אזהרה אבל לא היה שם כלום.

Ori L88

New member
איזה כאב ראש

מי נלחם עכשיו באנדרסון? אין אפילו התחלה של מועמד ראוי.
ווידמן פצוע , ביספינג הפסיד , בלפורט כבר קיבל בראש.
ג'קארה תותח אבל צריך קרב חימום , למה ראשד לוקח קרבות מיותרים נגד לילטל נוג במקום לרדת למידלוויט??

danielmo1

New member
סילבה נגד לומבארד או סילבה נגד בלפורט

באחד משני הקרבות הנ"ל סילבה יפסיד, תצטטו אותי.

לדעתי ווידמן צריך להילחם מול רוקהולד ובלפורט נגד לומבארד, במקרה של ווידמן אם מנצח מקבל קרב אליפות או קרב מול המנצח של לומבארד/בלפורט.

moriarty

New member
מוקדם ללומברד, לצערי

הוא הפסיד לבואטש לפני שני קרבות.
רוקהולד או ווידמן הם המועמדים העיקריים, לדעתי.

באסטר1

New member
לומבארד קטן מידי לסילבה

סילבה ישלוט במרחק ואני חושב שגם בקרקע לסילבה יהיה יותר קל
לא ראיתי מלומבארד מהירות של איזה LW בקרב מול בוטש ככה שאני לא חושב שהוא יכול לנצח.

בלפורט יכול אבל לשיםאת בלפורט מול סילבה 10 פעם ברור שמתישהו הוא יכול לתפוס אבל לא נמאס לתת לסילבה את אותם לוחמים פעמיים? פרנקלין , סונן ועכשיו גם בלפורט?

danielmo1

New member
סונן קיבל את הקרב השני בצדק

את הראשון ממש לא בצדק

פרנקלין קיבל קרדיט בקרב השני כי היה אלוף תקופה ארוכה אבל אחרי ההפסד הקשה בפעם השנייה הבנו שזה לא המקום שלו

בלפורט בשונה, כבר ניצח 3 לוחמים בMW אחרי ההפסד לסילבה (אני מחזיק מג'ונסון יותר מביספינג) נגיד ושניים מהם שווים משהו כי אקיאמה לא באמת תחרות

אם בלפורט מנצח עוד שם גדול במחלקה (נגיד רוקלנד או לומבארד או ווידמן) מגיע לו הזדמנות נוספת לא אומר שינצח אבל בהחלט מגיעה ההזדמנות

moriarty

New member
הפוך

סונן את הראשון בצדק, את השני לא בצדק.
פרנקלין מוצדק, בלפורט מוצדק, אבל ווידמן לפניו.

למעלה