Espelho da Vida/מראה של החיים - פרק ראשון
אז אתמול
התחילה מראה של החיים בברזיל(כיףף להם
)עם לא פחות מ-
20 אחוזי רייטינג מכובדים ביותר
ואומנם אני כרגע לא אצפה בה אונליין אבל היה קשה שלא לצפות לפחות בפרק הראשון והיא אכן מדהימה ומושלמת
ועושה רושם פשוט מעולה!
אגב
ז'וליאנה פאייס וז'וזה לורטו השתתפו גם כן בסצנות הראשונות בתפקידי אורח בתור עצמם חח וז'וזה לורטו גם פרסם את
O Sétimo Guardião הטלנובלה החדשה של 9 שהרי גם הוא משתתף בה
זה היה במסגרת טקס הפרסים שאלן(הראשי המודרני)זכה בו בפרס על אחד הסרטים שלו(כבמאי).
מייד לאחר מכן מתחילה העלילה,
סבו החולה של אלן שימיו ספורים רוצה שהוא יבוא להיפרד ממנו בעיר הולדתו
רוזה בלנקה. אלן השאיר שם לפני עשר שנים עבר שהיה מעדיף לשכוח כמו גם את האקסית שלו איזבל(אליני מוראייס). אבל כריס מעודדת אותו לנסוע ולמחרת שניהם עולים על הטיסה לרוזה בלנקה!
איך שהם מגיעים לאיזור כריס מתקשה להסתיר את ההתלהבות שלה מהיופי של האיזור ולאחר מכן גם את
תחושת השייכות ואת העובדה שהיא זיהתה את המקום ככזה שהיא כבר הייתה בו!
אלן לא מבין מה עובר עלייה שהיא ככה יוצאת מהמכונית ומתחילה לרוץ במורד הסמטה אבל
כריס פשוט יודעת שהיא כבר הייתה במקום הזה ומתקשה לעצור את ההתרגשות. ובמילים אחרות,
ז'וליה קסטלו(הגילגול הקודם שלה)חוזרת למקום שבו חייה נלקחו בירייה אחת בלב לפני כמאה שנה! זה פשוט מושלם
ואיזה מצמרר היה החלום שלה שמסתבר חוזר על עצמו, איך שהיא רצה ביער ממש בורחת על נפשה ואז הסוסים שדוהרים לכיוונה עם האדם שפניו מוסתרים ולאחר מכן הירייה
ואיך שקמה בבהלה
היא לא מבינה למה היא מרגישה כזו מועקה ולא זוכרת את הפרטים המדוייקים של החלום החוזר, אבל בקרוב היא תבין שזה
רמז עבה לאיך שסיימה את חייה בגילגול הקודם
ובהמשך כמובן
תיסע בזמן ותגלה מי רצח אותה, כשבמקביל
תשחק בסרט של אלן את ז'וליה קסטלו כלומר את עצמה!
פשוט טלנובלה מושלמת
אם ויוה לא יביאו אותה בקרוב אני אצפה בה בהמשך דרך האינטרנט שלמות כזו אין מצב שאני מפספסת חח
נדירה כמו זמן לאהוב ומעבר לזמן. גם התגובות שקראתי עלייה ממש טובות, ללא ספק היא הולכת להיות הצלחה גדולה