Espelho da Vida/מראה של החיים - פרק ראשון

faery18

New member
Espelho da Vida/מראה של החיים - פרק ראשון

אז אתמול התחילה מראה של החיים בברזיל(כיףף להם
)עם לא פחות מ-20 אחוזי רייטינג מכובדים ביותר
ואומנם אני כרגע לא אצפה בה אונליין אבל היה קשה שלא לצפות לפחות בפרק הראשון והיא אכן מדהימה ומושלמת ועושה רושם פשוט מעולה!
אגב ז'וליאנה פאייס וז'וזה לורטו השתתפו גם כן בסצנות הראשונות בתפקידי אורח בתור עצמם חח וז'וזה לורטו גם פרסם את O Sétimo Guardião הטלנובלה החדשה של 9 שהרי גם הוא משתתף בה
זה היה במסגרת טקס הפרסים שאלן(הראשי המודרני)זכה בו בפרס על אחד הסרטים שלו(כבמאי).

מייד לאחר מכן מתחילה העלילה, סבו החולה של אלן שימיו ספורים רוצה שהוא יבוא להיפרד ממנו בעיר הולדתו רוזה בלנקה. אלן השאיר שם לפני עשר שנים עבר שהיה מעדיף לשכוח כמו גם את האקסית שלו איזבל(אליני מוראייס). אבל כריס מעודדת אותו לנסוע ולמחרת שניהם עולים על הטיסה לרוזה בלנקה!
איך שהם מגיעים לאיזור כריס מתקשה להסתיר את ההתלהבות שלה מהיופי של האיזור ולאחר מכן גם את תחושת השייכות ואת העובדה שהיא זיהתה את המקום ככזה שהיא כבר הייתה בו!

אלן לא מבין מה עובר עלייה שהיא ככה יוצאת מהמכונית ומתחילה לרוץ במורד הסמטה אבל כריס פשוט יודעת שהיא כבר הייתה במקום הזה ומתקשה לעצור את ההתרגשות. ובמילים אחרות, ז'וליה קסטלו(הגילגול הקודם שלה)חוזרת למקום שבו חייה נלקחו בירייה אחת בלב לפני כמאה שנה! זה פשוט מושלם

ואיזה מצמרר היה החלום שלה שמסתבר חוזר על עצמו, איך שהיא רצה ביער ממש בורחת על נפשה ואז הסוסים שדוהרים לכיוונה עם האדם שפניו מוסתרים ולאחר מכן הירייה
ואיך שקמה בבהלה
היא לא מבינה למה היא מרגישה כזו מועקה ולא זוכרת את הפרטים המדוייקים של החלום החוזר, אבל בקרוב היא תבין שזה רמז עבה לאיך שסיימה את חייה בגילגול הקודם
ובהמשך כמובן תיסע בזמן ותגלה מי רצח אותה, כשבמקביל תשחק בסרט של אלן את ז'וליה קסטלו כלומר את עצמה!

פשוט טלנובלה מושלמת

אם ויוה לא יביאו אותה בקרוב אני אצפה בה בהמשך דרך האינטרנט שלמות כזו אין מצב שאני מפספסת חח
נדירה כמו זמן לאהוב ומעבר לזמן. גם התגובות שקראתי עלייה ממש טובות, ללא ספק היא הולכת להיות הצלחה גדולה

faery18

New member
והנה הפתיח המיוחד והמושקע שמשלב עבר והווה

אהבתי גם את בחירת השיר שמתאים בול לנושא הטלנובלה
מצרפת גם את הגרסה המלאה שלו

faery18

New member
אגב המקום בו מצולמת הטלנובלה נקרא מחוז מינאס ז'ראיס

בדרום ברזיל. רוזה בלנקה זה רק שם בדיוני שהמציאו למקום במסגרת הטלנובלה.
זה מקום עתיק מלא בהיסטוריה ובמכרות(כשמו כן הוא
)וגם מרהיב ביופיו
מקום מושלם בשביל צילומים לטלנובלה כזאת.

faery18

New member
מתאוס ממעבר לזמן הוא הנכד של אירני רבאשה(ויטוריה)

אני בשוק
חח גם פה הם משחקים יחד. אבל לא היה לי מושג שיש ביניהם קשר דם איזה קטע.... כל מעבר לזמן משחקים פה
בגלל זה יש לי תקווה שויוה יביאו אותה, הם אוהבים להביא לפי שחקנים.
https://gshow.globo.com/Famosos/not...-em-cena-me-ensina-todo-dia-e-uma-honra.ghtml
קאדו ליבונטי מספר על העצות האישיות והמקצועיות שאירני נותנת לו ושזו פעם שנייה שהם משחקים יחד באותה טלנובלה, ואירני אומרת שזה מיוחד בשבילה לעבוד עם דור אחר בעל השקפה שונה ושהיא ונכדה חולקים הרבה שיחות יחד, חמודים

Dona Sonrisa

New member
הנכד האמיתי במציאות?

איזה כייף לו. בטח היא ממש מלמדת אותו לשחק וגם שומרת עליו במקצוע הלא פשוט .
הוא גם דומה לה קצת.
דמותו במעבר לזמן מעולה והיא בכלל דמות כמעט מושלמת.
השחקנית מאוד מאוד מוכשרת.
&nbsp

faery18

New member
אכן, סדרה שלמה ראינו אותם ולא ידענו שהם סבתא ונכד חח

AndreiTR

New member
לצערי, עדיין לא עפתי... אבל

כבר מהפרק הראשון רואים שזו תהיה סדרה איכותית מאוד, כרגע מצוות השחקנים התחברתי מאוד לקיפירה בוכמן (מריאני) זה הסדרה/טלנובלה הראשונה שלה, שיהיה לה בהצלחה.
ויטוריה סטרדה השחקנית הראשית יפהפייה מאוד ואותנטית.
אירני רבאשה מלכה עוד ממעבר לזמן.
אליני מוראייס, נחכה ונראה מה יהיה איתה.
והפתיח
LINDO DEMAIS!

faery18

New member
הבנתי שקיפירה היא בכלל יוטיוברית אבל מאוד מפורסמת בברזיל

לקחו פה הימור מעניין
היא ואליני מוראייס הולכות להיות פה

ויטוריה סטרדה מהממת ומקסימה
שחקנית ממש טובה ראיתי אותה עד לא מזמן כראשית גם בזמן לאהוב ובהחלט סיפקה את הסחורה למרות שגם היא די חדשה בטלנובלות, מראה של החיים זו הטלנובלה השנייה שלה. מי שהייתה צריכה במקור לשחק את הראשית זו איזיס ולורדה אבל בגלל ההריון שלה העבירו את התפקיד לויטוריה, המועמדת השלישית הייתה פאולה אוליביירה אבל לבסוף הוחלט על ויטוריה. אני בכל אופן שמחה שזו לא איזיס. שחקנית טובה אבל לתפקיד הזה ויטוריה יותר מתאימה מה גם שהיא עד לא מזמן שיחקה דמות באותה התקופה(1930)ככה שיש לה נסיון מהבחינה הזו

&nbsp
לגבי הפרק הראשון, אם אתה מתכוון להמשיך לעקוב אז יהיו עוד מלא התפתחויות. בטריילר הארוך והרשמי של הנובלה רואים עוד סצנות מהפרקים הבאים והולך להיות

AndreiTR

New member
קאריני מ''הכוח לאהוב'' מצטרפת ל''מראה החיים''

קרלה דיאז מצטרפת ל''מראה החיים'' אבל בתור קאריני עצמה, השחקנית קרלה דיאז הודיעה שהיא תופיע ב''מראה החיים'' בתור דמותה מ''הכוח לאהוב'' קאריני ה''צעירה'' (Novinha)
המחווה הזו מוקדשת לגלוריה פרז בעקבות הצלחתה של ''הכוח לאהוב'' והצלחתה של קרלה דיאז בתור קאריני.

Dona Sonrisa

New member
זאת שביבי הרבה לה את המספרה

הרסה לה את המספרה בגלל הקטע עם רוביניו?
ואיזה מגעיל רוביניו ...מנסה לבגוד ואז שולח את עובדיו לשקר לביבי שהבחורה שלהם...
וכאילו כזה נאמן רוביניו..איזה מגעיל!!! כמה ביבי עברה בגללו . לעומת זאת קאיו המקסים הטוב לב הנאמן שאוהב את ביבי כל השנים...

faery18

New member
אני מכירה אותה מהמורדים ברזיל שבזמנו שודרה פה

הבנתי שהיא מגיעה רק להופעת אורח אבל קריצה מגניבה

למעלה