שבוע נחמד וחביב עם יום שלג
סה"כ שבוע נחמד, עברתי את ההעמסת סוכר - האמת שהיה די מגעיל ולא הרגשתי משהו תוך כדי אבל עמדתי בזה בגבורה. עדיין מחכים לתוצאות, מקווה לקבל עדכון היום לגבי זה.
מתברר שאז כשהייתי ממש חולה זה לא היה סתם וירוס כמו שהרופאה המחליפה שהייתי אצלה טענה- אלא דלקת. הרופא נשים שלי אמר שלפי תוצאות בדיקות הדם שהוא עשה לי- פלא שעמדתי על הרגליים באותו יום של הבדיקה (שהיה ממש קרוב לסוף המחלה). עשינו בדיקות חדשות ונקווה שכל המדדים התאזנו. קצת מפחיד שרופאה כל כך לא אחראית מסתובבת ונותנת מרשמים לא מתאימים למטופלות (נתנה לי מרשמים לתרופות שאסור בהריון!) וטועה ככה באבחון של מישהי שהיא בהריון וזה יכל להיות מאוד מסוכן לעוברית. לקחתי את זה די קשה...

אתמול היה יום שלג ולא היה ביה"ס, זו הייתה הפוגה נחמדה מאוד סתם ככה לקראת הסופ"ש ויצא מעולה כי בד"כ זה היה יום שהמורה שעובד איתי היה אמור להיות בהשתלמות.

היום חגיגת טו בשבט בגן, תכננתי להכין איתם עוגת תפוזים בפלחי תפוז- במקום זה פשוט נכין את זה במולטי קייק אחרת לא אספיק לארוז...

היום מתכננת לצאת מוקדם לעבודה כי צריכה לארוז עציצים ולהכין את הדברים לחגיגת טו בשבט- כל מה שתכננתי לעשות אתמול אחרי שהילדים ילכו...

בסופשבוע- מנוחה, רגיעה ושיעור הכנה ללידה נוסף