חוות צוק - חידושי יין
בחוות צוק-המעדניה ברמת אביב החדשה, מציגים עדכונים בתחום היין, ביניהם: אפשרות ליהנות מבוז'ולה 2016, שיוצר בחוות צוק; קיר יינות עדכני וייחודי עם כ-100 בקבוקים, והטבות Happy Hour.
 
בימים אלה ניתן ליהנות מבוז'ולה 2016 של החוואי תומר צוק, שהגיע למסעדה היישר מחוות צוק שבאזור עמק האלה. המדובר ביין צעיר, קליל וטעים; שיוגש במחיר של 28 ₪ לכוס.
 
ב'חוות צוק-המעדניה', עדכנו לאחרונה את 'קיר היין' של המסעדה, ממנו אפשר לבחור יין ולפתוח בארוחה.
בין היינות הישראלים המוגשים במקום בימים אל, יינות של יקבים ותיקים דוגמת: קסטל, מרגלית, שאטו גולן, בזלת הגולן וברבדו; יינות של יקבים מתפתחים, כגון: פלטר, ספרה, כרם שבו וסוסון ים; ויקבי גראז', הנבחרים בקפידה, ביניהם: כנרתי, מרכוס, שורק וצפרירים.
 
המסעדה מציעה כ-100 יינות, אשר רובם המכריע מישראל; וניתן ליהנות מהם במחירי מדף (חנות), עם תוספת דמי חליצה של 32 ₪, למבקשים לשתות את היין במסעדה.
 
בנוסף מציעים ב'חוות צוק-המעדניה' ליהנות מהטבות Happy Hour:
כל אורח המגיע בימי ראשון עד חמישי, בשעות 17:00-19:00, נהנה מכוס יין מתנת המסעדה על כל כוס יין שמזמין.
 
בקבוקי יין ימכרו ויפתחו במקום ללא דמי חליצה. כוסות היין מוצעות מבקבוקים מתחלפים, אשר נפתחים מידי יום למזיגה בכוסות (מינימום של 3 לבנים ו-3 אדומים); ואת בקבוקי היין השלמים ניתן לבחור מ'קיר היין'.