השירשור השבועי

החתולית

New member
ולנטיינז ב'טייגר לילי'

במסעדות "טייגר לילי" התאילנדיות, יחגגו ב-14.2 את ולנטיינז דיי עם קוקטייל של אהבה, קינוח רומנטי ושמפניה איכותית.

הקוקטייל שיוצע במסעדות טייגר לילי-שרונה מרקט וטייגר לילי-רמת החייל: קוקטייל של אהבה Red Passion, העשוי טקילה, גרנדין, ליים, טריפל סק ופירות יער (48 ₪);

הקינוח הוא סלט תותים עם בזיליקום, ג'ינג'ר, סוכר דקלים, מרטיני רוסו, קרם מרנג, מרנג שוקולד, רוטב פסיפלורה, קרם פטיסייר, טוויל תותים ומקרון (46 ₪);

והשמפניה היא של בלאן דה בלאן של Ayala המיוצרת מ-100% ענבי שרדונה (60 ש"ח לכוס).

מלבד האלכוהול המיוחד והקינוח של שף מסעדות "טייגר לילי", יניר גרין, ייהנו האורחים גם ממוסיקה ואווירה רומנטיים.

יום חמישי, 14.2, החל מהשעה 18:00
טייגר לילי ת"א – הברזל 32, רמת החייל ; טייגר לילי שרונה מרקט – קלמן מגן 3, ת"א
1-700-70-70-97,

 

החתולית

New member
חג האוהבים כפרה סטייל

במסעדת כפרה שממוקמת בעיר העתיקה של באר שבע, יגישו לכבוד וולנטייז דיי מנות ספיישל של השף יוסי נחמן.

בין מנות הספיישל שיצר השף יוסי נחמן:
  • מנה ראשונה של כבד אווז ודובדבני אמרנה - כבד אווז צרוב בחמאה מזוקקת, דובדבני אמרנה בציר בקר וקרם ארטישוק ופרמז'ן 75 ₪.
  • מנת ספיישל קוקי סאן זאק - 3 יח' קוקי סאן ז'אק, קרם גזר צבעוני ולימון, קוניאק הנסי וביסק עם אפונת שלג 68 ₪,
  • מנת בורטה וגספצ'ו עגבניות - מוצרלה בורטה, עגבניות שרי צבעוניות, בזיליקום, ערק וקרמבל סלרי 69 ₪.
  • מנה עיקרית זוגית "שאטובריו" זוגי - ה"לב" של הפילה בקר צרוב בגריל, בצלי שאלוט וכבד אווז 320 ₪,
  • טיבון טלה - סינטה ופילה של טלה מקומיים, פירה טאפנד זיתים וציר טלה וחמאה 158 ₪,
  • בייבי דג ים - 500 גרם של תלוי מה יעלה בחכה, מקומח ומטוגן, רוטב קרמל חריף וליים 159 ₪.


כפרה בר אנד טאפס, רחוב סמילנסקי 25, באר שבע. טלפון - 08-665-4854

 

החתולית

New member
וולנטיינז במסעדת ליבירה החיפאית

במסעדת ליבירה החיפאית יחגגו את חג האוהבים ב- 14/2 עם תפריט ספיישלים של השף רועי אברהם.

תפריט הוולנטיין של ליבירה:
  • סלט לבבות- לבבות חסה ואנדיב, פינק ליידי, אגוזי לוז ולבבות עוף בקרמל בלסמי עם גבינה כחולה 58/52 ₪.
  • סטוץ - נקניקייה עטופה בבצק עלים, מוגשת עם קרם פרש מתובל 32 ₪.
  • העיקר זה הרומנטיקה – פיקניק זוגי של גבינות, פירות, מטבלים ולחמים 86 ₪,
  • וולנטיינז בורגר – צמד מיני בורגר בצורת לב עם סנט מור, בייקון מצופה שוקולד וברביקיו פירות יער 74 ₪.
  • ונוס – מנה זוגית של שרימפס, קלמרי, מולים וסרטנים מוקפצים ביין מבעבע, חמאה ועשבי תיבול לצד אורז זעפרן ופיסטוק. 170 ₪.
  • תאוות בשרים – 700 גרם של נתחים מובחרים מוגשים עם ירקות צלויים,סלט ירוק, רוטב גבינה כחולה וצ'ימיצ'ורי 280 ₪ (מנה זוגית).
  • תשוקה בוערת – עוגת שוקולד חמה, רוטב שוקולד צ'ילי וגלידת שוקולד 38 ₪.
  • PavloveA נשיקות מרנג, קרם מסקרפונה, תותים ורוטב פירות יער 32 ₪.
  • אהבה דביקה - בלונדיז, טראפלס שוקולד, סמיפרדו פיסטוק ושוקולד לבן, טרטלט בנופי, מסקרפונה תותים 62 ₪ (מנה זוגית).

ליבירה, רחוב הנמל 26, חיפה. טלפון: 04-3740251

 

החתולית

New member
וולנטיינז סושיאל קלאב סטייל

בסושיאל קלאב התל-אביבית יחגוגו וולנטיין עם מנות ספיישל של השף צביקה שטראוס וספיישל קוקטיילים של המאסטר מיקסולוג מוש בודניק.

בין מנות הספיישל הזוגיות:
  • פלטת קרודו זוגית של מגוון דגים נאים המוגשים על קרח לצד רטבים בניחוחות אסיאתיים 96 ₪,
  • פלטת בשרים זוגית עשירה במיוחד של בשרים מרמת הגולן עם נתחים שונים כגון צלעות טלה אנטרקוט וסינטה ברוטב דמי גלס ותוספות מפתיעות 280-360 ₪.
בגזרת האלכוהול, הסושיאל קלאב מציע תפריט יינות ואלכוהול עשיר, והרבה קוקטיילים ייחודיים לוולנטיין.

סושיאל קלאב, שד' רוטשילד 45/ אחד העם 54, טלפון: 03-5601114

 

החתולית

New member
חגיגות אהבה בנצרת עם השף אליאס מטר

השף אליאס מטר יחגוג את חג האוהבים במסעדת לוקנדה בנצרת, עם מגוון ספיישלים.

בין הספיישלים בתפריט:
  • קרפצ'יו שרימפס קריסטל טרי בתיבול שמן אדום מעושן בפפריקה ספרדית 68 ₪,
  • פילה לברק עם סוכריות פולנטה, עגבניות שמש איטלקיות, פיטריות ברוטב חמאה, לימון וזעפרן 98 ₪.
  • קוקטייל וולנטין ע"ב וודקה, מחית פירות אדומים טריים וסגירת מבעבע והרבה קרח כתוש 42 ₪.

לוקנדה - דרך הציונות 29, מתחם בית מלון רמאדה , נצרת, טלפון : 04-6130351



 

החתולית

New member
וולנטיינז דיי במסעדת 'טיבי'ס'

מסעדת 'טיבי'ס', של שף חיים טיבי ושותפו רועי כהן, הממוקמת בוורד הגליל, מזמינה את האוהבים והקהל הרחב לחגוג ב- 14/2, עם תפריט של שף טיבי. בפברואר 2019.

בערב הוולנטיין דיי, מציע שף חיים טיבי מבחר מנות ספיישל, תפריט יינות וקוקטיילים, בשילוב תפריט המסעדה: לחמים הנאפים במקום מקמח המגיע מטחנות הקמח הטובות בעולם, ביניהם- לחם משלושה סוגי קמח -מלא, שיפון וכוסמת, עם זיתים, טימין ופשתן ופוקצ'ות.

מנות ראשונות ביניהן: פרשוטו אניילו, קרפצ’יו ארמני, פטריות אקזוטיות צלויות על הפלאנצ’ה, טרין כבדים פרובאנס ונקניקיות כפריות בגריל תוצרת בית.

מנות בשר טרי ומשובח, מעדרים המטופחים בגליל ובגולן ומיושן במקום: פורטהאוס-בשר פילה רך וסינטה, סטייק אנטריקוט, סטייק פילה, טריו טלה-3 נתחים שונים-טיבון, פורטרהאוס ופריים של טלה.

מבחר פסטות המיוצרות בעבודת יד, לפי המסורת האיטלקית, מקמח המגיע מאיטליה, במילויים וצורות שונות: טורטליני, קפלאצ’י, קפלטי, טליאטלה, סקלופיני, פפרדלה, טליאטלה ועוד וקינוחים מקונדיטורית הבית המספקת את כלל הלחמים, המאפים והעוגות.

יש להזמין מקומות מראש.
למידע והזמנות - מסעדת 'טיביס' - 04-6330885





 

החתולית

New member
טעם האהבה בגליל

בתי אוכל בגליל המערבי יציעו ב- 14/2 ארוחות שונות.

ארוחת וולנטיין ב"סטודיו אוכל" בבוסתן הגליל
לכבוד ארוחת וולנטיינז דיי, רקחו אנשי האוכל, עידן רקיר ואביחי פחימה, תפריט עם טעמים מיוחדים, בשילוב סגנון בישול מולקולרי-עדכני. הארוחה תתקיים בשולחן אבירים, אליו יוגשו 6 מנות, לצד קוקטייל פתיחה ולאורך כל הערב ימזג אלכוהול לאורחים. בין המנות שיוגשו: משוויאה ירקות טאבון - חציל, צ'ילי, שום, עגבנייה, פלפלים, בצל, פטרוזיליה; אסאדו דלעת צלויה בתבלינים עם קרם פרש, קריספי בורגול וזעתר ושמן בזיליקום; סשימי דג ים עם יוגורט יוזו, תפוזי דם, אבוקדו, ג'ל ג'ינג'ר כבוש, אורז אסור, צ'יפס ארטישוק ירושלמי; רוסטביף שייטל בסו ויד- מרינדת חרדל, דבש ושומן ברווז, פירה ראטה וגזרים אורגנים; ואוסובוקו טלה צלוי בטאבון מפורק מהעצם, לצד פפרדלה עבודת יד, ציר בקר, חמאה, צ'ילי, אפונת שלג, קייל ושום שחור.
עלות: 300 שקלים לאדם.
לפרטים והזמנות 077-9964609.

ארוחת שף זוגית במסעדת "אדלינה" בקיבוץ כברי
מסעדת אדלינה מציעה תפריט ייחודי המשלב אוכל גלילי מקומי וגורמה ספרדי קטלוני, כולל כוס יין לסועד וקינוח.
בין המנות בארוחת וולנטיין: סביצ'ה טונה אדומה; קישוא ממולא בשר ביוגורט חם; פילה דג צלוי ברוטב לימונית לצד ניוקי; סינטה ובייקון ברוטב ציר עוף ותפוח אדמה צלוי; אורז בר אדום ושחור עם שמנת פטריות וירקות אפויים ועוד.
עלות: 400 שקלים לזוג.
לפרטים והזמנות: 077-9964609.

ארוחת שף זוגית במסעדת 300 גרם במושב בצת
מסעדת 300 גרם מתמחה בשיטות חיתוך ויישון בשר, עם מגוון רב של נתחים מובחרים וטעמים גליליים, בניצוחו של השף איתי חסון וניהולה של אשתו, גל חסון. השניים מציעים תפריט זוגי עשיר הכולל בין היתר- קבבוני עגל וטלה על מצע טחינה ושמן עשבי תיבול; קרפצ'יו מנתח פילה עגל, בשמן זית, חומץ בלסמי וקונפי שום; פלטת בשרים 800 גרם עם אנטריקוט, סינטה, פילה בקר; קינוח וכוס יין.
עלות: 400 שקלים לזוג.
לפרטים והזמנות: 077-9964609
 

החתולית

New member
מסעדת לוקס - חגיגת אוכל מאקוודור ומישראל

בשבת ה- 16/2/2019 השף עלאא מוסא יארח במסעדת לוקס את השף אקוודורי מיגל מונאר, לחגיגה משותפות של טעמים בה כל אחד מהשפים יצור מנות ספיישל חגיגיות ממטבח נוף ילדותו.

שיתוף הפעולה הקולינארי הוא יוזמה של שגרירות אקוואדור בישראל.

השף מיגל מונאר הוא השף של מסעדת Aire de Serrano במדריד, אולם כבר שנים הוא מייצג את המטבח האקוודורי ברחבי העולם. מונאר בישל ב- Carpe Diem Restaurant בקליפורניה, ב- Gastroconcepts באקוואדור, במסעדה בעיר שנחאי בסין, ב- La TaperÍa del Prado y Latape במדריד ובעוד מסעדות.

מוסא ומונאר יצרו תפריט ספיישלים חגיגי שיוגש ב- 16/2 בנוסף לתפריט המסעדה, בלווי קוקטלי ספיישל.

מנות הספיישל של השף מיגל מונאר:
  • סביצ'ה עם הדרים, צ'ילי וקוקוס 52 ₪.
  • מאיטו מהאמזונס עם קינואה מהאנדים, אצ'יוטה וירקות 56 ₪.
  • בננת פלנטיין ירוקה, קסואלה עם דיונון, שרימפס וצדפות 92 ₪.
מנות הספיישל של השף עלאא מוסא:
  • קובה פירות ים, סלט עדשים ושרימפס קריסטל 74 ₪.
  • צלעות טלה, פריקי, עולש בר, וציר בקר 148 ₪.
  • פילה לוקוס, ירקות של חורף ורוטב חריימה 156 ₪.

מסעדת לוקס, רחוב הנמל 13, חיפה. טלפון להזמנות 077-2060970





 
למעלה