טעם האהבה בגליל
בתי אוכל בגליל המערבי יציעו ב- 14/2 ארוחות שונות.
ארוחת וולנטיין ב"סטודיו אוכל" בבוסתן הגליל
לכבוד ארוחת וולנטיינז דיי, רקחו אנשי האוכל, עידן רקיר ואביחי פחימה, תפריט עם טעמים מיוחדים, בשילוב סגנון בישול מולקולרי-עדכני. הארוחה תתקיים בשולחן אבירים, אליו יוגשו 6 מנות, לצד קוקטייל פתיחה ולאורך כל הערב ימזג אלכוהול לאורחים. בין המנות שיוגשו: משוויאה ירקות טאבון - חציל, צ'ילי, שום, עגבנייה, פלפלים, בצל, פטרוזיליה; אסאדו דלעת צלויה בתבלינים עם קרם פרש, קריספי בורגול וזעתר ושמן בזיליקום; סשימי דג ים עם יוגורט יוזו, תפוזי דם, אבוקדו, ג'ל ג'ינג'ר כבוש, אורז אסור, צ'יפס ארטישוק ירושלמי; רוסטביף שייטל בסו ויד- מרינדת חרדל, דבש ושומן ברווז, פירה ראטה וגזרים אורגנים; ואוסובוקו טלה צלוי בטאבון מפורק מהעצם, לצד פפרדלה עבודת יד, ציר בקר, חמאה, צ'ילי, אפונת שלג, קייל ושום שחור.
עלות: 300 שקלים לאדם.
לפרטים והזמנות 077-9964609.
ארוחת שף זוגית במסעדת "אדלינה" בקיבוץ כברי
מסעדת אדלינה מציעה תפריט ייחודי המשלב אוכל גלילי מקומי וגורמה ספרדי קטלוני, כולל כוס יין לסועד וקינוח.
בין המנות בארוחת וולנטיין: סביצ'ה טונה אדומה; קישוא ממולא בשר ביוגורט חם; פילה דג צלוי ברוטב לימונית לצד ניוקי; סינטה ובייקון ברוטב ציר עוף ותפוח אדמה צלוי; אורז בר אדום ושחור עם שמנת פטריות וירקות אפויים ועוד.
עלות: 400 שקלים לזוג.
לפרטים והזמנות: 077-9964609.
ארוחת שף זוגית במסעדת 300 גרם במושב בצת
מסעדת 300 גרם מתמחה בשיטות חיתוך ויישון בשר, עם מגוון רב של נתחים מובחרים וטעמים גליליים, בניצוחו של השף איתי חסון וניהולה של אשתו, גל חסון. השניים מציעים תפריט זוגי עשיר הכולל בין היתר- קבבוני עגל וטלה על מצע טחינה ושמן עשבי תיבול; קרפצ'יו מנתח פילה עגל, בשמן זית, חומץ בלסמי וקונפי שום; פלטת בשרים 800 גרם עם אנטריקוט, סינטה, פילה בקר; קינוח וכוס יין.
עלות: 400 שקלים לזוג.
לפרטים והזמנות: 077-9964609