אדמה פראית

Hadar169

New member
אדמה פראית

עד פרק 39

קרלוס ניסה לירות באניבל ובסוף פגע בדניאל
אחרי חיפושים רבים איסבל מוצאת אותו ביער ומסתבר שה"איש של היער" הציל אותו ועזר לו
אני אוהבת איך בכל טלנובלה כפרית יש את ה"מכשף" הזה שתמיד מרפא הכל
בניגוד אליו, מצבו של סרחיו ממשיך להתדרדר בעקבות כריש הדם עד שהוא מחליט סופסוף לעבור את הניתוח שיציל לו את החיים
בינתיים מתחיל המשפט של קרולינה וקרלוס ונראה שהוא הולך לזכות במשמורת על הבן שלהם, איך שנעל את אליסה בתוך הבית כדי שלא תעיד נגדו
בעקבות התמיכה של דניאל בקרולינה וההסתה של אניבל האמון של איסבל בדניאל מתחיל להתערער אותו הדבר לגבי דניאל שבטוח שהיא בילתה את הלילה עם אניבל כשהכל בעצם באשמת אמפרו שהחליפה את המנעול בחדר שלה כדי לתת את המפתח לאניבל
מסכנה איסבל שוב הייתה נתונה לעוד התפרצות זעם שלו ועוד למחרת בבוקר הייתה צריכה לשמוע את ההאשמות של דניאל

אמפרו ממשיכה לזרוע הרס ולהתערב בחיי משפחתה כשהפעם היא מגלה על הקשר הרציני בין אוריאל לאלחנדרה(איזה משרתים מלשנים ולקקנים!
רק כרמן הכי חמודה
)ומחליטה לשלוח אותה בחזרה לספרד ועוד מתכננת לשלוח לשם גם את איקר כדי לקרב ביניהם
בינתיים אוריאל בכלל לא יודע על כל מה שקורה אחרי הוויכוח שהיה להם בעקבות הנשיקה של אלחנדרה ואיקר ברודיאו אחרי ההתערבות שלו ושל אוריאל. אגב אני ממש אוהבת את כל הפעילויות שהם עושים בכפר בעיקר סביב אלחנדרה ואוריאל
הרודיאו מירוץ הסירות המירוץ הרגיל סצנות מהממות
רק למה אלחנדרה צריכה להיות כזאת טיפשה למה לנשק את איקר?? קודם כל הוא בכלל לא הציל את אוריאל זו הייתה תכנית שלו לשחרר את השור לכיוונו, ושנית כל גם אם מדובר בתחרות שלו עם אוריאל היא לא הבטיחה להתנשק עם המנצח אלא רק אם אוריאל במידה וינצח את איקר בתחרות עם השוורים. ובכלל היא ממש תמימה איך שתמיד מאמינה שאיקר לא אשם בכלום. ככה שהתסכול של אוריאל מוצדק הם הרי ביחד אז שתפקח כבר את העיניים ותראה לו נאמנות

למרות שלא ברור מה יקרה עכשיו אחרי שאמפרו סילקה אותה מהבית

evglev1

Well-known member
מנהל
זה היופי של האפשרות לצפות באינטרנט, ב-VOD ובהקלטה

Don Nirtin

New member
אני אולצתי לצפות עם כתוביות בשידור המקורי

ולסבול הרבה לקראת סוף הסדרה.

evglev1

Well-known member
מנהל
כן לטלוויסה יש נטייה לאחרונה להרוס את הסוף

כמו בחיים כפולים שהרגו את ריקרדו והשאירו את אנחליקה עם סנטיאגו.

באנה כפול שלוש שנתנו לתאומה הרעה לרצוח את הסבתא והשאירו את סולדד בכלא למרות שכולם סלחו לה.

במלון הסודות שהכניסו את סופיה לכלא במקום לאשפז אותה בבית משוגעים.

באדמה פראית עם חמשת הפרקים האחרונים המשוגעים והאלימים.

בשקרים שהרגו את רוברטה וכתוצאה מזה פינה בבית משוגעים ולא בכלא בו הייתה סובלת מהצורך לנקות ולא רק מכך שרצחה את בתה.

ובלי קשר לטלוויסה אבל כן למקסיקו במתחת לשמיים אדומים של אצטקה הרסו הכול בכך שהפכו ממש בפרק האחרון את הדמות החמודה של וורוניקה לדמות משוגעת ומגעילה רק משום שאימה ודודה היו סכיזופרנים.

Hadar169

New member
ההרג של ריקרדו בחיים כפולים באמת היה מיותר פתאומי ולא קשור

וחבל כי זו הייתה דווקא טלנובלה טובה.
לגבי אדמה פראית אני רק יודעת שדניאל ואיסבל יתחתנו וסרחיו ימות.
חבל על סרחיו אבל אני חייבת להודות שיש בדמות שלו משהו קצת מעצבן למרות שלאחרונה
הוא קצת התנרמל
אבל בתכלס הוא דמות משנית העיקר מבחינתי שהראשיים נשארים
ביחד ואף אחד מהם לא מת בפתאומיות. אז זה מבחינתי כבר סוף מושלם

evglev1

Well-known member
מנהל
סרחיו הוא הבעיה הכי קטנה של הפרקים האחרונים

אבל תהני עד פרק 65 הסדרה תהיה מעולה ונהדרת לקראת הסוף ימציאו כמה שטויות שלא ממש קשורות לעלילה.

סרחיו באמת יש רגעים שהוא מעצבן למרות שהוא טוב. אם כי סוף רע לסרחיו וסוף טוב לאניבל זה קצת מוגזם.

Don Nirtin

New member
זה לא החמישה פרקים האחרונים

זה בכלל כל הדרך שהובילה לסוף. לא אפרט מעבר.

Hadar169

New member
חח זה מה שאני אוהבת בסדרה הזו שאין רגע דל

אני משלימה אותה דרך האינטרנט מהנקודה שפרשתי ממנה לפני שנה. בדרך כלל אני לא מוותרת על טלנובלות כפריות אבל זה התנגש לי בזמנו עם הברזילאיות התקופתיות ועוד היה לי את משפחתו של בעלי שהיה לה את היתרון להתחיל לפנייה אז כבר נכנסתי לעלילה ולא יכלתי לעזוב באמצע. אבל תמיד ידעתי שאני אחזור להשלים אותה ובטח עכשיו שאני יודעת שזו הכפרית המושקעת האחרונה של טלויסה
אני רוצה בהמשך להשלים גם את לאס אמזונאס. ממש מקווה שטלויסה יחזרו לעצמם בקרוב. אחרת אפשר לבנות רק על טלנובלות שלהם של פעם.

evglev1

Well-known member
מנהל
מקווה שאם לא תספיקי לתפוס את המתחזה ב-VOD

לאור מבול הסדרות הכפריות והתקופתיות של ויוה והערוץ הברזילאי של הוט, תשלימי אותה באותה הצורה. אני צפיתי במתחזה מהאמצע ועכשיו כמעט השלמתי את ההתחלה, למעשה אני כבר בפרקים שבסיבוב הקודם עוד צפיתי בהם חלקית ועוד לא הגעתי לפרקים שצפיתי בהם במלואם, הסדרה פשוט נהדרת ובדיוק מסוג הקלאסיות שאת אוהבת וגם גבריאלה ספניק נראית לגמרי יותר טוב מבאשת הברזל ועל פרננדו קלונגה בכלל אין מה לדבר.

אבל נחמד שגם בספרדית וגם בפורטוגזית את יכולה לצפות בלי תרגום, מה שאומר שכל הסדרות הלטיניות יהיו זמינות בשבילך או ביוטוב או באתרי טלוויסה, טלמונדו, גלובו ועכשיו הערוץ הברזילאי של עשרת הדיברות.

Hadar169

New member
לא נראה לי שאצליח להגיע אליה בזמן הקרוב במיוחד עכשיו שהחלטתי

כן לצפות במראה של החיים כבר עכשיו כי לא בא לי להישאר חודשיים בלי ברזילאית עד שעשרת הדיברות תגיע. השוד הגדול אפשר להגיד שכבר סיימתי יש לי רק עוד שני פרקים.
באסה אני אתגעגע לטלנובלה הזו ללא ספק אבל לפחות תהיה לה מחליפה ראויה

evglev1

Well-known member
מנהל
לכן אני אומר שמקווה שתשלימי בלי תרגום

כי למרות שאפילו אצלי אין תאריך ירידה לבובה פראית, מריאם ואל-פרינסיפה ובהוט שקיפחו את הטלנולבות ב-VOD הם יותר ואפילו אימא עדיין שם, אבל עדיין זה לא יישאר שם לנצח, למרות שההיגיון שלי אומר שהוינטג' צריך להיות לפחות פי 2 יותר זמן מטלנובלות רגילות.

Hadar169

New member
בהחלט הייתי רוצה אבל לצערי לא יהיה לי זמן אלייה בתקופה

הקרובה

evglev1

Well-known member
מנהל
אלחנדרה לא יודעת על התרגילים של איקר

ובכנות מאמינה שהוא הציל את אוריאל והיא חייבת לו כי היא אכן תמימה. וכרמן אגב רק בזכות הסדרה גיליתי שבספרדית כרמלה וכרמן זה אותו השם באמת חמודה, למרות שהיא מאוהבת באוריאל היא מגינה על אלחנדרה. אמפרו באמת מגעילה כלפי משפחתה גם עזרה לאניבל לפגוע באיסבל וגם פוגעת באלחנדרה.

אניבל הסתבך כי הוא סוחט מאמדור לקנות ממנו וכך אמדור לא יכול לקנות מקרלוס וקרלוס ממש לא אוהב את זה, אבל דניאל משלם את המחיר. מכשף זה קטע נחמד ועוד איך שהוא קורא לדניאל זאב ואגב נדמה לי שהשחקן של המכשף מאדמה פראית מופיע בלאהוב עד המוות בתפקיד דומה. וכמובן מכשף בטלנובלה לטינית חייב להיות אינדיאני כי זה חלק מהאמונות של האינדיאנים.

דניאל ואיסבל כועסים זה על זו ודניאל חושב שבילתה את הלילה עם אניבל ושיחקה ברגשותיו.

קרלוס דחק את קרולינה לפינה עם הכוח שלו ומנסה לגזול ממנה את בנה ונראה שזה מצליח.

סרחיו סוף סוף הסכים לעבור ניתוח שיציל את חייו מקרישת הדם שבינתיים החמירה, אך נראה שבפרקים האלה עדיין מסתיר את המצב ממשפחתו.

Hadar169

New member
נכון אבל אוריאל מאשים אותו והיא בוחרת שלא להאמין

לאלחנדרה יש את כל הסיבות לחשוד באיקר והיא פשוט מעדיפה לעצום עיניים. לגבי המכשף זה אכן מתקשר לשורשים המקסיקניים ולכל הקטע האינדיאני שלהם
גם בתהום של תשוקה וים של אהבה היו קטעים כאלה
מנואל אוחדה זה שם השחקן שמשחק את המכשף, מגניב שהוא משחק תפקיד דומה גם בלאהוב עד המוות
הוא שיחק גם בגאטה את אבא של מאייטה פרוני, ובעוד הרבה טלנובלות. שחקן טוב

evglev1

Well-known member
מנהל
כן למרות הנצרות החזקה במקסיקו

יש שם גם מקום מכובד לטקסים האינדיאנים ולאמונות שלהם עד כדי יכולת הכישוף ובתהום של תשוקה אפילו הסבתא של פלומה הצילה את אליסה מהכשת נחש שלרופא לא הייתה תרופה לזה. גם במחר ולתמיד ובכישוף היו קטעים של קטעים במוזיאונים של סיפורים על מקסיקו האינדיאנית והזר אפילו כשהיפוליטה רצתה לעבוד בתור משרתת אז המעסיקה אמרה שהיא הייתה מעדיפה כושית או אינדיאנית שבתקופתיות היה מקובל שלבנים הם מעמד גבוהה ואינדיאנים ושחורים מעמד נמוך. גם באהבת אמת שלא ראית כשאדולפו סיפר לזה שעזר לו שמשפחה של אהובתו לא רצתה אותו כי הוא עני, החבר נדהם שהוא לבן ועני.

Don Nirtin

New member
מנואל אוחדה שיחק את המכשף רק בשיסלח לי האל

הוא לא משחק באדמה פראית ולא בלאהוב עד המוות.

למעלה