מסכמ"שת~!
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
המממ. ביום ראשון היה פסיכומטרי. ביום שני המשכתי ללמוד לפסיכומטרי. כנ"ל יום שלישי.
ואז ביום רביעי היה עוד שיעור. כה אמר המורה- תעשו את השיעורים ביום שבו אתם מקבלים אותם. כה אמר 9גאג- "I always leave my homework 'til the last day 'cause then I'll be older, therefore wiser."
למי מקשיבים? הקשבתי ל-9גאג. פשוט ביום רביעי הרגשתי לא טוב, וביום חמישי הבטחתי לחברה שאני אעשה איתה שופינג (והיא טסה לארה"ב בסוף החודש לארבעה חודשים ואני לא יכולה לסרב לה)- היה בכך יתרון כי פגשתי את מעין
. ואז בשישי ביקרתי את סבא שלי, שיהיה בריא, בבית חולים. ואז נותר לי לעשות את שיעורי הבית... היום O_O אלוהים יודע איך הספקתי.
המלצה לסופ"ש:
הכריך הצועני של ארומה! כבר שנים שאני נאמנה לחביתה וחלומי, אבל אמרתי לעצמי שהשבוע אני רוצה לגוון, והוא היה מושלם. אני אישית הוספתי חסה. אבל הוא מושלם כמו שהוא.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
פסיכומטרי. ועוד קצת. כן.
ויום הולדת לקטניס! D:
מילות סיום ומסר לאומה:
אני אשתף אתכם במסר שקיבלתי מדוד שלי - היה הייתה לי חברה שטסה לאוסטרליה, ושאלו אותי פתאום אם יש לי אותה בפייסבוק. אז אמרתי שכן, ושהיא כל הזמן מצטלמת בים, כי זה בערך מה שאוסטרלים עושים - הם כל היום בים... ואז דודה שלי אמרה שזה למה הם נראים טוב, ואני אמרתי שכבר יש לי אוסטרלי בהיכון, ליאם כמובן, והוספתי שבאסה שהוא תפוס ע"י מיילי סיירוס. ואז דוד שלי אמר "לא שווה לך לצאת עם מישהו שיוצא עם כזאת slut." (השיחה כולה הייתה באנגלית). ופשוט נכנסתי למתקפת צחוק XDDDD ואז דוד שלי אמר משהו על האנה מונטנה. הוא בן 60! מה יש לו לדעת על מיילי סיירוס והאנה מונטנה??!
תמונה לסיום, אם בא לכם:
היה היה ראיון ובו ג'ניפר הציגה את הפיגרים של קטניס, גייל ופיטה בפני המראיין. המראיין החזיק את גייל ופיטה, ג'ניפר באה להחזיק את גייל ו... פיטה נפל. אז אחרי שכל האינטרנט ירד על זה שהיא אומרת "Sorry Josh!" כל הגיילניס פאנז מיהרו להתלהב על כך שג'ניפר לגמרי לגמרי טים גייל.
מקווה שלכולכם יהיה שבוע קסוםםםםםם D: