אםםםםםם יש לך סכמ"ששש

N o R i K o

New member
אםםםםםם יש לך סכמ"ששש

יש לך סכמ"שששששש
יש לך סכמ"ש בלבך
בוא וסכמ"ש כאן גם אתה! D:

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

סופ"ש מקסים חמודים :)

Billy Shirs

New member
יש לי סכמ"ש בלבי!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: קניתי לקים חדשים
וחולצה חדשה.
המלצה לסופ"ש: הפרק החדש של האנטומיה טוב באופן מפתיע!
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: עוד מעט יש יום הסטודנט אבל זה לא שבוע הבא... אבל משכורות!!! משכורות שבוע הבא!!!
מילות סיום ומסר לאומה: הלקים של ג'ייד לא נראים על הציפורניים כמו שהם נראים על הבקבוק, אך הם מתייבשים מהר מאוד.
תמונה לסיום, אם בא לכם:

pennylane11

New member
כזה שבוע אדיר ואני לא אסכמ"ש?

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: היה מפגש פורום האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית שהיה פשוט נפלא! באמת שנהניתי מכל רגע! (ואני חייבת לנוי בלה בלה בלה
)
המלצה לסופ"ש: בבחירות הקרובות תצביעו הרולד סקסון. הוא לא מנהיג, הוא מאסטר.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: יום הולדת לחברה הכי טובה שלי, פינאלה איום ונורא של קאסל (שמעתי מתוכו ציטוט אחד במקרה ואני דיי מפרכסת פה בגלל ההתנזרות מספוילרים!@#!@# נורא!)
מילות סיום ומסר לאומה: "Shut up!"
"I didn't say anything..."
"You were thinking, It's annoying."
כלכך מסכם את ההרגשות שלי מהשבוע הזה...
תמונה לסיום, אם בא לכם: ווהו~

ellendili

New member
אוווו ציטוטי שרלוק!!

היום גיליתי שמרטין פרימן יהיה בילבו באגינס בהוביט! לעזאזל דצמבר זה עוד כ"כ רחוק!! ואגב גם לבנדיקט יש תפקיד שם, הוא מדובב דרקון! How cool is that?!

pennylane11

New member
שניהם כ"כ אדירים!

לא הייתי יכולה לחשוב על קאסט מתאים יותר! בנדיקט כ"כ שרלוקי שזה נפלא

כן, אני רוצה לראות את זה, זה אמור להיות סרט ממש טוב :O

ellendili

New member

והפרק עם איירין אדלר היה מעולה! השחקנית לא להיט האמת... דמיינתי אותה יותר פאם פאטאל. אבל האינטראקציה עם שרלוק ג.א.ו.נ.י.ת! הוא כזה מלך. הערצה, סגידה והתפאנגרלות שאין לתאר

Sharonmxx

New member
אני ממש עייפה

וממש לא נרדמת!@@$#%^&^

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: השבוע התחיל כשנשרפתי מלשבת 5 דקות בחצר בבית ובכלל לא היה שמש! לא יודעת למה, אני ישנה אולי שעה כל לילה בשבועיים האחרונים וביום חמישי לא הצלחתי לקום מהמיטה, וזה היה ממש מוזר כי זה לא שישנתי, פשוט כאב לי כל הגוף וראיתי נקודות שחורות כמו שרואים לפני שמתעלפים אז שכבתי במיטה עד שהיה לי כח לקום אחרי כמה שעות. ישנתי 12 שעות באותו לילה, ונחשו מי עדיין עייפה. חוץ מזה היה לנו קורס מד"א וזה היה הדבר הכי מיותר בעולם, למדתי קצת, ראיתי הרבה האנטומיה, דיברתי הרבה על האנטומיה. היה שבוע ממש בסדר

המלצה לסופ"ש: פרקים ישנים של ביג באנג תאורי וHIMYM תמיד מעודדים אותי, אבל ממש בכל מצב!
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: חופשת מתכונת של מתמטיקה, לא מדברים על מה שבא אחריה
זה כל כך מפריע לי שלא עולה לי שום דבר אחר עכשיו.
מילות סיום ומסר לאומה: בא לי לישון מעכשיו עד יום חמישי ובשביל זה אני צריכה חופש. שיהיה כבר חופש!

E l S i

New member
תרגישי טוב :) <ומנצלת בשביל שלי...>

ואם היה לך קורס מד"א לכי לפורום פאנפיקים לקרוא את הגרסה ה~מעניינת~ של רוני לזה: חבל שארתור לא חי במאה ה19 (זה מתחיל ב"איש איש...")

ואיך היה לי השבוע:
הייתה לי בגרות מעבדה ועכשיו יש לי תירוץ רשמי לא לאכול מלפפונים

המלצה לסופ"ש: אולי אני הולכת היום בערב להופעה של להקה בשם קאנונז, שזה פשוט שם קאנוני וזה צריך להיות טוב, אז בואו גם. נראה לי שזה בתל אביב (על זה אחותי אחראית...)
מה יקרה השבוע אני מסיימת ערבית! וזה דווקא חבל כי אני גם אשכח וגם זה המקצוע הכי כיף וקל בבית ספר
אה ול"ג בעומר
הלכתי ללמוד מתמטיקה. ביי :(
אה ואל תשכחו- מחר אנחנו מגיעים לחשוף הכללללל על גייל.
כן, זה הולך להיות גייל לפני פיטה.
בנות שהן טים פיטה יכולות להתנחם בכך שכל עוד קטניס עם גייל - פיטה פנוי.
(זו רק אני או שהמילה "אה" הופיעה קצת ויתר מדי פעמים בהודעה הזאת?)

פאנגירל

New member
בדרך כלל אני לא מהמסכמ"שים...

אבל נו, לא כל שבוע זה ככה!

טיול שנתייייייייייי! (או "ט'יול שנט'י", או "רמה אחט' מעל כולם" וכל מיני שגיאות כתיב אחרות). זו השנה האחרונה שלי עם הכיתה הנוכחית בבית-הספר הנוכחי (אני בית-ספר של א' עד ט'), והאחראים על הטיול הבהירו לנו לפני הכל שזה לא 'טיול' זה 'מסע'. כמובן שאף אחד לא הקשיב. זה סתם טיול, נכון? סתם נזיע ונוכל הרבה חטיפים וניפול הרבה פעמים ונישן ממש מעט? אז זהו, שלא.
קודם כל היה לנו מדריך מדהים. קראו לו חזקי (קיצור של יחזקיאל) והוא היה דתי קטן והיפראקטיבי עם עיניים טובות. הוא אירגן לנו הרבה פעילויות ומשחקים כיפיים, לצד כמה דברים הרבה יותר עמוקים שגרמו לי לחזור ההביתה אחרת.
הייתה לנו פעילות שנקראה "בדד". הוא חילק לנו דף עם שאלות לגבי עצמנו וכל אחד ענה עליהן מפינה שונה, לבד לבד, רחוק מכולם. שאלות כמו "התכונות הכי בולטות?" "התכונות שירשתי מההורים שלי?" "מה אני רוצה לשנות בעצמי?". זה היה מלמד מאוד. דף שאני אשמור כל החיים.
הייתה לנו פעילות מדהימה-מדהימה-מדהימה, שנקראית "מעגל העין הטובה". כל הכיתה ישבה במעגל וכל אדם היה צריך לקחת טופי ממרכז המעגל ולהניח אותו על ברך של ילד שהוא רוצה להגיד לו משהו טוב. אחרי שהילד ששם את הטופי התיישב, הוא צריך לדבר אל הילד שהוא שם לו את הטופי בגוף שני ("אתה ילד רגיש ומיוחד") ולהסתכל בעיניים. זה התחיל מאמירות סתמיות של "אתה אחלה בנאדם חולה עלייך" ונגמר כשכולנו פרצנו בבכי. כל-כך עצוב לעזוב ילדים שמבינים אותך כל-כך טוב, שקולטים אותך. יוצאים מהציניות לרגע (בטיול זה נקרא "בליצ" - בלי ציניות) ואומרים משהו טוב לאדם שאתה מעריך. זה היה מטלטל. להבין כמה טוב לי עם הכיתה שלי עכשיו, עם הילדים האלו עכשיו, וכמה שנה הבאה זה יהיה לגמרי אחרת. ראיתי ילדים שלא ראיתי בוכים כמעט אף-פעם. גם אני לא בוכה הרבה. אבל משהו התפרץ. כמה אנחנו אוהבים אחד את השני. אפילו הבנים יצאו מהפוזה שלהם ובכו לנו על הכתף ("כדי שלא יראו"). זו חוויה ששינתה אותנו ככיתה ואותי כאדם.

פאנגירל

New member
הזכירו את זה קצת...

אבל זה לא היה "מסע" שלם, זה נקרא "מיני מסע" (מסע שלם זה רק בכיתה יא'). גם המדריך שלנו הגיע קצת סקפטי, כי בסך הכל הוא נוהג להתעסק עם "מסעות" שלמים עם ילדים יותר בוגרים ולזמן יותר ארוך... אבל בית הספר שלנו הוא בית ספר של א'-ט' שתי כיתות בשכבה, ככה שאנחנו כל היום אחד עם השני. ובכלל הכיתה שלנו מדהימה.
אז גם אנחנו למדנו וגם המדריך. היה מקסים.

Black Stain

New member
בוקר טוב!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: בפעם הראשונה, נהגתי לבד!! זה הדבר הכי כיף בעולם בערך ;[ וחוץ מזה שום דבר שאני זוכרת
המלצה לסופ"ש: סקינס!! אומייגאד כלכך כלכך טוב. ראיתי 3 עונות ביומיים, אפי
אגב, מצאתי מי אני רוצה שתהיה אנני, אין כמוה בהבעה חלולה
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: קצת ים, קצת פגישה במכללת ספיר, ל"ג בעומר וישר אחריו עבודה ב5 בבוקר.. יהיה חוויתי..
מילות סיום ומסר לאומה: אני חושבת שאני אחזור לישון עכשיו
תמונה לסיום, אם בא לכם: המועמדת שלי לאנני

N o R i K o

New member
מסכמ"שת~!

המממ. ביום ראשון היה פסיכומטרי. ביום שני המשכתי ללמוד לפסיכומטרי. כנ"ל יום שלישי.

ואז ביום רביעי היה עוד שיעור. כה אמר המורה- תעשו את השיעורים ביום שבו אתם מקבלים אותם. כה אמר 9גאג- "I always leave my homework 'til the last day 'cause then I'll be older, therefore wiser."
למי מקשיבים? הקשבתי ל-9גאג. פשוט ביום רביעי הרגשתי לא טוב, וביום חמישי הבטחתי לחברה שאני אעשה איתה שופינג (והיא טסה לארה"ב בסוף החודש לארבעה חודשים ואני לא יכולה לסרב לה)- היה בכך יתרון כי פגשתי את מעין
. ואז בשישי ביקרתי את סבא שלי, שיהיה בריא, בבית חולים. ואז נותר לי לעשות את שיעורי הבית... היום O_O אלוהים יודע איך הספקתי.
המלצה לסופ"ש:
הכריך הצועני של ארומה! כבר שנים שאני נאמנה לחביתה וחלומי, אבל אמרתי לעצמי שהשבוע אני רוצה לגוון, והוא היה מושלם. אני אישית הוספתי חסה. אבל הוא מושלם כמו שהוא.

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
פסיכומטרי. ועוד קצת. כן.
ויום הולדת לקטניס! D:
מילות סיום ומסר לאומה:
אני אשתף אתכם במסר שקיבלתי מדוד שלי - היה הייתה לי חברה שטסה לאוסטרליה, ושאלו אותי פתאום אם יש לי אותה בפייסבוק. אז אמרתי שכן, ושהיא כל הזמן מצטלמת בים, כי זה בערך מה שאוסטרלים עושים - הם כל היום בים... ואז דודה שלי אמרה שזה למה הם נראים טוב, ואני אמרתי שכבר יש לי אוסטרלי בהיכון, ליאם כמובן, והוספתי שבאסה שהוא תפוס ע"י מיילי סיירוס. ואז דוד שלי אמר "לא שווה לך לצאת עם מישהו שיוצא עם כזאת slut." (השיחה כולה הייתה באנגלית). ופשוט נכנסתי למתקפת צחוק XDDDD ואז דוד שלי אמר משהו על האנה מונטנה. הוא בן 60! מה יש לו לדעת על מיילי סיירוס והאנה מונטנה??!
תמונה לסיום, אם בא לכם:
היה היה ראיון ובו ג'ניפר הציגה את הפיגרים של קטניס, גייל ופיטה בפני המראיין. המראיין החזיק את גייל ופיטה, ג'ניפר באה להחזיק את גייל ו... פיטה נפל. אז אחרי שכל האינטרנט ירד על זה שהיא אומרת "Sorry Josh!" כל הגיילניס פאנז מיהרו להתלהב על כך שג'ניפר לגמרי לגמרי טים גייל.

מקווה שלכולכם יהיה שבוע קסוםםםםםם D:

מסכמשת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: וואוו היה שבוע שעבר מה זה מהר .. הוא היה עמוס בדברים של העבודה בעיקר ,אנחנו לקראת סופשנה ויש מלא דברים לעשות .. וגם אני וחברה שלי מנסות לסגור טיסה ללונדון באוגוסט וזה סיוט למצוא! כי שנת הלימודים הבאה מתחילה מוקדם יותר מה שאומר שחוזרים לעבוד שוב באמצע אוגוסט וזה ס-י-ו-ט ואין טיסות!! ואני רוצה לונדון!!!
המלצה לסופ"ש:לנוח, אבל על אמת,לא לענות לטלפונים לא לצאת מהפיג'מה לאכול מלא לקרוא ספר טוב .. זה מה זה כיף ..
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: ערב בנות אצל חברה שלי ,לא יודעים עדיין מתי וגם יום פינוק ייאי
מילות סיום ומסר לאומה:שוקולד במילוי תות זה אחד הדברים הטעימים
תמונה לסיום, אם בא לכם: חברה שלי שמה לי את זה על הוול השבוע ופשוט בהיתי בזה שעות

Sharonmxx

New member
מה זה הדבר היפה הזה

ולמה אני לא מזהה אותו?

גם אני רציתי לטוס ללונדון באוגוסט אבל יהיה שם מפוצץ ויקר ומגעיל בגלל האולימפיאדה אז וויתרתי, זה ממש מבאס..

הדבר היפה הזה הוא איאן סומרהלדר

והוא חתיך איימים. את אולי זוכרת אותו בתור בון מאבודים או שאולי את מכירה אתותו בתור דיימון מיומני הערפד.
והוא חתיכת איש יפה

למעלה