בונג סון האדירה - פרק 3

Hadar169

New member
בונג סון האדירה - פרק 3

בונג סון ומין היוק מגיעים למטרידן ומנסים לחקור אותו ומאחר והוא לא משתף פעולה בונג סון נאלצת להפעיל את כישורייה המיוחדים
סצנה קורעת איך שהעיפה את היד שלו ממנה ואיך שחטף אותה בפרצוף שלו חחחח
וכאילו זה לא מספיק, עוד אחר כך שניסתה לקשור אותו חישמלה אותו בטעות כשאחרי כל זה מסתבר שהוא בכלל הקורבן כי האופנוע אכן היה שלו אבל הוא נגנב ממנו על ידי המטרידן האמיתי!
נראה שגם מין היוק לא מצליח להתחמק וגם הוא מגיע לבית חולים אחרי שבונג סון דורכת עליו והוא מסיים עם בוהן שבורה חחח אבל עוד לפני כן הם מספיקים לדווח לגוק דו שאין כל קשר לדעתם בין הפושע מהשכונה שחוטף נשים לבין תקיפת שומר הראש של בונג סון
איזה מלחיץ איך שבסוף הפרק היא רואה את עוד אחד מהפשעים שלו ממש לנגד עינייה כשהוא מנסה לחטוף בחורה נוספת
עכשיו היא מבינה למה לאחרונה היא לא מצליחה לשלוט בכוחה גם כשהיא רוצה
היא יודעת שזו המשימה שלה עכשיו

אגב הכלב של בונג סון ממש דומה לכלב של השף מלכל הרוחות!
נראה לי זה הכלב של השחקנית, אני צריכה לברר את זה חח

ממש חמוד
איך אמא שלה העידה על עצמה שפעם היא אהבה לאכול בשר כלבים ובזכות הכלב שלהם היא שינתה את דעתה ושככה בונג סון צריכה לשנות את העדפותיו של מין היוק חח איזו שרוטה
אגב חלקם באמת אוכלים שם בשר כלבים

עוד 2 סצנות משעשעות שממש אהבתי איך שבונג סון קלטה את מין היוק ישן לידה בספה והעיפה אותו לרצפה
ואיך שלימדה את מנהיג חבורת הנערים לקח

סדרה מעולה

Hadar169

New member
פרק 4
מין היוק לגמרי מוקסם מבונג סון!

איזה מלחיץ היה כשהתחילו לירות עליהם כדורי מתכת איך בונג סון סחבה אותו פצוע על הידיים והוא כזה איך את מסוגלת לרוץ עם בחור ששוקל 70 קילו את חייזר?? חחח נראה לי שדווקא האח שמתיימר להיות הכי טוב ותמים הוא המטרידן. ודווקא אליו הוא פנה שיעזור לו
אהבתי את הסצנות בקולנוע ובבר איך שבונג סון השתכרה וכמעט שברה את הבר כי שוב לא הצליחה לשלוט בכח שלה חחח ואיך שעשתה פאדיחות מול מין היוק וצעקה עליו שיפסיק לשים עין על גוק דו
והייתה בטוחה שלמחרת הוא יפטר אותה

היה חמוד השיחה שלהם למחרת בבוקר
רואים שגם בונג סון כבר לא יכולה להתעלם ממנו

evglev1

Well-known member
מנהל
כדורי מתכת באמת קטע מפחיד

שנראה כמו סכנת חיים ומזל שבונג סון הייתה שם. מן היוק תוהה באמת אם בחורה יכולה להיות כל כך חזקה וזה לא נראה הגיוני והוא מנסה להבין.

כן נראה שהאח התמים שמן היוק סומך ושבונג סון הגיעה למסקנה שזה לא יכול להיות הוא, דווקא הוא עומד מאחורי זה.

evglev1

Well-known member
מנהל
כן בקוריאה מקובל לאכול בשר כלבים

ולפני שהתחלתי לצפות בקוריאניות חשבתי שהם מתייחסים לכלבים כמו שאנחנו מתייחסים לעופות והופתעתי שגם מגדלים כלבים כחיות מחמד. ואפילו בתקופתיות של תקופת ג'וסון הכלבים היו חיות מחמד של נסיכים ומלכים ואנשים בארמון ליטפו אותם ממש כמו אצלינו ודווקא בתקופתיות לא נתקלתי באכילת כלבים.

לעומת זאת בעכשוויות הייתה סצינה בניחוח של אהבה שבה הראשית שאגב הראשית הראשונה שהייתה אצלינו קים סו אה ששיחקה את קים סאם סון בקוריאנית הראשונה ששודרה בישראל. אז בניחוח של אהבה שיחקה אותה שחקנית ושם לשכן שלה היה כלב במלונה והיא במקרה שמעה שהוא מפטם את הכלב כדי לאכול אותו בחג של אכילה מרובה ולכן גם קרה לכלב על שם החג והיא הצילה את הכלב ושחררה אותו והחביאה אותו.

לעומת זאת לאותה השחקנית בטלנובלה לגמרי במקרה בפרקים הראשונים חברה שלה הביאה לה צנצנת של צלע כלב.

אגב גם בסאם המתוקה היה כלב והוא היה חיית מחמד שהראשי הביא במתנה למשפחה של הראשית, כך שכבר בקוריאנית הראשונה ראיתי שזה שהקוריאנים אוכלים כלבים לא אומר שהם לא מגדלים כלבים כחיות מחמד.

האימא של בונג סון באמת שרוטה עם הרעיונות שלה, אם כי לגבי העדות שלה גם אני לפני שהיה לי את אוסקר ז"ל פחדתי מכלבים, כך שיש בזה משהו אבל להשוות את זה לשינוי נטייה מ-י-נ-י-ת? לא פלא שהאימא הביאה על עצמה את אובדן כוחות העל בהתנהגות הלא אחראית שלה אבל מצד שני אם הייתה נשארת עם כוחות העל וממשיכה להביא מדליות על משקולות לדרום קוריאה לא הייתה מקיימת יחסים עם אביה של בונג סון ובונג סון ואחיה לא היו נולדים.

כן עם המטרידן באמת פישלו שתפסו את האדם הלא נכון ולחשוב שרק כדי להסתיר מהידיד השוטר שמסתבר שרק בגלל אהבתה החד צדדית אליו היא שומרת בסוד את כוחותיה לא ישמע שהיא שומרת ראש כשאז השוטר לא יבין מה לאישה עדינה לדעתו ולשומרת ראש היא דרכה לבוס שלה על הקרסול עד שהביאה אותו לבית חולים.

גם קטע הקרסולה עם כנופיית הנערים שאחרי זה היא אמרה להם לאסוף זבל או שיחטפו שוב.

Hadar169

New member
יפה שהתחלת לצפות

אמא של בונג סון דמות קומית שכזו חח היא די משעשעת אבל עניין הכלבים די מזעזע

למרות שאנחנו כבר יודעים ששם אוכלים הכל

evglev1

Well-known member
מנהל
כן היא דמות קומית

אבל ברוך השם בדרמות ששודרו בויוה פלוס חוץ מצלע הכלב בצנצנת בלגמרי במקרה והווידוי של האימא של בונג סון בסדרה הזאת שאהבה בשר כלבים זה לא הופיע והכלבים היו חיות מחמד גם בדרמות קוריאניות, אם כי עדיין מזעזע. אה בעצם סליחה גם בחבקי אותי לאבא של הראשי הייתה משאית של הובלת בשר כלבים והוא חטף את לאקי כדי להרוג אותו, אבל היה מדובר בחלאה שגם רצח בני אדם כמו זבובים.

למעלה